ماهان شبکه ایرانیان

به روایت بیل گیتس

چهار نوآوری جدید برای غلبه بر کرونا

اگر جواب تست کسی مثبت بود، به تلفن آن‌ها یک پیام فرستاده می‌شود و آن‌ها هم می‌توانند تست شوند. اگر اکثر مردم استفاده از این اپلیکیشن‌ها را انتخاب کنند، به بعضی کمک خواهد کرد.

چهار نوآوری جدید برای غلبه بر کرونا
بیل گیتس و همسرش ملیندا گیتس
 
بیل گیتس، میلیاردر آمریکایی، موسس شرکت میکروسافت و همچنین بنیاد بیل و ملیندا گیتس، که سالانه صد‌ها میلیون‌دلار صرف فعالیت‌های انسان‌دوستانه می‌کند در یک پست وبلاگی روی وب‌سایت خود به سوالاتی همچون «کی می‌توانیم به حالت عادی بازگردیم»، چه زمانی واکسن ویروس کرونا ساخته خواهد شد و همچنین انواع تلاش‌های صورت گرفته در خصوص درمان و مقابله با ویروس کرونا پاسخ داد.

او گفت که کاملاً قابل درک است که گفتگوی ملی به یک سوال واحد تبدیل شده است: «چه موقع می‌توانیم به حالت عادی برگردیم؟ تعطیلی شهر‌ها باعث افزایش درد و رنج غیرقابل اندازه‌گیری به دلیل از بین رفتن مشاغل شده است، مردم منزوی شده و این وضعیت نابرابری را بدتر کرده است. مردم آماده هستند که دوباره (زندگی عادی را) شروع کنند.»

به گفته بیل گیتس متاسفانه، اگرچه ما این اراده را داریم، اما هنوز راهش را پیدا نکرده‌ایم: «قبل از اینکه ایالات متحده و سایر کشور‌ها طبق معمول بتوانند به تجارت و زندگی بازگردند، به برخی ابزار‌های نوآورانه جدید نیاز خواهیم داشت که به ما کمک می‌کنند تا کووید-19 را تشخیص داده، معالجه کنیم و از ابتلای به آن جلوگیری کنیم.»

او افزود: «این موضوع با تست کردن آغاز می‌شود. ما نمی‌توانیم دشمنی را شکست دهیم وقتی نمی‌دانیم که کجاست؟ برای بازگشایی اقتصاد، ما باید به اندازه کافی افراد را آزمایش کنیم تا بتوانیم نقاط داغ ظهور ویروس را به سرعت تشخیص داده و در همان اول ماجرا مداخله کنیم. ما نمی‌خواهیم صبر کنیم تا بیمارستان‌ها پر شوند و تعداد بیشتری از مردم بمیرند.»

به گفته گیتس که بنیاد او و همسرش صد‌ها میلیون دلار به مبارزه با ویروس کرونا و پیدا کردن واکسن این ویروس اختصاص داده نوآوری می‌تواند کمک کند تا تعداد تست از افراد را بالا ببریم: «آزمایش‌های کرونای فعلی کارکنان مراقبت‌های بهداشتی را ملزم می‌کند که نمونه از بینی بگیرند، به این معنی که آن‌ها باید قبل از هر آزمایش تجهیزات محافظتی خود را تغییر دهند.
 
اما بنیاد ما از تحقیقاتی که خود بیماران با استفاده از نمونه از بینی، خود را تست می‌کنند و نتیجه به همان اندازه دقیق است، پشتیبانی می‌کند. این رویکرد خود نمونه‌گیری سریعتر و ایمن‌تر است، زیرا افرادی که نتیجه این تست‌ها را مشخص می‌کنند بدون هیچ تماس اضافی و به خطر انداختن افراد دیگر، می‌توانند این تست‌ها را در خانه و یا مکان‌های دیگری انجام دهند.»

او در توضیح تست‌های مختلف گفت: «یکی دیگر از آزمایش‌های تشخیصی تحت آزمایش، بسیار شبیه آزمایش بارداری در خانه است. نمونه را از بینی خود می‌گیرید، اما به جای ارسال آن به یک مرکز پردازش، آن را درون مایع قرار داده و سپس آن مایع را روی یک نوار کاغذ می‌ریزید که در صورت وجود ویروس، رنگ را تغییر می‌دهد. این آزمایش ممکن است در مدت چند ماه قابل دسترس باشد.»

