به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی برج میلاد، در این مراسم که ظهر پنج شنبه 16 اسفند ماه در سالن VIP مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد، مصطفی کاظمی مدیر کل دفتر شهردار تهران، محمدرضا جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، علی درویش پور مدیرعامل پیشین و امیر آریازند سرپرست جدید مجموعه برج میلاد تهران حضور داشتند.
در این مراسم ابتدا علی درویش پور ضمن تبریک آغاز ماه رجب گفت: باید شروع فعالیت آقای آریازند را در ابتدای این ماه پرفضیلت در مجموعه برج میلاد به فال نیک بگیریم.
وی با اشاره به مأموریت دو سال و نیم خود در مجموعه برج میلاد گفت: در این مدت همواره تلاش کردم تا شأن برج میلاد به عنوان یک سازه مهندسی ساز ایرانی هم در سطح کشور و هم در سطح بینالمللی حفظ شود، تا آنجا که امروز بسیاری از مدیران ارشد کشور نیز استقبال زیادی از برگزاری برنامههای خود در این مجموعه میکنند.
وی ادامه داد: من در شرایطی کار خود را شروع کردم که هم کشور در رکود اقتصادی قرار داشت و هم در مجموعه مدیریت شهری، در دوره گذار بودیم و چندین شهردار پایتخت تغییر پیدا کردند، ضمن تشکر از تمامی شهرداران وقت در این مدت، باید بگویم که یکی از دستاوردهای اینجانب در برج میلاد، افزایش چندصد درصدی درآمدهای برج میلاد بود، به گونهای که در سال گذشته ریالی از شهرداری تهران به عنوان بودجه دریافت نکردیم.
درویش پور با اشاره به فعالیتها و اقدامات خود افزود: راه اندازی بزرگترین دیتا سنتر کشور در ششمین برج مخابراتی دنیا، راه اندازی طبقات تجاری و سرای ایرانی تا پایان اسفند ماه امسال، افتتاح مجموعه تفریحی- آموزشی کودکان با عنوان کاربازیا، اورهال تمامی بخشهای مجموعه برج میلاد، احیای کنسرتها، راه اندازی جشنواره چارسوق از دیگر اقداماتی است که توفیق داشتم در این مدت با همکاری شبانه روزی همکاران به سرانجام برسانم.
وی در پایان گفت: امیدوارم که برج میلاد همچون نگینی در آسمان پایتخت همواره بدرخشد و روزهای خوب و پربرکتی را برای آقای آریازند آرزو میکنم.
برج میلاد همواره باید به عنوان ویترین پایتخت معرفی شود
در ادامه این مراسم، مصطفی کاظمی مدیرکل دفتر شهردار تهران با تقدیر از تلاشهای علی درویش پور گفت: برج آزادی و برج میلاد در پایتخت به عنوان دو نماد و ارزش معماری شناخته شدهاند. نکته جالب توجه آن است که در بسیاری از نقاط کشور سمبل برج میلاد ساخته شده و در میادین اصلی و ورودی شهر قرار گرفته است، این سوال همواره برای من ایجاد شده بود که چگونه میتوان این دو بنا که کاملاً از لحاظ معماری با یکدیگر متفاوت هستند، را از هم متمایز کرد.
وی ادامه داد: به زعم من آنچه که این دو بنا را از یکدیگر متمایز میکند، فرهنگ و فعالیت شبانه روزی نهفته در برج میلاد است و قطعاً تلاش شبانه روزی تک تک همکاران شاغل در برج میلاد تأثیر بسیار زیادی در ایفای نقش نمادین برج میلاد در فرهنگ و اجتماع پایتخت و حتی کشور داشته است.
کاظمی خطاب به سرپرست جدید مجموعه برج میلاد گفت: قطع به یقین یکی از وظایف اصلی ما برای آنکه برج میلاد همواره به عنوان ویترین پایتخت معرفی شود، آن است که نواقص و کمبودها در ابعاد گسترده و مختلف شناسایی و تلاش برای رفع آنها انجام شود.
