به گزارش ایسنا، حمیدرضا حمیدی در جلسه علنی و رسمی شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به فرا رسیدن روز کودک، به لزوم توجه در توسعه شهرها برای این قشر، افزود: شهر دوستدار کودک منطبق با معماری اسلامی است و باید از کودک در برابر خشونت محافظت و پیوند کودک با طبیعت و فرهنگ و تاریخ را برقرار کرده و برای کودک جذاب، خوانا و ایمن باشد. همچنین باید به دنبال چنین شهری برای کودکانمان باشیم.
این عضو شورای اسلامی شهر زنجان همچنین به وضعیت آسفالتریزی معابر شهر زنجان اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس برنامهریزیها مقرر بود 60 هزار تن آسفالتریزی انجام شود ولی حدود 40 هزار تن آسفالتریزی انجام شده و باید عنوانکرد شهرداری با مشکل تهیه قیر مواجه است و یک ماه هم فرصت برای کار داریم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امسال اعتبار در نظر گرفته شده برای هزینهکرد در ستاد اربعین 30 درصد بیشتر از سال قبل است، اظهار کرد: بر اساس تصویب اعضای شورای اسلامی شهر زنجان، امسال 395 میلیون تومان برای همایش اربعین از سوی شهرداری زنجان هزینه خواهد شد.
سجاد خدایی، نایبرئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز با تشریح لایحه ارائه شده در حوزه اربعین، بیان کرد: با توجه به جلسات برگزار شده، قرار است که شهرداری در این حوزه همکاری داشته باشد و در این راستا در قالب چند بند درخواست داریم که مبلغ 390 میلیون تومان به این امور اختصاص پیدا کند.
رحمان احمدی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر زنجان نیز با اشاره به اینکه سال قبل هم این مبلغ را برای اربعین داشتیم، یادآور شد: پارسال 150 میلیون تومان به عتبات، 100 میلیون تومان به کارمندان و 50 میلیون تومان نیز به یک موکب داده شده که با این شرایط، بنده درخواست دارم شهرداری موکب بزند.
احمد نصیری، یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر زنجان نیز در این رابطه افزود: بنده با طرح ارائه شده برای هزینه اربعین مخالفم، چون به عقیده بنده این پول برای مردم است و شهرداری در هزینهکرد مجری بودجه است، ولی پیشنهاد بنده این است این پول از طریق ستاد اربعین هزینه شود.
امامعلی دادخواه نیز با اشاره به اینکه در ستاد اربعین، دستگاههای دیگر هم فعالیت دارند اما شهرداری میداندار است، گفت: آنطور که بنده اطلاع دارم بیشتر هزینهها مربوط به شهرداری است، پس اگر اینطور است، بهتر است که شهرداری خود موکب بزند و هزینه کند.
مسعود مرادخانی، عضو دیگر شورای اسلامی شهر زنجان، در همین رابطه اظهار کرد: وجود نهادهای موازیکار به یک دغدغه و مشکل در کشور تبدیل شده که مسئولیت و ماموریت واحدی دارند و همین امر موجب هدررفت بودجه میشود، لذا درخواست بنده این است که اعتبارات در یکجا متمرکز و از پراکندهکاری جلوگیری به عمل آید.
رئیس کمیسیون خدمات و حمل و نقل شورای اسلامی شهر زنجان نیز در همین رابطه تصریح کرد: اغلب برنامههای سازمان فرهنگی شهرداری با همکاری سمنها انجام میشود و در ارتباط با اربعین نیز میتوانیم همین رویه را در پیش بگیریم.
کاظم افشارچی با اشاره به اینکه در اربعین نیز بخش غیردولتی در عراق موکب زدهاند که میتوان از ظرفیت آنها استفاده کرد، ادامه داد: اینکه سمنهایی رفته و آنجا موکب میزنند، شهرداری میتواند با آنها همکاری کند و اگر در سالهای آتی سمنهایی آمدند، با آنها نیز همکاری کنیم.
دیگر عضو شورای شهر زنجان نیز افزود: از طرفی زنجان سه موکب در جاهای مختلف خواهد داشت و مثل سالیان قبل پراکنده است، در حالی که خیلی خوب بود که زنجان در یک محل موکب داشته باشد و کار واحد انجام شود.
اسماعیل دویران بیان کرد: چون کار واحد شکل نگرفته، پس بهتر است که کالا تهیه و در اختیار موکبها قرار دهیم.