ماهان شبکه ایرانیان

هواشناسی تهران: حاشیه رودخانه‌ها اطراق نکنید

خبرآنلاین: فعالیت سامانه بارشی از امروز (شنبه) تا دوشنبه شب در استان تهران در بعضی ساعات به خصوص عصر و شب بارش باران گاهی با رگبار و رعد و برق، تندباد موقتی و احتمال تگرگ و در ارتفاعات همراه با مه و بارش باران و برف در پاره ای نقاط گاهی با کولاک برف پیش بینی شده است.

شدت بارش ها از عصر یکشنبه تا صبح دوشنبه خواهد بود.

براساس این اطلاعیه از دوشنبه شب با خروج سامانه بارشی بتدریج از میزان ابرها در استان تهران نیز کاسته خواهد شد.

در اخطاریه هواشناسی آمده است: با توجه به شدت بارش ها در برخی مناطق شهری بویژه نیمه شرقی استان امکان آبگرفتگی معابر عمومی وجود دارد.

همچنین تاکید شده است که به دلیل لغزندگی جاده ها و کاهش دید، شهروندان و متولیان راهها برای عبور از جاده های کوهستانی و برف گیر تمهیدات لازم را در نظر بگیرند.

کمینه و بیشینه دمای هوای پایتخت در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه به ترتیب (12و 21)، (11 و 18) و (9 و 18) درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

​ورامین با 25 درجه و فیروزکوه-امین آباد با منفی یک درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان طی 24 ساعت گذشته بوده اند.

بارش باران در اغلب شهرها طی 2 روز آینده

خبرگزاری فارس: بارش‌ها روز آینده در اغلب مناطق کشور غیر از شمال غرب و جنوب شرق، ادامه دارد؛ روز دوشنبه سامانه بارشی کل کشور را فراخواهد گرفت که شدت بارش‌ها در شمال شرق، شرق سواحل دریای خزر و شمال سمنان خواهد بود.

بر اساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز شنبه سامانه بارشی در نیمه غربی کشور و بخش‌هایی از مرکز، شرق و شمال شرق کشور فعال است و موجب رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد در این مناطق شده است و در ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی بارش‌ها به ‌صورت برف است.

بعد از ظهر امروز شدت بارش‌ها در خراسان شمالی و نیمه شمالی خراسان رضوی است و روز یکشنبه در اغلب مناطق کشور غیر از شمال غرب و جنوب شرق، بارش‌ها ادامه دارد.

روز دوشنبه سامانه بارشی کل کشور را فرا خواهد گرفت که شدت بارش‌ها در شمال شرق، شرق سواحل دریای خزر و شمال سمنان خواهد بود.

آسمان تهران فردا ابری در برخی ساعات رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 18 و 11 درجه خواهد بود.

فردا بندرعباس با بیشینه دمای 36 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و همدان، شهرکرد و ارومیه با کمینه دمای 2 درجه بالای صفر خنک‌ترین مراکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهر‌ماه 97) تا دهم فروردین ماه سال جاری، 238.3 میلیمتر ثبت شد، میزان بارش در سال زراعی گذشته در این بازه زمانی 89.1 میلیمتر بوده است، بنابراین بارش سال جاری تا این تاریخ 167.5 درصد بیشتر از سال زراعی گذشته است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور 177.9 میلیمتر است که بارش سال جاری 34 درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته بیست و هفتم سال زراعی متعلق به منطقه کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری به میزان 187.8 میلی‌متر بوده است.

میانگین گرم‌ترین منطقه راسک در استان سیستان و بلوچستان به میزان 33.6 درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه فیروزکوه در استان تهران به میزان ای منفی 3.7 درجه سلسیوس بوده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان