خبرگزاری تسنیم: محمود محمودزاده اظهار کرد: در مورد صنعت ساختمان یکی از مسائلی که داریم این است که صنعت مذکور نیازمند یک برنامهریزی جامع و کامل دارد.
وی با تاکید بر اینکه این برنامه نباید تابع هیجانات بازار باشد، ادامه داد: یکی از پروژههایی که در این راستا مطرح شده و مراحل مطالعاتی خود را طی میکند بحث "طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان کشور" است. در این طرح تلاش کردهایم تمام بازیگران صنعت ساختمان از جمله بخشهای دولتی، قانونگذار، بخش خصوصی، بخشهای نظارتی، تامین کنندگان منابع مالی، بیمه، تامینکنندگان مصالح ساختمانی و ... حضور داشته باشند.
وی بیان کرد: هرکدام از این بخشها حدود وظایف و اختیارات شان در پازل یا نقشه راه طرح اشاره شده تعیین میشود.
معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: هدف از این برنامه این بوده که یک سیستم دامنهدار و زاینده در تولید مسکن و ساختمان را در کشور داشته باشیم. این یک اتفاق خیلی بزرگ است که بر اساس همین هم در حال حرکت هستیم.
محمودزاده گفت: به موازات این طرح نیازمند قوانین، آییننامه و تاییدیههای مراجع مختلف هستیم. در مجموع "طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان کشور" یک طرح پایه و سیستمی است که ساختمان و مسکن را بهعنوان یک صنعت پیشران و موثرترین بخشهای اقتصادی، کشور را برای آینده بیمه خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه طرح مذکور یک روند سرمایهگذاری را برای فعالان صنعت ساختمان تصویر میکند، اظهار کرد: در طرح ملی مسکن نیز با اقتباس از همین تئوری به دنبال تولید مستمر مسکن هستیم و اینگونه نیست که بگوییم این تعداد (400 هزار واحد) ساخته و تمام شد. در این طرح نقش بخش خصوصی به طور مستمر در حال پر رنگتر شدن است و انتظار این است که بخش خصوصی هم نقش جامعی را ایفا کند.
وی افزود: ما به دنبال آن هستیم که سود نهایی را مصرفکنندگان واقعی مسکن ببرند.