برج میلاد از مهمترین نقاط گردشگری پایتخت است
دیگر سخنران این مراسم محمدرضا جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بود. وی ضمن تبریک به علی درویش پور برای سمت جدید به عنوان معاون عمرانی استاندار البرز گفت: برج میلاد پیشانی و ویترین فعالیتهای فرهنگی و هنری شهرداری تهران است. در نوروز گذشته بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر از این مجموعه بازدید کردهاند، بنابراین برج میلاد یکی از مهمترین نقاط طبیعی تهران برای گردشگران و بازدیدکنندگان پایتخت است.
وی ادامه داد: قطعاً باید این جایگاه و نقطه محوری و مرکز گردشگری شهر تقویت تا دیگر مردم هیچ نگرانی در حوزه مسائل مختلف از جمله مسائل فنی و عمرانی برج میلاد نداشته باشند.
جوادی یگانه با اشاره به برخی شایعات مربوط به سازه برج میلاد گفت: با توجه به پیشینه تخصصی آقای آریازند باید در اولین فرصت مطالعات علمی و فنی انجام و در ابعاد گسترده به شهروندان اعلام شود تا دیگر هیچ نگرانی در این حوزه وجود نداشته باشد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به برنامههای گسترده نوروزی برج میلاد برای نوروز 98 گفت: برج میلاد همواره در ایام نوروز یکی از اصلیترین برنامهها را برای گردشگران دارد و باید اقداماتی انجام شود که علاوه بر نوروز، گردشگران در طول سال مشتاق به دیدن این سازه باشند و باید جذابیت برنامهها به گونهای باشد که شهروندان در طول سال بارها به برج میلاد سر بزنند.
وی در پایان خطاب به آریازند گفت: امیدوارم از این فرصت برای خدمت رسانی به شهروندان نهایت استفاده را بکنید.
سرپرست جدید برج میلاد اولویتهای مدیریتی خود را اعلام کرد
همچنین سرپرست جدید مجموعه برج میلاد تهران با تشکر از شهردار تهران، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری و علی درویش پور گفت: بر این باورم که شهرها از کنار هم قرار گرفتن و برهم کنش عناصر فرهنگی، هویتی و زیرساختی است که ساخته و معنا میشوند؛ مجموعهای که با خاطرهها، احساس تعلق به مکانها ونقش بستن گذر ایام بر ساختمانها ادامه پیدا میکند و تبدیل به مجموعهای هویتی میشود.
وی ادامه داد: برج میلاد و مجموعه پیرامونی آن در چشم انداز الگوی توسعه شهر تهران، به عنوان یکی از مهمترین طرحهای موضعی شهر، که میتواند نقش عملکردی متمایز از سازمان فضایی شهر تهران داشته باشد، تعریف شده است. ضمن آنکه این برج به عنوان کانون گردشگری نوین تهران ویژگیهایی دارد که نمیتوان به سادگی از کنار ظرفیتهای اقتصادی و عملکردی آن در مقایسه با سایر کانونهای گردشگری در پایتخت گذشت.
به گفته آریازند، تهران در مقام یک کلانشهر و پایتخت جمهوری اسلامی ایران، بخشی از هویت خود را از تهران قدیم میگیرد و در عمارتهای قاجاری و بازماندههای معماری گذشته، در گذر بازار و محلههای قدیمی معنا میشود. اما بخش دیگری از این هویت در معماری معاصر و در جلوههای تهران مدرن متجلی است.
