هستر فورد، پیرترین شهروند آمریکا در ایالت کارولینای شمالی درگذشت.
فورد بسته به صحت گزارش های سرشماری آمریکا 115 یا 116 سال داشت. طبق گزارش گروه تحقیقاتی بین المللی کهولت شناسی که افراد 100 سال به بالا در دنیا را تحت رصد قرار دارد، سن فورد 115 سال و 245 روز بود. او تا 30 ژوئیه ی سال گذشته میلادی، پیرترین فرد زنده ی ثبت شده در آمریکا بود.
فورد روز شنبه پس از پشت سر گذاشتن همه گیری های آنفولانزای سال 1918 و کرونا، دو جنگ جهانی و ظهور جنبش حقوق مدنی، چشم از جهان فروبست. تانیشا پترسون-پو، نتیجه ی فورد، بیانیه ای به مناسبت مرگ وی منتشر کرد.
او در این بیانیه نوشت که هستر فورد نمایانگر نه تنها حرکت رو به جلوی خانواده ی آن ها بلکه نژاد و فرهنگ سیاهپوستان آفریقایی-آمریکایی در کشور ایلات متحده آمریکا نیز بود. به گفته ی او، فورد یادآور راه طولانی بود که بشر تا به امروز بر روی کره زمین طی کرده است.
هستر فورد متولد شهر لنکستر در ایالت کارولینای شمالی آمریکا بود و در یک مزرعه بزرگ شد. او در آن مزرعه پنبه کاشت و برداشت می کرد، زمین شخم می زد و چوب خرد می کرد.
هستر با جان فورد که کارگر یک کارخانه ی فولاد سازی بود، ازدواج کرد و آن ها 45 سال با یکدیگر زندگی کردند. این زوج در سال 1953 به شهر شارلوت در ایالت کارولینای شمالی نقل مکان کردند. هستر فورد از آن زمان در این شهر ماند و جاپای خود را در محل زندگی خود محکم کرد. او مدت ها عضو کلیسای باپتیست ماسدونیا بود و تا پیش از آغاز شیوع کرونا، یکشنبه ی اول هر ماه برای شرکت در مراسم عشای ربانی به آنجا می رفت. سال گذشته سرپرستی بخش مکلنبرگ آمریکا، اول سپتامبر را روز هستر فورد در این بخش اعلام کرد.
فورد 12 فرزند، 68 نوه، 125 نتیجه و دست کم 120 نبیره داشت.