مهدی یوسفی جمارانی در گفتگو با ایسنا، گفت: برای کمک به اقشار آسیب دیده در مرحله نخست باید شناسایی آنها به شکلی دقیق انجام شود؛ لذا مدیران با پرهیز از موازی کاری با هدف سرعت بخشیدن در شناسایی و پالایش اطلاعات اقشار آسیب دیده با جدیت بیشتری باید عمل کنند. بیتردید در جهت کمک رسانی به نیازمندان و حمایت از افرادی که در شرایط کنونی دچار ضرر و زیان شدهاند، شناسایی و تشکیل بانک اطلاعاتی لازم است.
وی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی و حمایتی باید برای دستیابی به فهرست نهایی فارغ از آداب و رسوم اداری با سرعت عمل بیشتری اقدام کنند. در راستای کمک مومنانه مردم در حمایت از اقشار آسیب پذیر، رزمایشی بر مبنای اتحاد و انسجام و همدلی ایجاد شده است که با هماهنگیهای صورت گرفته با امام جمعه شهرستان و ناحیه مقاومت بسیج سپاه به منظور متمرکز کردن مسایل اقتصادی با هدف هم افزایی، انسجام و پرهیز از موازی کاری کلیه اقدامات با محوریت این ستاد انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: بر همین اساس با استفاده از همه ظرفیتها میتوان از کار پراکنده جلوگیری کرد و با یکپارچه سازی فهرست های ادارات مختلف به لیست نهایی دست یافت. قطعا حضور خیرین در پالایش دادهها و اطلاعات مربوط به شناسایی افراد نیازمند حائز اهمیت است.
وی تاکید کرد: با محوریت فرمانداری و با حضور نمایندگانی از دفتر امام جمعه، ناحیه مقاومت بسیج، خیرین و تعداد محدودی از ادارات، پایش و شناسایی نهایی انجام خواهد شد تا هر چه سریعتر وارد فاز عملیاتی کمکهای اقتصادی و معیشتی شویم. دولت در راستای حمایت اقتصادی و معیشتی بستههای حمایتی مختلفی را در نظر گرفته است. همچنین تهیه فهرستی از مجموعه مشاغلی که شامل بیمه بیکاری نمیشوند در حوزههای مختلف صنفی، صنعتی و کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد تا از ظرفیتهای موجود در سطح ملی برای حمایت از این اقشار بهره بگیریم.