به گزارش ایسنا، علی عباس کمری مدیرعامل سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: تفاهمنامهای که امروز به امضا میرسد در زمینه جذب توریست و گردشگر و تشویق و ایجاد انگیزه در بین همکاران دو سازمان است. مفاد این تفاهمنامه در زمینه همکاریهای فرهنگی در کشورهای اسلامی و مراکز داخل کشور است که میتواند خدماتی را در زمینه گردشگری ارائه کند.
وی افزود: توریسم سلامت یکی از حوزههایی است که از طریق فعالیتهای سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج کشور میتوان در آن فعال بود و زمینه را برای سفر افراد نیازمند به درمان به کشورمان بیشازپیش فراهم کرد و در داخل نیز مجموعه کوثر پذیرای این افراد خواهد بود.
کمری یکی دیگر از حوزههای مهم همکاری را حوزه گردشگری مذهبی دانست و افزود: با توجه به اشتیاق فراوانی که در بین مسلمانان برای دیدار و زیارت اماکن مذهبی کشورمان وجود دارد تلاش میکنیم تا با همکاریهای مشترک زمینههای بیشتری برای ورود و اقامت این عزیزان در کشورمان فراهم کنیم.
مدیرعامل سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر گفت: شناسایی و اطلاعرسانی در خصوص امکانات و مراکز دیدنی و گردشگری کشورمان سازوکارهای خاصی را میطلبد که نیاز به هماهنگی و همکاری بین دو مجموعه دارد و این همکاری با امضای تفاهمنامه بهصورت مستمر انجام میشود.
وی با بیان اینکه سرلوحه فعالیتهای سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر حوزه فرهنگی است، گفت: تا زمانی که فرهنگ در یک صنعت و جریان پیشرفت نکند، تولید آنگونه که مدنظر است انجام نمیشود و خوشبختانه مقوله فرهنگ برای هر دو سازمان دارای اهمیت بسیار زیادی است.
کمری همچنین تأکید کرد: پیشبینی کردهایم ایثارگران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با 50 درصد تخفیف از امکانات سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر در سراسر کشور استفاده کنند.
سید قاسم حسینی میرصفی مدیرکل توسعه منابع انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این مراسم گفت: همکاری ما در دو سازمان در بخشهای داخلی و خارجی عملیاتی میشود. در بخش داخلی نیمی از کارکنان سازمان یعنی حدود 500 نفر از خانوادههای معزز ایثارگران هستند که در داخل از امکانات سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر برای استفاده این عزیزان کمک خواهیم گرفت.
وی افزود: بخش عمده فعالیتها مربوط به خارج از کشور است. وظیفه ذاتی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی معرفی تمدن ایرانی اسلامی و جمهوری اسلامی است و مخاطبین اصلی سازمان ما در مرحله اول مسلمانان و در مرحله بعد غیرمسلمانان هستند؛ توجه ما در توریسم مذهبی معطوف به شیعیان جهان است و در گردشگری سلامت هم عموماً 3 شهر تهران، مشهد و شیراز محلهای مراجعه هستند.
میرصفی تأکید کرد: در کشورهایی که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی فعالیت میکند سالانه یک بار هفته فرهنگی ایران برگزار میشود، همچنین نمایشگاههایی نیز در خارج از کشور برگزار میشود و میتوان در برگزاری این برنامهها به معرفی این ظرفیتها پرداخت.
در پایان این مراسم تفاهمنامه همکاری بین سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به امضای علی عباس کمری مدیرعامل سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر و سید قاسم حسینی میرصفی مدیرکل توسعه منابع انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رسید.