به گزارش مشرق، جلسه سخنرانی نعیمه اسلاملو نویسنده و پژوهشگر حوزه زن و حجاب با موضوع مقایسه جایگاه زن در غرب و اسلام برای دومین سال متوالی در تبریز و این بار در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.
نعیمه اسلاملو در خصوص بررسی علمی جاذبه بین زن و مرد گفت: جاذبه بین زن و مرد یک اصل انکار ناپذیر است. از جمله عواملی که این جاذبه را تحریک میکند میتوان به نگاه، رایحه خوش، اختلاط (مجاورت)، نوع پوشش و … اشاره کرد.
بیشتر بخوانیم:
وی با تأکید به اینکه خلقت زن و مرد به نحوی است که قدرت خویشتنداری زن بیشتر بوده و در نتیجه بیشترین مدیریت غریزه در جامعه به عهده زن است، ادامه داد: مدیریت غریزه و عدم مدیریت غریزه دو راه پیش رو هستند. روش اول یعنی همان مدیریت غریزه، خویشتنداری جنسی و ازدواج که نتیجه اش عشق، محبت، آرامش و فرزندآوری است همان نسخه الهی و ادیان الهی است. در حالی که در روش دوم که به عدم مدیریت غریزه برمیگردد منجر به تحریکهای بیقاعده، احساس ناکامی، بیماری های روان تنی، و در نهایت وحشیگریجنسی میشود و انوع و اقسام انحرافات جنسی، ارتباط با حیوان و کودک آزاری و… را به دنبال خواهد داشت.
این پژوهشگر حوزه زنان با اشاره به اینکه با آزاد گذاشتن غریزه چیزی که عادی و بی ارزش میشود زن است نه غریزه افزود: در انگلستان یک وزارت به نام وزارت تنهایی تأسیس شده است. یکی از دلایل تأسیس این وزارت همین آزادی غریزه و انحرافات جنسی است که بسیاری از زنان را به سمت تنهایی کشانده است.
نعیمه اسلاملو در پایان با طرح این مسئله که خودزشتانگاری یکی از عوامل تننمایی است گفت: انجمن روانشناسان انگلیس به این نتیجه رسیدهاند که زنان باحجاب رضایت جسمی و عزت نفس بالاتری دارند و احساس قدرت و امنیت بیشتری میکنند و تمایل کمتری به لوازم آرایشی و جراحیهای زیبایی دارند.