اسنپ به تازگی آمارهای جدیدی از حضور زنان در ناوگان رانندگان و همچنین سرویس «اسنپ رز» ارائه داده است. به گفته اسنپ، تعداد زنان راننده در این پلتفرم حمل و نقل به 30 هزار نفر رسیده است.
اسنپ توضیح میدهد که اگرچه رانندگان زن، بدون محدودیت میتوانند در ناوگانش حضور داشته باشند و از همان ابتدای کار، «زمینهی فعالیت برای زنان و مردان به طور یکسان» به وجود آورده است، اما سرویس اسنپ رز که در بهار 96 متولد شد، همچنان فقط در تهران فعال است. بنابراین رانندگان خانم این سرویس میتوانند در اسنپ رز و اسنپ اکو فعال باشند.
این پلتفرم حمل و نقل میگوید که در سال 2018، تعداد 12 هزار و 744 راننده خانم در سراسر کشور به ناوگان اسنپ اضافه شدهاند که این رقم در مقایسه با سال قبلتر، رشدی دو برابری را نمایش میدهد: «خوشحالیم که امروز فعالیت در اسنپ به عنوان یک فرصت شغلی مطمئن پیش روی بانوان سختکوش سرزمینمان است و حدود 30 هزار کاربر رانندهی زن در این سامانه مشغول به کار هستند. پس از فراهم آمدن زمینهی اشتغال بانوان در دو سرویس اسنپرُز و اسنپاکو زمینهی حضور زنان در جامعه پُررنگتر شد و امروز بانوان فعال در اسنپ میتوانند در درآمدزایی خانواده نقشی موثر ایفا کنند.»
آمارهای این شرکت همچنین حاکی از این است که 30 هزار راننده زن اسنپ، در ماه گذشته 30 درصد سفرهای خود را در سرویس اسنپ رز و 70 درصد از سفرهای خود را نیز در سرویس اسنپ اکو انجام دادهاند. اسنپ همچنین گزارش داده است که رانندگان زن، در ماه گذشته به شکل متوسط هر روز 2.5 ساعت فعال بودهاند.
از سوی دیگر اسنپ یک بار دیگر تاکید کرده است که اختلاف قیمت اسنپ رز با اسنپ اکو، صرفاً تخفیفی برای مسافرین این سرویس است و این به معنای کمتر بودن درآمد رانندگان زن نسبت به رانندگان مرد نیست:
«مبلغ این تخفیف از جیب راننده خانم کم نمیشود و اسنپ آن را با پرداخت مازاد به این عزیزان جبران میکند. بنابراین در شرایط برابر درآمد تمامی همراهان زن و مرد یکسان است و این تخفیف تنها برای مسافران در نظر گرفته شده است. به این شکل قصد داریم به کاربران خانمی که تنها در سرویس اسنپرُز فعالیت میکنند کمک کنیم تا درخواستهای سفر بیشتری داشته باشند.»