به گزارش ایسنا،در این مراسم علی متقیان – مدیرعامل خبرگزاری ایسنا – گفت: روزی که شهید صارمی به شهادت رسید روز خبرنگار نامگذاری شده است بنابراین این روز از جهات مختلف برای ما اهمیت خاص و بسزایی دارد. در بین دیپلماتهای شهید ایران در افغانستان یک خبرنگار وجود داشت و به دلیل شهادت این خبرنگار، 17 مردادماه روز خبرنگار نام گرفته است.
وی ادامه داد:ما به عنوان خبرنگاری که شاهد هستیم باید نقش شهیدان و سبک زندگی آنها را در جامعه ترویج کنیم. در اینجا خون شهیدان شاهدان عملی هستند که ما انجام میدهیم. بنابراین باید خودمان را شاهد عملی بدانیم و آن چه را که میبینیم به درستی بیان کنیم. از سوی دیگر این را باید مدنظر داشته باشیم که خداوند هم شاهد اعمال ماست.
متقیان اظهار کرد: خبرنگاری که شاهد است باید شهامت، ایثار، کردار و گفتار درست داشته باشد و این مسئولیت ما را مضاعف میکند، زیرا زمانی که قلم به دست میگیریم و آنچه مینویسیم و میگوییم روزی در تاریخ ثبت خواهد شد. در واقع خبرنگاران شاهدان عینی امروز برای فردا هستند.
مدیرعامل خبرگزاری ایسنا در بخشی دیگر از سخنانش گفت: وقتی تاریخ جنگ تحمیلی را مطالعه میکنیم با آثار ماندگاری روبهرو میشویم که توسط شاهدان عینی آن زمان یعنی خبرنگاران،عکاسان و فیلمبرداران حاضر در جبهههای جنگ برجای مانده است. آنها شاهدان صادق و روایتگر رخدادهای جنگ بودند و آن تاریخ را برای امروز ما ثبت کردند و ما امروزه با افتخار حماسههای آن دوران را بازگو میکنیم. پس نسل آینده هم کارهای امروز ما را مرور خواهند کرد بنابراین باید مواظب آنچه مینویسیم باشیم.
متقیان یادآور شد: همه ما باید در راستای ترویج ایثار و شهادت و نهادینهکردن آن تمامی سعی و تلاشمان را به کار ببریم زیرا با همین فرهنگ است که میتوانیم ضمن افتخار به تاریخ گذشته از بازدارندگی مقتدرانهای هم در مقابل دشمنان برخوردار باشیم.