اربعین فرصتی برای معرفی فرهنگ اصیل مردم قصرشیرین به زائران است

قصرشیرین- ایرنا- فرماندار قصرشیرین گفت: ایام اربعین فرصتی برای معرفی فرهنگ اصیل مردم این شهرستان در میزبانی زائران عتبات عالیات است که از دیرباز مدال نوکری و خادمی زوار اباعبدالله الحسین (ع) را بر گردن داشته اند.

اربعین فرصتی برای معرفی فرهنگ اصیل مردم قصرشیرین به زائران است

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرادعلی تاتار روز دوشنبه در جلسه هیات های مذهبی به مناسبت هماهنگی برگزاری آیین های دهه نخست ماه محرم افزود: این شهرستان در آستانه پیاده روی و همایش بزرگ رهروان حسین (ع) است و طبق پیش بینی های انجام شده قرار است بیش از یک میلیون زائر از این شهرستان عازم عتبات عالیات شود.

وی با بیان اینکه قدیمی ترین و مناسب ترین مسیر به عتبات عالیات و کربلای معلا از دیرباز تاکنون مرز خسروی بوده است، اظهار داشت: همه تمهیدات لازم در این رابطه برای ارائه خدمات مطلوب به زائران حسینی در دست اقدام است.

نماینده عالی دولت در قصرشیرین با اشاره به بازگشایی مرز خسروی از اول محرم بر روی کاروان های زائر عتبات عالیات، اضافه کرد: طرح های مهمی برای تقویت زیرساخت های موجود این شهرستان مرزی در دست اقدام است تا میزبانی از زائران حسینی به بهترین شکل ممکن انجام شود.

 تاتار در ادامه از ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و ماه محرم به عنوان فرصتی برای خودسازی و تشریع فلسفه قیام امام حسین (ع) نام برد.

او اظهار داشت: باید بتوانیم فرهنگ عاشورایی و غدیر را به درستی به نسل جوان انتقال دهیم و پررنگ بودن آیین های معنوی با محوریت جوانان راهی برای نهادینه سازی این فرهنگ دینی است.

فرماندار قصرشیرین گفت: باتقویت فرهنگ عاشورایی در جامعه هیچ گزندی به اسلام نخواهد رسید و استکبار راه به جایی نخواهد برد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین نیز گفت: هم اکنون 28 هیات مذهبی شامل 16 هیات روستایی 12 هیات شهری در این شهرستان فعال است که در دهه اول محرم به اجرای برنامه های مناسب با این ایام و برپایی آیین های عزاداری می پردازند.

حجت الاسلام حسن دوستیان افزود: 30 مبلغ دینی از اول محرم در هیات های عزاداری نسبت به ترویج و فلسفه قیام عاشورا خواهند پرداخت.

او اضافه کرد: عاشورا نشات گرفته از غدیر است و اگر واقعه غدیر در اجرای فرمان الهی مبنی بر امامت علی (ع) به درستی انجام می شد شاهد حادثه عظیم عاشورا نبودیم.

وی ساعت برگزاری آیین های عزاداری را هر شب از ساعت 21 و 30 دقیقه تا 23 اعلام کرد.

هم اکنون به طور میانگین روزانه سه هزار مسافر و زائر عراقی از طریق مرز خسروی به ایران و عراق تردد می کنند.
شهرستان قصرشیرین دارای 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با 322 اتاق و یک هزار و 200 تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه 80 ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد. 
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد، کربلا، کاظمین و سامراست که این مرز تا بغداد پایتخت کشور عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا نیز 326 کیلومتر فاصله دارد. 
عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال 77 در نقطه صفر مرزی آغاز شد و این مجموعه در سال 81 با 75 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید. 
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با 27 هزار تن جمعیت، بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است. 
مرز خسروی در 20 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.

3012/8066

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان