ماهان شبکه ایرانیان

موافقت مجلس با واگذاری املاک مازاد آموزش و پرورش

خبرگزاری مهر: جلسه علنی عصر امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست مسعود پزشکیان آغاز شد.

دستور کار این جلسه به شرح زیر است:

-رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در مورد طرح تنظیم برخی از مقررات مالی – اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش

- رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور در مورد لایحه کمک به ساماندهی پسماند‌های عادی با اولویت استان‌های ساحلی و کلان شهر‌ها با مشارکت بخش غیر دولتی

- گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد رد ایراد شورای نگهبان به لایحه موافقت نامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین دولت ایران و مجارستان

- گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد رفع ایراد شورای نگهبان به لایحه نحوه استفاده، نگهداری و نظارت بر پایانه‌های فروشگاهی

- گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد رفع ایراد شورای نگهبان به طرح یک فوریتی تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن

- گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد رد لایحه یک فوریتی الحاق یک تبصره به ماده 6 قانون مبارزه با پولشویی
دولت مکلف به اعمال مدرک تحصیلی بالاتر برای فعالان آموزشی شد

نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای وزارت آموزش و پرورش را مکلف کردند تا برای فعالان آموزشی در مدارس مدرک تحصیلی بالاتر آن‌ها را قبول کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی مواد باقیمانده طرح تنظیم برخی از مقررات مالی اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ماده 4 این طرح را تصویب شد.

طبق این مصوبه در اجرای ماده 78 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت 2 مصوب 4 اسفند 93 با اصلاحات و الحاقات بعدی وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان امور مالیاتی) موظف است منابع موضوع ماده مذکور را به صورت سه ماهه از موسسات و بنگاه‌های اقتصادی مربوط وصول کند و پس از واریز خزانه و درج در قالب ردیف مشخص در بودجه‌های سنواتی برابر موافقتنامه‌های مربوط در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار دهند.

همچنین نمایندگان مجلس با پیشنهاد کوچکی نژاد موافقت کرده و یک تبصره را به ماده 4 الحاق کردند.

طبق این مصوبه وزارت آموزش و پرورش مکلف است افرادی که فعالیت آموزشی در مدارس دارند، نسبت به اعمال مدرک تحصیلی بالاتر آن‌ها بدون رعایت سقف اقدام کند.

خبرگزاری مهر: در ادامه جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ماده 2 این طرح به تصویب رسید.

بر اساس این ماده وزارت آموزش و پرورش مکلف است بخش‌های مازاد املاک واقع در مناطق تجاری و همچنین املاک مازاد خود را با رعایت ملاحظات آموزشی و تربیتی به صورت تجاری و خدماتی با مشارکت بخش‌های خصوصی و تعاونی احداث و نسبت به واگذاری اجاره آن‌ها اقدام کند.

به موجب این مصوبه واحد‌های آموزشی می‌توانند در ساعات خارج از فعالیت رسمی آموزشگاه با تایید اداره آموزش و پرورش منطقه یا ناحیه نسبت به اجاره فضای آموزشی خود به بخش‌های خصوصی و تعاونی جهت انجام فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی اقدام کنند.

طبق تبصره یک این ماده پیشنهاد تغییر کاربری موضوع این ماده توسط ادارات کل نوسازی و تجهیز مدارس استان‌ها، به دبیرخانه کمیسیون ماده 5 قانون تاسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ارائه می‌شود. کمیسیون مزبور موظف است حداکثر ظرف مدت 2 ماه نسبت به تعیین تکلیف آن اقدام کند. در صورت عدم اقدام کمیسیون مذکور در مدت یاد شده پیشنهاد ارائه شده مصوب تلقی می‌شود.

به موجب این مصوبه تغییر کاربری موضوع این تبصره از پرداخت هرگونه عوارض، اعم از عوارض شهرداری، مانند صدور پروانه، پذیره نویسی و تغییر کاربردی معاف است. به میزان معافیت تعیین شده شهرداری می‌تواند بدهی خود را به دولت و بانک‌ها تهاتر کند.

طبق تبصره 2 این ماده، مدت اجاره با تشخیص منطقه، یا ناحیه آمزوش و پرورش مربوطه حداکثر تا مدت 10 سال تعیین می‌شود.

به موجب تبصره 3 ماده 2 این طرح منابع حاصل از اجرای این ماده پس از واریز به حساب خزانه معین استان به عنوان درآمد اختصاصی در بودجه‌های سنواتی درج و بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش مربوط و حتی از مبادله موافقت نامه صرف طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه آموزش و پرورش می‌شود.

هرگونه مصرف این وجوه برای اعتبارات هزینه‌ای ممنوع است.

بر اساس این مصوبه 30 درصد از درآمد حاصل در اختیار واحد مربوط حسب مورد، 20 درصد در اختیار اداره آموزش و پروش ناحیه یا منطقه مربوط، 30 درصد در اختیار اداره آموزش و پرورش استان، 10 درصد به تشخیص وزارت آموزش و پرورش جهت اختصاص به توسعه و تجهیز (دانشگاه فرهنگیان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انجمن اولیا و مربیان و سایر سازمان‌های تابعه آموزش و پرورش) و باقی مانده در اختیار وزارت آمزوش و پرورش قرار می‌گیرد تا در جهت ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی هزینه شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان