شناسه : ۱۷۵۵۹۷۸ - یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۱
در صحن شورا مطرح شد؛
چرا شهرداری درباره املاک واگذار شده گزارشی به شورا ارائه نمیدهد؟
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ همچنین شهربانو امانی در تذکر پیش از دستور گفت: برخی از املاک شهرداری به افراد حقیقی و حقوقی جهت کارهای عام المنفعه از جمله خیریه، بیمارستان و ... واگذار شده است اما هنوز پس از 2 سال از این مصوبه و با وجود تذکرات اعضای شورا، گزارشی در خصوص این املاک به شورا ارسال نشده است.
امانی با بیان اینکه املاک زیادی از شهرداری در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی و نهادهای مختلف است، گفت: بیشتر این املاک در نقاط برخوردار که دارای ارزش بالایی هستند، واقع شده اند.
وی با اشاره به واگذاری زمینی در منطقه الهیه، خیابان عطاری مقدم گفت: درخواست می کنم نحوه انعقاد این قرارداد ارزش کامل این زمین و جزئیات دیگر به شورا ارائه شود.
تاثیر پارکینک بر نزول کیفیت زندگی
در ادامه زهرا نژاد بهرام درباره عوارض دریافتی از محل کسری پارکینگ تذکر داد و گفت: گزارشات دریافتی از میزان تحقق درآمد در 5ماهه نخست سال 98 شهرداری تهران نشان می دهد، تا پایان مرداد ماه مبلغ 233 میلیارد تومان از محل عوارض کسر پارکینگ درآمد محقق شده است. این رقم تقریبا 8 برابر رقم پیش بینی شده از این محل در بودجه مصوب 98 شهرداری تهران تا پان مرداد ماه است.
او با بیام اینکه این در آمد مذکور از جمله ناپایدار ترین و مخرب ترین ردیف های درآمدی شهرداری تهران به شمار می رود،گفت: و در طول سالهای 80 تا 98 بیش از 50هزار کسری پارکینگ در محله های پایتخت ایجاد شده که تاثیر مستقیم بر نزول کیفیت زندگی داشته است.
وی اضافه کرد: با توجه به تحقق 8 برابر مازاد بر مبلغ مصوب در طول پنج ماهه نخست سال، این نگرانی جدی ایجاد می شود که شهرداری های مناطق بدون توجه به مصوبه شورای شهر تهران و شروط پنج گانه آن اقدام می کنند.
نژاد بهرام با اشاره به مصوبه بهمن 97 شورای شهر تهران، گفت: صرفا اخذ عوارض از محل کسری پارکینگ را برای پارسل هایی که مشمول دلایل فنی 5گانه قید شده در مصوبه باشند، مجاز می شمارد از جمله قرار گیری ورودی ملک در معابر کم عرض واقع در بافت تاریخی که در طرح تفصیلی تعریض نخواهند داشت، معابر پله کانی و با شیب بیش از 30 درصد و....) که این پارسل ها در مجموع کمتر از 5 درصد از کل پارسل های شهر تهران را در بر می گیرد.
همچنین در ادامه اعضای شورای شهر تهران اختیار مجمع عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی را به شهردار تهران تفویض کردندو شهرداری تهران ملزم شد نظام نامه مشارکت تشکل های غیردولتی و مدیریت شهری تدوین شد.