سیب یک میوه تابستانی است که قطعا یکی از لذیذ ترین میوه هاست. با تمام شدن این فصل سیب هم تمام می شود و طعم دلپذیر آن سبب دلتنگی ما می شود. اگر دوست دارید حتی در زمستان هم از طعم بی نظیر سیب استفاده کنید یکی از روش ها، طرز تهیه شربت سیب است که شما عزیزان را با نحوه تهیه آن آشنا می کنیم. یکی از کارهای مهم انتخاب سیب مناسب است که باید بر اساس طعم، شیرینی، رنگ، بو و آبدار بودن باشد که سیب لبنانی از بهترین نوع سیب است. در آموزش های گذشته با طرز تهیه کمپوت سیب و مربای سیب آشنا شدید ما در این مطلب دو روش درست کردن شربت سیب را به شما آموزش خواهیم داد.
روش گرفتن آبمیوه سیب طبیعی
در ابتدا اگر می خواهید آبمیوه سیب کم شیرینی داشته باشید به اندازه دو عدد سیب شیرین دو عدد سیب ترش انتخاب نمایید. اگر آبمیوه شیرین می خواهید از سه عدد سیب شیرین و یک عدد سیب ترش استفاده کنید و اگر آبمیوه کاملا شیرین می خواهید تمام سیب های شیرین را انتخاب نمایید.
سیب ها را کاملا بشویید و چوب ساقه های آن را بگیرید.
سیب ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته آن ها را در بیاورید.
سیب ها را با استفاده از مخلوط کن پوره کنید آن ها را مخلوط کنید.
پوره ها را از یک صافی ریز یا دستمال رد کنید طوری که آب آن ها گرفته شود و تفاله باقی بماند.
آب سیب در یخچال به مدت سه هفته و در فریزر به مدت دو ماه تازه باقی می ماند و برای طرز تهیه شربت سیب خوش طعم خانگی به راحتی مصرف می شود.
مواد لازم
- آبمیوه سیب: دو پیمانه
- آب معمولی: سه پیمانه
- شکر: هشت پیمانه
- آبلیمو: نصف پیمانه
- چوب دارچین و میخک: دو عدد
طرز تهیه شربت سیب خوشمزه
ابتدا در یک قابلمه لعابی آب و شکر را با هم مخلوط کنید، با حرارت ملایم بجوشانید تا این که شربت قوام و غلیظ بشود.
آب سیب و آب لیموی تازه را اضافه کنید، می توانید با توجه به سلیقه و طعم از چوب دارچین یا میخک برای عطر این شربت استفاده کنید.
بعد از آماده شده شربت، در هر لیوان یک چهارم شربت و سه چهارم آب و یخ بریزید و در صورت تمایل برای تزیین از تکه های سیب هم می توانید در داخل لیوان استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه یک لیوان شربت سیب
- سیب درختی: یک عدد
- عسل: یک قاشق غذا خوری
- آب لیمو تازه: یک قاشق غذا خوری
- عرق بهار نارنج یا گلاب: دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه
در طرز تهیه شربت سیب ابتدا، سیب ها را تکه تکه کرده و درون مخلوط کن بریزید.
عسل و آبلیمو تازه و عرق بهار نارنج یا گلاب را به مخلوط کن اضافه کنید.
توجه داشته باشید عسل در دمای محیط اتاق باشد که به راحتی با مواد مخلوط و یک دست شود.
ترکیب آبلیمو ترش و عسل به سیب از اکسیده شدن آن جلوگیری می کند.
این نوشیدنی بسیار مفرح بوده و به دلیل داشتن عرق بهار نارنج توصیه می شود که قبل از خواب مصرف شود زیرا باعث آرامش اعصاب می شود.
امیدواریم در این بخش از مجله آرگا شما عزیزان را برای طرز تهیه شربت سیب خوشمزه و خانگی راهنمایی کرده باشیم.