مدیر بنیاد بیل و ملیندا گیتس افزد ما در تست‌کردن‌ها به پیشرفت دیگری احتیاج داریم، اما این یک امر اجتماعی است، نه فنی: «استاندارد‌های باثبات درباره اینکه چه کسی می‌تواند آزمایش شود (مورد نیاز است).
 
اگر کشور افراد مناسب را آزمایش نکند - کارگران با مشاغل حیاتی، افرادی که علائم بیماری را با خود دارند و کسانی که با کسی که تست مثبت داشته در تماس بوده‌اند - در این صورت ما منابع باارزشی را تلف می‌کنیم و به صورت بالقوه بسیاری از موارد مثبت ویروس در افراد را از دست می‌دهیم.
 
افرادی که هیچ یک از علائم بیماری را نشان نمی‌دهند و جزو گروه‌های بالا هم نیستند نباید تست شوند تا زمانی که از این تست‌ها به اندازه کافی و برای همه در اختیار است.»

گیتس ادامه داده است: «منطقه دوم که ما به نوآوری نیاز داریم، ردیابی تماس است. هنگامی که شخصی آزمایشاتش مثبت نشان داده شد، مسئولان بهداشت عمومی باید بدانند آن شخص چه افراد دیگری را آلوده کرده است.»

این میلیاردر آمریکایی پیشنهاد کرده است که آمریکا نمونه آلمان را دنبال کند: «با هر کسی که جواب آزمایشش مثبت است مصاحبه کنید و از یک بانک اطلاعاتی استفاده کنید تا مطمئن شوید اشخاصی هستند که تماس با همه این افراد را پیگیری کنند.
 
این رویکرد خیلی از اینکه ایده‌آل باشد به دور است، زیرا به فرد آلوده متکی است تا مخاطبین خود را به صورت دقیق گزارش دهد و به پرسنل زیادی نیاز دارد تا همه افراد در تماس با او را پیگیری کنند. اما در مقایسه با روش‌های پراکنده‌ای که در ایالات متحده آنجام می‌شود، یک پیشرفت محسوب می‌شود.»

گیتس سپس روش‌های دیگری در خصوص تست کردن و همچنین ردیابی افرادی که نزدیک افراد مبتلا به ویروس کرونا بوده‌اند را پیشنهاد کرد: «یک راه حل حتی بهتر، پذیرش گسترده و داوطلبانه ابزار‌های دیجیتالی خواهد بود. به عنوان مثال برنامه‌هایی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند مکانی که بود‌ه‌اید را به خاطر بیاورید.
 
اگر احیانا تست شما مثبت بود، می‌توانید تاریخ (رفت‌وآمد‌های خود) را مرور کنید و یا با کسی که برای مصاحبه با شما در مورد مخاطبین‌تان می‌آید، به اشتراک بگذارید. برخی از افراد پیشنهاد کرده‌اند که به تلفن‌ها اجازه داده شود تا به تلفن‌های دیگری که در نزدیکی تلفن فردی که تست او مثبت بوده است از طریق بلوتوث، پیام فرستاده شود.
 
اگر جواب تست کسی مثبت بود، به تلفن آن‌ها یک پیام فرستاده می‌شود و آن‌ها هم می‌توانند تست شوند. اگر اکثر مردم استفاده از این اپلیکیشن‌ها را انتخاب کنند، به بعضی کمک خواهد کرد.»

او ادامه داد: «به طور طبیعی، هر کسی که تست مثبت کند، بلافاصله می‌خواهد در مورد گزینه‌های درمانی آگاهی داشته باشد. با این حال، در حال حاضر، هیچ درمانی برای کووید-19 وجود ندارد. هیدروکسی کلروکین که با تغییر نحوه واکنش بدن انسان به یک ویروس عمل می‌کند، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
 
بنیاد ما بودجه بالینی را تأمین می‌کند که تا پایان ماه نشان خواهد داد که این دارو روی بدن انسان کار می‌کند یا نه، اما به نظر می‌رسد مزایای آن بهترین حالت در حالت متوسط خواهد بود.»

بیل گیتس با بیان اینکه چندین مورد امیدوار کننده نیز در افق‌ها خودنمایی می‌کند افزود: «یکی شامل خون گرفتن از بیمارانی است که از کووید-19 بهبود یافته‌اند، و اطمینان حاصل کردن از اینکه عاری از ویروس کرونا و عفونت‌های دیگر هستند و دادن پلاسما (و آنتی بادی‌های موجود در آن) به افراد بیمار. چندین شرکت بزرگ با هم کار می‌کنند تا ببینند آیا این موفقیت حاصل شده است یا خیر.»

به گفته بیل گیتس، یکی دیگر از انواع کاندیدا‌ها دارویی شامل شناسایی آنتی‌بادی‌هایی است که بیشترین تأثیر را در برابر ویروس کرونا دارند و سپس ساخت آن‌ها در آزمایشگاه. اگر این روش موفق شود، هنوز مشخص نیست که چه مقدار دوز می‌تواند تولید شود چرا که بستگی به مقدار پادتن یا آنتی بادی در هر دوز دارد. در سال 2021، تولید کنندگان ممکن است قادر به تولید 100 هزار یا میلیون‌ها نمونه از آن باشند.

او پس از طرح روش‌های فوق گفت که اگر سال آینده، مردم به رویداد‌های بزرگ عمومی - مانند بازی‌ها یا کنسرت‌ها در ورزشگاه - بروند، به این دلیل خواهد بود که محققان یک درمان بسیار مؤثر را کشف کرده‌اند که باعث می‌شود همه برای اینکه مجددا از خانه‌ها به بیرون بیایند احساس امنیت می‌کنند:
 
«متاسفانه، بر اساس شواهدی که من دیده‌ام، آن‌ها به احتمال زیاد یک درمان مناسب پیدا خواهند کرد، اما نه درمانی که بتوانند تضمین کند همه کسانی که به این ویروس مبتلا می‌شوند، بهبود یابند.»

به همین دلیل ما باید در حوزه چهارم نوآوری سرمایه گذاری کنیم: «ساخت واکسن. هر ماه اضافی که برای تولید واکسن لازم است، یک ماه بازگشت به حالت عادی را برای اقتصاد به تعویق خواهد انداخت. رویکرد جدیدی که من از آن بسیار هیجان زده ام به عنوان واکسن RNA شناخته شده است. (اولین واکسن کووید 19 برای شروع آزمایشات انسانی، واکسن RNA است.)
 
برخلاف واکسن آنفولانزا، که حاوی قطعاتی از ویروس آنفولانزا است، بنابراین سیستم ایمنی بدن شما می‌تواند یاد بگیرد که به آن‌ها حمله کند، یک واکسن RNA کد ژنتیکی لازم را به بدن شما می‌دهد و قطعات ویروسی را به تنهایی تولید می‌کند. وقتی سیستم ایمنی بدن این قطعات را می‌بیند، می‌آموزد که چگونه به آن‌ها حمله کند. واکسن RNA در اصل، بدن شما را به واحد تولید واکسن خود تبدیل می‌کند.»

به گفته بنیان‌گذار مایکروسافت، حداقل پنج تلاش دیگر در این زمینه وجود دارد که امیدوار کننده به نظر می‌رسند، اما از آنجا که هیچ کس نمی‌داند کدام روش کار خواهد کرد، تعدادی از آن‌ها باید تامین اعتبار شود تا همه بتوانند با سرعت کامل پیشرفت کنند: «حتی قبل از ایجاد واکسن ایمن و موثر، دولت‌ها باید نحوه توزیع آن را بررسی کنند.
 
کشور‌هایی که بودجه را تامین می‌کنند، کشور‌هایی که آزمایش‌های انسانی در آن‌ها انجام می‌شود و کشور‌هایی که سخت‌ترین ضربه را (به دلیل تلفات ناشی از ویروس کرونا) تجربه می‌کنند همگی دلیل خوبی دارند که اولویت دریافت را به خود اختصاص می‌دهند.
 
در حالت ایده‌آل، باید توافق جهانی درباره اینکه چه کسی اول باید واکسن را دریافت کند، وجود داشته باشد، اما با توجه به رقابتی که وجود دارد، بعید است که چنین اتفاقی بیفتد. هر کس این مشکل را به صورت عادلانه حل کند، پیشرفت بزرگی را رقم خواهد زد.

بیل گیتس در آخر گفته است: «جنگ جهانی دوم لحظه تعیین کننده نسل والدین من بود. به طور مشابه، ویروس همه‌گیر کرونا -که اولین آن طی قرن گذشته است- این دوره را تعریف خواهد کرد. اما یک تفاوت بزرگ بین یک جنگ جهانی و یک بیماری همه‌گیر وجود دارد: تمام بشریت می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند تا در مورد این بیماری بدانند و ظرفیت مبارزه با آن را توسعه دهند.
 
با استفاده از ابزار‌های صحیح در دست و اجرای هوشمند، در نهایت خواهیم توانست پایان دادن به این بیماری را اعلام کنیم - و توجه خود را به چگونگی جلوگیری و مهار موارد بعدی معطوف کنیم.»
 
منبع: ایندیپندنت
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان