سحر زکریا با واکنش تند و اعتراضی خود به موضوع تأخیر ایران در خصوص خرید واکسن کرونا جنجال آفرین شد.
سحر زکریا ، بازیگر سینما و تلویزیون که او را بیشتر با نقش آفرینی هایش در سریال های طنز مهران مدیری می شناسند دیروز در لایوی اینستاگرامی با فریاد و گریه مسئولین کشور را به خاطر عدم خرید واکسن کرونا مورد شدیدترین انتقادات قرار داد.
سحر زکریا در این لایو ادعاها درباره ی رونق اقتصادی در کشور را دروغ خواند و اظهار کرد به خاطر مردم ایران فریاد می زند. او گفت از این وضع خسته شده و چگونه است که در کشورهای دیگر شاهد مرگ چهره های معروف به دلیل کرونا نیستیم. زکریا همچنین عدم اقدام مسئولین کشور در خصوص خرید واکسن را مورد انتقاد قرار داد و گفت بقیه ی کشورها ماه ها است واکسیناسیون را آغاز کرده اند اما مسئولین ایرانی دائماً این مسأله را به تعویق می اندازند.
سحر زکریا در زمان بستری شدن مهرداد میناوند به دلیل ابتلا به کرونا نیز خبرساز شده بود.
به دنبال بستری شدن مهرداد میناوند سحر زکریا به انتقاد در خصوص عدم اقدام برای خرید واکسن پرداخته و ادعا کرده بود برخی داروهای میناوند توسط علی کریمی و از امارات خریداری شده بود. گرچه زکریا علی کریمی را به خاطر این اقدام مورد تمجید قرار داده بود اما این ادعا از سوی علی کریمی و افراد دیگری رد شد. کریمی در صفحه اینستاگرام خود این خبر را به صراحت شایعه عنوان کرد. همچنین بهنام ابوالقاسم پور، فوتبالیست سابق که پیگیر درمان مهرداد میناوند بود و دکتر امیرحسین لطفی، پزشک معالج میناوند این ادعا را رد کردند.
لایو جنجالی سحر زکریا اما واکنش های زیادی را به دنبال داشته است.
انتقاد سحر زکریا از تأخیر مقامات ایرانی در خصوص خرید واکسن کرونا با واکنش هایی در فضای مجازی رو به رو شد. برخی کاربران منتقد رفتار و صحبت های او بوده اند و اعتراض او را تنها تلاشی برای جلب توجه دانسته اند و برخی هم از او حمایت کرده و گفته اند واکنش او به خاطر فشارهایی است که همه ی ما این روزها تجربه می کنیم.
در این میان اما روزنامه ی کیهان نیز واکنشی انتقادی به صحبت های زکریا داشت و البته در مطلب خود اشاره ای هم به کتایون ریاحی کرد که به دنبال درگذشت علی انصاریان، فوتبال سابق بر اثر ابتلا به کرونا در پستی اینستاگرامی او را «شهید واکسن» خوانده و نوشته بود: «و این مردم چقدر دلشان معجزه میخواست و این مردم چقدر دست به آسمانت بلند کردند دعا کردند. معجزه واکسن بود.»
کیهان در مطلب انتقادی خود نوشته:
«همان طیفی که در روزگاری نه چندان دور و با هیجان تمام، مردم را به رأی دادن به حسن روحانی دعوت کردند اما الان پشیمان هستند، حالا با هیجان بیشتری تبلیغاتچی واکسنهای خارجی شدهاند!
هنوز فراموش نکردهایم که سه سال قبل و در جریان انتخابات سال 96 برخی از سلبریتیها چگونه به مانور تبلیغاتی برای رئیسجمهور پرداختند. اما همین سلبریتیها بعدا گفتند که از کرده خویش پشیمانند و حتی بعضیشان از رأی دادن به روحانی ابراز شرمندگی میکنند و میگویند که نمیدانند جواب مردم را چه بدهند و اگر زمان به عقب برگردد، این اشتباه را تکرار نمیکنند! همان افراد این روزها نیز به تبلیغاتچی واکسنهای خارجی کرونا مشغول هستند؛ درگذشت علی انصاریان، فوتبالیست و بازیگر فقید، فرصت تازهای برای یک «مانور جهالت» تازه برای همان افراد شده است!
این روزها برخی از سلبریتیهای گوش به زنگ منافع غرب در ایران، واکسن را بهانهای برای نمایش جهل و کمسوادی خودشان کردهاند؛ جالب این است که فقط هم بر «واکسن آمریکایی» اصرار دارند و با وجود اشکالات آشکار و عوارض متعدد این واکسن، برخی از این سلبریتیها به هیچ واکسن دیگری غیر از نوع آمریکاییاش راضی نمیشوند!
یکی از بازیگرهای درجه سه، ویدئویی را منتشر کرده و در آن جیغ و فریاد میزند که «واکسن بخرید»! او آنقدر بیاطلاع است که گفته چرا در دیگر کشورها، هیچ چهره مشهوری در اثر کرونا از دنیا نرفته؟! غافل از اینکه همین چند روز قبل، لری کینگ، سلبریتی و مجری مشهور تلویزیون آمریکا بهخاطر کرونا درگذشت.
یک بازیگر سابق دیگر هم با انتشار عکس مرحوم علی انصاریان، از او بهعنوان «شهید واکسن» یاد کرده! تعبیری که نشاندهنده اوج ناآگاهی این بازیگر سابق و برخی دیگر از همکارانش از وضعیت کرونا در جهان است.
سؤال اساسی این است که آیا این به اصطلاح سلبریتیها اطلاعی از آمار مبتلایان و فوتیهای کرونا در غرب و بهویژه آمریکا و انگلیس ندارند؟! چرا این کشورها با وجود آغاز واکسیناسیون اما همچنان روزانه هزاران مبتلا و صدها قربانی میدهند؟ چرا سلبریتیها بهجای تبلیغ واکسن ایرانی که نتایج مثبتی داشته و مطالبه آغاز هرچه سریعتر واکسیناسیون با محصول داخلی، آدرس غلط میدهند؟»