سرپرست جدید برج میلاد تهران صحبتهای خود را اینگونه تکمیل کرد: برج میلاد به عنوان چشم و چراغ تهران، نماد "تهران مدرن" محسوب میشود. قابلیتهای گردشگری برج باید همسو با سبک زندگی متنوع تهرانیان به سمت الگوهایی پذیراتر، روا دارتر، اخلاقی تر و انسان مدارتر حرکت کرده و شکوفا شود. برای ایجاد نشاط و حیات تازه در پیشبرد و اعتلای فعالیت برج لازم است به الگوهای جدید تأمین منابع مالی بیندیشیم تا بتوانیم در یک چرخه پایدار از تولید ثروت، برج میلاد را به یکی از مراکز ارزش آفرینی شهری تبدیل کنیم.
این روزها دغدغه همه ما، تحقق تهران، شهری برای همه به عنوان آرمان محوری مدیریت شهری است.
آریازند تصریح کرد: ما باید ساز و کاری بیاندیشیم که بتواند برج میلاد را به بخشی از فضای زندگی جمعی همه شهروندان تبدیل کند، به نحوی که دیگر گذراندن یک روز در برج برای هیچ کودکی در تهران یک آرزوی دست نیافتنی نباشد. برج میلاد کانون انباشت سرمایه است؛ سرمایه مالی شامل ساختمان و زیرساختهای متنوع، سرمایه انسانی شامل مجموعه پرسنل متخصص و وفادار، سرمایه اجتماعی از جنس اعتماد متقابل بین ذینفعان و گذشت از خیر فردی کوتاه مدت به نفع خیر جمعی بلند مدت و در نهایت سرمایه نمادین به مفهوم اعتباری که در طول زمان شکل میگیرد و به سادگی انواع دیگر سرمایه را زیر چتر خود گرد میآورد.
وی با اشاره به اولویت برنامههای کاری خود در برج میلاد گفت: اولویت ما تغییر الگوی بهره برداری با نگاه توسعه گرا و ایجاد زنجیره جدید ارزش، تبدیل، خلق و انباشت انواع سرمایه اجتماعی و نمادین است. وقتی چنین مجموعهای با توانمندی مهندسان عزیز کشور و منابع داخلی به عنوان تندیس درایت و پشتکار و هویت ایرانی در عصر جدید، طراحی و احداث شد، قطعاً این ظرفیت در راهبردهای مدیریتی میتواند در حوزه بهره برداری و عملکرد موفق و شاخص امتداد پیدا کند.
آریازند ادامه داد: بر اساس بررسیهایی که انجام دادم متوجه شدم افرادی که در این مجموعه سالهاست فعالیت میکنند، هم خود و هم خانوادههایشان وفاداری و علاقه خاصی به این مجموعه دارند که باعث شده از تعطیلات و اوقات فراغت در عید و تابستان بگذرند، در کنار مردم باشند و با دیدن شادیهای مردم، اوقات خود را سپری کنند. معتقدم با حضور پرسنل علاقه مند و وفادار و با مشاوره افراد متخصص و صاحب نظر میتوان به چشم انداز و نقش اصلی برج در طرح جامع گردشگری شهری دست پیدا کرد. امیدوارم با نگاه به سند راهبردی برج میلاد و با همکاری نیروهای متخصص و متعهد این مجموعه بتوانیم این نماد ملی را برای نسلهای آتی به خوبی حفظ کرده و به میراث بگذاریم.
وی با توصیفی نمادین از برج میلاد صحبتهای خود را اینگونه پایان داد: «قد و قامت میلاد از هر نقطه این ابر شهر به هر بینندهای فراخوان مشاهده بلندای آسمان میدهد که پیام شکر و سپاس در آن جلوه گر است. آسمانهایی که خالق رحمان بر آن قسم یاد کرده است. هر صبح این پسرخلف تهران به آفتاب و دماوند سلام میدهد و غروب گاهان آخرین تشعشع خورشید را بازتاب میدهد تا از هر نقطهای از تهران پیام زندگی، حرکت و شور برساند. نامت مانا و پایداری میلاد تهران، میلاد ایرانیان، میلاد آسمان، آری با میلاد آسمان نزدیک است.»