ماهان شبکه ایرانیان

سی ان ان:

تدوین چارچوب تحلیل سناریوهای بکارگیری رمزارزها در کشور

تدوین چارچوب تحلیل سناریوهای بکارگیری رمزارزها در کشور
به گزارش روز شنبه ایرنا از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به گفته مجری فعالیت محوری زنجیره بلوکی پژوهشگاه، پژوهشکده امنیت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری پژوهشکده سیاست­ پژوهی و مطالعات راهبردی نسبت به تدوین چارچوب تحلیل سناریو­های بکارگیری رمز­ارزها در کشور اقدام کرده است.
ابوذر عرب­سرخی افزود: این پژوهشگاه به عنوان بازوی مشاور وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و یکی از مراکز تحقیقاتی برتر کشور، سند حاضر را به­عنوان یک ساختار پشتیبان تصمیم و راهنمایی مفید برای توسعه یا بکارگیری انواع مختلف رمزارزها در کشور تهیه و تدوین کرده است.
وی خاطرنشان کرد: هدف از تدوین این سند، کمک به سیاست­گذاران و تصمیم­سازان حاکمیتی و دولتی جهت اتخاذ تصمیم بهینه برای انتخاب سناریوی مناسب پیرامون توسعه یا بکارگیری رمز­ارزها در کشور است. این سند، قابلیت بهره­برداری در سطح نهادهای مختلف از جمله شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی فضای مجازی، بانک مرکزی، شورای عالی پول و اعتبار و سایر مراجع ذیصلاح را داراست.
عرب­سرخی بیان داشت: سند حاضر با بهره­گیری از تجارب منتشرشده در 17 کشور از سراسر جهان در حوزه رمزارزها، تعداد 10 بررسی موردی پیرامون رمزارزهای توسعه داده شده، مطالعه تعداد بیش از 50 مقاله معتبر یا سند مرجع در حوزه رمزارزها و همچنین جلب مشارکت و اخذ نظرات خبرگان دانشگاهی و بخش خصوصی تدوین و ارائه شده است.
وی اعلام کرد: در این بررسی از تخصص­های سیاست‌پژوهی، اقتصادسنجی، توسعه فنی و مهندسی، تحلیل­های امنیتی، تجاری و زیرساختی موجود در گروه­های پژوهشی چهار پژوهشکده این پژوهشگاه استفاده شده است.
** ی فعالیت محوری زنجیره بلوکی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: طی نیمه دوم سال 1396 و نیز سال 1397، پژوهشگاه پذیرای بیش از پنجاه طرح پیشنهادی در زمینه سناریوهای مختلف بکارگیری یا توسعه رمزارز در کشور، بخش صنعت و سازمان با رویکردهای متفاوت بوده ­است. در این راستا نیز جلسات متعددی جهت ارائه طرح­ها از طرف پیشنهاددهندگان و ارزیابی آنها از طرف تیم­های تخصصی پژوهشگاه برگزار شده است. این امر موجب انباشت دانش تخصصی در بدنه پژوهشی مجموعه شده که مجموعه این موارد و تجارب در قالب سند پیشنهادی اعمال شده ­است.
وی تاکید کرد: در تدوین سند حاضر، مجموعه اسناد بالادستی و الزامات حاکمیتی منتشر شده مورد مطالعه قرار گرفته و تلاش شده که تا حد امکان آسیب­پذیری­ها و چالش­های آن­ها پوشش داده شود و
درهماین راستا پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات درنظر دارد تا ضمن هم­فکری و ارائه مشاوره به ذینفعان حاکمیتی در این حوزه، در قالب یک فراخوان عمومی سند مربوطه را در معرض نقد و بررسی کارشناسان و خبرگان این حوزه قرار دهد که تاریخ این فراخوان متعاقبا اعلام خواهد شد.
علمی**9207** 1055
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان