ماهان شبکه ایرانیان

رونمایی از اولین تراشه‌های مخصوص هوش مصنوعی در فضای ابری

شرکت "اینتل" به تازگی از نخستین تراشه‌های مخصوص هوش مصنوعی در فضای ابری رونمایی کرده است.

رونمایی از اولین تراشه‌های مخصوص هوش مصنوعی در فضای ابری

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت اینتل با تراشه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی غریبه نیست، اما اکنون تمرکز خود را روی تراشه‌هایی گذاشته است که ممکن است هزاران کیلومتر از هم دور باشند اما یک کار مشترک و مرتبط انجام دهند.

این شرکت فناوری دو پردازنده جدید شبکه عصبی موسوم به "نروانا"(Nervana) را با نام‌های "NNP-T1000" و "NNP-I1000" معرفی کرده است که اولین تراشه‌های اینتل هستند که به طور مشخص برای هوش مصنوعی در فضای ابری طراحی شده‌اند.

تراشه NNT-T برای آموزش هوش مصنوعی در یک طراحی متعادل طراحی شده است که از رایانه‌های کوچک گرفته تا ابر رایانه‌ها کاربرد دارد، در حالی که مدل NNP-I وظایف استنتاج قوی را بر عهده دارد.

اینتل همچنین از نسل بعدی واحد پردازش "Movidius Vision" رونمایی کرده است که معماری دید رایانه‌ای را بیش از 10 برابر بهبود می‌بخشد در حالی که گفته می‌شود شش برابر بهتر از رقبا عملکرد دارد. این ادعاها هنوز در دنیای واقعی آزمایش نشده است، اما با اطمینان می‌توان تصور کرد که هر کسی که برای کارهای تصویری مرتبط با هوش مصنوعی به فناوری اینتل تکیه کند پشیمان نخواهد شد.

گفته می‌شود تراشه Movidius در نیمه اول سال 2020 عرضه می‌شود. این می‌تواند یک جهش بزرگ در عملکرد هوش مصنوعی حداقل برای شرکت‌هایی باشد که به رقبا مانند NVIDIA اعتماد نمی‌کنند.

اینتل می‌گوید پیشرفت هوش مصنوعی می‌تواند نیاز به دو برابر شدن عملکرد تراشه‌ها را در هر 3.5 ماه ایجاد کند و اگر شرکت‌ها به پردازنده‌های کنونی تکیه کنند، این پیشرفت اتفاق نخواهد افتاد.

بنابراین وقتی غول‌های اینترنتی مانند فیسبوک و بایدو به شدت روی اینتل برای هوش مصنوعی تکیه می‌کنند، با مزایای بی‌شماری مانند بارگذاری سریع‌تر سایت‌ها یا ویژگی‌های پیشرفته هوش مصنوعی مواجه می‌شویم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان