به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: سالروز حماسه 9 دی، روز بصیرت مردم ایران اسلامی را تبریک میگویم؛ در این روز مردم فتنه دشمن را خاموش کردند.
وی افزود: فوت دو کولبر کردستانی به نامهای فرهاد و آزاد را به مردم کردستان و خانواده آنها تسلیت میگویم.
اسماعیلی گفت: امیدوارم این حادثه آخرین حادثه باشد، برای اینکه سختترین کار و کم مزدترین آن را دارند.
وی ادامه داد: قاچاقچیان بدانند که آتش اجرای عدالت دامن آنها را میگیرد و علاوه بر به آتش کشیدن اموال کشف شده، خودشان هم مجازات میشوند.
سخنگوی دستگاه قضا تاکید کرد: بارها گفته ایم نحوه تخصیص ارز یکی از دلایل قاچاق است.
وی ادامه داد: امروز و در دوره تحول خدمت رسانی به مردم و فرهنگ کار جهادی و خدمت بی ادعا شعار اصلی قوه قضاییه است.
اسماعیلی گفت: این کار تنها شعار نیست و بازدید رییس قوه قضاییه از دادگستری پیشوا نشان داد که آلودگی هوا و خورشیدگرفتگی و بیانیهها از رسیدگی به کار مردم جلوگیری نمیکند و میشود نماز آیت را در یک مرکز درمانی خواند و به کار آنان رسیدگی کرد.
وی اظهار کرد: دستورالعمل رسیدگی به پروندههای معوقه روز گذشته از سوی رئیس قوه قضاییه به استانها ابلاغ شد.
سخنگوی دستگاه قضا تاکید کرد: در 9 ماهه امسال 83 هزار ملاقات مردمی انجام شد و مردم توانستند مشکلات خود را چهره به چهره با مسولان قضایی مطرح کنند.
اسماعیلی تصریح کرد: این ملاقاتهای مردمی نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است، در حالی که تعداد کارکنان و مسئولان قوه قضاییه تغییری نکرده است.
وی گفت: شبنم نعمت زاده و احمد لشگری پور هرکدام به تحمل 20 سال حبس و 70 ضربه شلاق و محرومیت دایم از مشاغل دولتی محکوم شدند.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد: ما بیشترین کشف جرم را از طریق نهادهای برون سازمانی داشتیم که باید این موضوع برعکس باشد و گزارشها درون سازمانی باشد.
اسماعیلی اظهار کرد: رسیدگی با فساد در درون دستگاه قضایی و نظارت درون سازمانی ایجاد شده است و ما به این موضوع اعتقاد نداریم که به دستگاههای دیگر جوالدوز و به خودمان سوزن بزنیم.
وی گفت: ما اعتقاد داریم اگر در درون قوه با فساد و غده چرکین روبرو شدیم باید به آن نیشتر بزنیم و این غده را از جای بکنیم.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد: در 9 ماهه امسال بیش از 27 هزار بازرسی از دفاتر اسناد رسمی انجام شد؛ این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 25 درصد رشد داشت.
اسماعیلی با بیان اینکه در اثر این بازرسیها 302 نفر از سردفتران و دفتریاران به انفصال موقت محکوم شدند، بیان کرد: 33 نفر سلب صلاحیت و 517 نفر به جزای نقدی محکوم شدند.
وی با اشاره به اینکه 70 پرونده دیگر در حال رسیدگی است که پیشنهاد شده اینها نیز سلب صلاحیت شوند، گفت: فقط در استان تهران 30 نفر از اداره کل ثبت اسناد و املاک تهران بازداشت شدند.
سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه حکم پرونده دیگری هم در شعبه مفاسد اقتصادی صادر شد، بیان کرد: علی زرنانی به 15 سال حبس و 74 ضربه شلاق و انفصال دائم از خدمات دولتی و اخوت به 10 سال حبس و 74 ضربه شلاق و انفصال دائم از خدمات دولتی و احمد جنت مکان به 5 سال حبس محکوم شدند.
در حال تکمیل...