گروه سیاسی - رجانیوز، «این پیروزی، پیروزی صلح و آشتی بر تنش و خشونت بود» این جمله قسمتی از صحبت های حسن روحانی بعد از اعلام نتیجه انتخابات است. انتخاباتی که با مشارکت ده ها میلیونی مردم حماسه آفرید و برای اولین بار در تاریخ انقلاب اسلامی رئیس جمهور مستقر رقیب سرسختی با پایگاه اجتماعی 16 میلیونی را در برابر خود دید و نه تنها با وجود تخلفات گسترده انتخابات را به ملت ایران تبریک گفت که حامیانش نیز اخلاق مدارانه نتایج را پذیرفته اند.
ماجرایی که در قیاس با فتنه 88 و آشوب طلبی و خونریزی جریان اصلاح طلب که مدعی تقلب بود به خوبی نشان میدهد که خشونت طلب واقعی چه کسانی هستند و معتقدان به جمهوریت و صلح چه کسانی.
به گزارش رجانیوز، با این وجود رئیس جمهور قانونی کشور لحظاتی بعد از اعلام نتایج رای دهندگان به خود را حامیان صلح معرفی میکند و در مقابل مخالفان وضع موجود را که به رقیب وی رای داده اند خشونت طلب خطاب میکند، بی آنکه بداند این بدنه بزرگ از مردم باید در تصمیم گیری ها و طرح ریزی ها به خوبی در نظر گرفته شوند.
واضح ترین پیام این انتخابات این است که 16میلیون ایرانی خواهان مبارزه با فساد وتبعیض و توجه به محرومان هستند، امری که دولت در چهارسال اول خود بدان بی توجه بود. رئیس جمهور مستقر باید به خوبی این پیام را درک کند که نه تنها حق اهانت به 16میلیون ایرانی را ندارد بلکه باید مطالبات جدی آنها را جامه عمل بپوشاند.
قبلا نیز این برچسب زنی به مخالفان و منتقدان سیاست های دولت به بدترین شکل خود وجود داشت.
حسن روحانی در تاریخ 19 آبان سال 92 با حضور در مجلس شورای اسلامی برای دفاع از نصرتالله سجادی به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان، خطاب به نمایندگان و مردم ایران گفت:« مردم در 24 خرداد به افراط و تفریط به خشونت، خودرأیی، تکرأیی، عدم مشورت، عدم تدبیر، رأی نه دادند.»
اتهامات دیگر از قبیل بی سواد، بی شناسنامه، تازه به دوران رسیده، ترسو و ... نیز در صحبت های قبلی روحانی وجود داشته است که در جدول زیر قابل مشاهده است. این درحالی است که حسن روحانی ادعا دارد که حقوق شهروندی را به خوبی می شناسد و به آن پایبند است.