باشگاه خبرنگاران جوان : به گزارش مشاور رسانهای فیلم «قلب سفید قاصدکها»؛ ماهچهره خلیلی بازیگر فیلم سینمایی «قلب سفید قاصدکها» که این روزها در پرده سینماها قرار دارد، گفت: این فیلم درباره هویت یک بچه است که دارد از بین میرود و به خوبی گوشهای از جنگ را به تصور کشیده است.
وی با بیان اینکه علاقه بسیار زیادی به حضور در فیلمهای مربوط به جنگ و دفاع مقدس دارد، افزود: زمانی که جنگ ایران و عراق شروع شد من کودک بودم و از ایران رفتم و در کشوری که حضور داشتم باران زیادی میبارید و صدای رعد و برق دائم من را یاد صدای آژیر و بمباران میانداخت و از همان زمان تا به امروز ذهنم را مشغول کرده است.
خلیلی در ادامه خاطرنشان کرد: همه ما موضوعاتی درباره اسلام، دین و تاریخ را در کتابها میخوانیم و این در حالی بود که من در آن کودکی درباره جنگ جهانی اول و دوم میخواندم و با خودم میگفتم در کشورم الان جنگ است و من دارم درباره جنگ کشورهای دیگر میخوانم و آن زمان مانند امروز نبود که آنلاین از اوضاع کشور دیگری بتوانیم خبر داشته باشیم.
بازیگر «پرونده هاوانا» همچنین گفت: به جرأت میگویم که اگر آن زمان در ایران بودم و سنم اجازه میداد به جبهه برای دفاع از کشورم میرفتم زیرا برای جانبازان و شهدا بسیار احترام و ارزش قائل هستم. به همین دلیل هم در کارنامه کاریام بیشتر در فیلمها و سریالهایی با این مضمون حضور داشتم. مانند «در چشم باد»، «اشنوگل» که در جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد و درباره 175 شهید غواص بود.
خلیلی خاطرنشان کرد: البته در ژانرهای دیگری مانند اجتماعی، وحشت، کودک، تاریخی و ... هم حضور داشتم اما علاقه شخصیام در حوزه دفاع مقدس و جنگ است.
بازیگر «مختارنامه» با بیان اینکه متأسفانه قدر شهدا را نمیدانیم، گفت: در کشورمان بیشتر خیابانها و کوچهها به نام یکی از شهدا است اما سؤال این است که تا به امروز برای آنها و خانوادههایشان چه کردیم. برای جانبازانی که برای حفاظت از ما و کشورمان به جبهههای جنگ رفتند چقدر احترام و ارزش قائل هستیم. کمتر ساختمانی را میبینیم که طوری ساخته شده باشد تا جانبازان با ویلچر راحت بتوانند در آن رفت و آمد داشته باشند.
وی با بیان اینکه پرفروشترین فیلمهای سال در سینما فیلمهای کمدی است، گفت: طبیعی است که امروز همه ما مشکلاتی در زندگیهایمان داریم و اگر قرار باشد به سینما برویم ترجیح میدهیم آن دو ساعت را برای دیدن فیلمهای شاد بگذاریم تا لحظات خوبی را در کنار خانوادههایمان داشته باشیم.
خلیلی ادامه داد: به نظرم ساخت فیلمهای مربوط به جنگ و دفاع مقدس باید همراه با پژوهش باشد تا محتوای آنها غنی باشد و به جای ساخت چند فیلم در طول سال دو فیلم با بودجه مناسب ساخته شود تا از ارزش و رشادتهای جانبازان و شهدا کاسته نشود.
وی یادآور شد: کارگردانهایی که قرار است درباره موضوع جنگ و دفاع مقدس فیلم بسازند باید از دل جنگ باشند و آن را به خوبی و از نزدیک حس کرده باشند زیرا هیچ چیزی در این دنیا مهمتر از این نیست که فردی جانش را برای حفاظت از کشورش گذاشته باشد.
بازیگر «اشنوگل» با بیان اینکه کارش را در سینما و تلویزیون با کارگردانهای بزرگی شروع کرده است، گفت: در تلویزیون کارم را با داوود میرباقری، مسعود جعفری جوزانی و ضیاءالدین دری و در سینما با ایرج قادری شروع کردم به همین دلیل هم هیچ وقت دغدغه کار با بزرگان را نداشتم.
وی با بیان اینکه فیلم اولیها در سینما در سالهای اخیر به خوبی درخشیدند، افزود: چهار سال است که بیشتر با فیلم اولیها کار میکنم زیرا نگاههایشان جدید و وسواس زیادی دارند به همین دلیل حضور در فیلمهای آنها را دوست دارم.
وی با بیان اینکه متن برایش اهمیت زیادی دارد، گفت: برای انتخاب فیلم و سریال در ابتدا برای من متن مهم است و بعد کارگردان و عوامل. البته در مورد فیلم «قلب سفید قاصدکها» باید بگویم که آقای روئیین تن را میشناختم و تجربه کار قبلی با وی را داشتم و شاید دلیل اصلی حضورم در این فیلم او بود.
خلیلی یادآور شد: با همه کارگردانها و تهیهکنندههایی که تا به امروز کار کردم خاطرات خوبی دارم و هیچ وقت از حضور در فیلم یا سریال پشیمان نیستم. در کارنامه کاریام 35 فیلم سینمایی، 5 سریال تاریخی، 5 تئاتر و چند سریال مناسبتی دارم که از حضور در هر کدامشان تجربههای زیادی کسب کردم.
وی با بیان اینکه هیچ وقت دنبال سوپراستار شدن نبوده است، افزود: در طول سالهای کاریام هیچ وقت دنبال مطرح شدن نبودم و بازیگری از علایق شخصیام است و منبع درآمدم از جای دیگری است.
بازیگر «نیمکت» درباره آرزویش برای سینما گفت: در حال حاضر 9 فیلم دارم که هنوز اکران نشده و امیدارم روزی همه آنها نمایش داده شود البته درست است که هر فیلمی باید در زمان خودش اکران شود زیرا تاثیرگذاریاش بیشتر است اما با این وجود دوست دارم روزی این 9 فیلم به نمایش درآید زیرا برای همه فیلمهایم زحمت کشیدهام.
وی خاطرنشان کرد: به تازگی سریال «پرونده هاوانا» در شبکه نمایش خانگی عرضه شده است. در حالی که این فیلم 11 سال پیش ساخته شده است و اگر این فیلم در همان زمان خودش نمایش داده میشد در روند کاری من بسیار تاثیرگذار بود اما این اتفاق نیفتاد. همچنین در مورد فیلم سینمایی «لاله» که سرانجام آن مشخص نشد و میلیاردها هزینه داشت. همچنین «رنج و سرمستی» به کارگردانی جهانگیر الماسی که من چهار ماه برای آن فیلم در مرز ایران بودم و کردی صحبت میکردم.