نیروهای امنیتی شاه که حضور حضرت امام خمینی(ره) را در مقابل زورگویی و چپاول گری خود دیدند، ایشان را در نیمه شب 15 خرداد دستگیر کرده و به تهران آوردند. پس از دستگیری حضرت امام خمینی(ره)، در تهران، قم و بعضی از شهرهای دیگر کشور موج عظیم تظاهرات به راه افتاد؛ این موج، موج خون بود و حاوی پیام ایمان، تا 15 سال پس از این واقعه، یعنی در سال 1357، پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر بنشیند.
محور اصلی قیام 15 خرداد سال 1342 و پیام حقیقی آن را، سه عنصر اسلام، امام و مردم تشکیل دادند.
*دشمنان، جدایی دین از سیاست را تزریق می کردند
مرتضی اسدی مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گفت: نکته حائز اهمیت پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این است که دشمنان نظام برای براندازی انقلاب اسلامی،در هیچ شرایطی بیکار نمیمانند و عقب نشینی نمیکنند که به لطف همبستگی و ایثار مردم ایران، تا کنون ناکام مانده اند.
وی افزود: دشمنان با طرح مسأله جدایی دین از سیاست، در پی تأمین منافع خود و دستیابی به اهداف و امیالشان هستند؛ اهدافی که با چارچوب قوانین انقلاب اسلامی در تضاد بوده و نوجوانان و جوانان را به عنوان طعمه اصلی خود برگزیده اند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اظهار داشت: دین انسان را شجاع و مبارز بار میآورد، دین گرایی، باعث تقویت تفکر حمایت از منافع ملی در انسان میشود؛ فردی که دین خواه است و با دین پیوند دارد، فرد گرا نبوده و نسبت به حفظ امنیت و منافع ملی کشور خود غیرتمند است.
اسدی تصریح کرد: فرد دین گرا هیچگاه حاضر به تاراج داراییهای سرزمین خود نیست و در این راه حتی از تقدیم جان خود و عزیزان خود برای سعادت و آزادی وطن خود دریغ نمیکند.
وی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی از پیش از قیام خونین 15 خرداد، با طرح مسأله جدایی دین از سیاست، سعی در تزریق تفکر پوچ غربگرایی در میان مردم داشتند تا فلسفه بی تفاوتی در میان مومنان در جامعه اسلامی را جا بیندازند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گفت: دشمنان با طرح جدایی دین از سیاست، در صدد ایجاد بی تفاوتی در میان مردم بودند تا پس از مشغول کردن آنها به مسائل حاشیهای، مردم را از اهداف اصلی انقلاب اسلامی دور سازند؛ در حالی که بر اساس روایات اسلامی، مومنان نسبت به سرنوشت یکدیگر بی تفاوت نیستند.
اسدی اضافه کرد: در این میان از حربه هایی، چون جنگ، تحریمهای گوناگون، فشار اقتصادی و تحت فشار قرار دادن مردم در وضعیت معیشتی سخت، سوء استفاده کرده و در صدد ایجاد فضایی مناسب برای دستیابی به اهداف و آمال شهوانی خود هستند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گفت: در جریان جنگ تحمیلی کشور ایران تنها با کشور عراق روبرو نبود بلکه بیش از 48 کشور به طور مستقیم و غیرمستقیم عراق را یاری میکردند؛ با دین باوری و شجاعت جوانان ایرانی بود که در این جنگ نابرابر حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمنان نیفتاد. با این حال جنگ نرم همچنان ادامه دارد.
*دشمن در جنگ نرم سرمایه گذاری کرده است
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی معتقد است: امروزه دشمن با جنگ نرمی که از سالها پیش برنامه ریزی کرده، سعی در سوءاستفاده از فضای فکری دانش آموزان و دانشجویان دارد، تا جدایی دین از سیاست را در این قشر نهادینه کند،اما جوانان این سرزمین هوشیارتر هستند و خام این وعده های پوچ نمی شوند.
وی افزود: قیام 15 خرداد، پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی در جنگ تحمیلی عراق، گواه روشنی بر نقش متقابل دین و سیاست بود. جدا نشدن دین و سیاست و غلبه این تفکر بر مردم موجب شده تا تحریمهای چندین و چند ساله دشمنان، ذرهای از غیرت و وطن دوستی مردم نسبت به کشور کم نکند.
مردم آگاه و همیشه در صحنه ایران با زنده نگه داشتن روزهای تاریخی و سرنوشت ساز کشور از جمله واقعه 15 خرداد، نقشه های پلید دشمنان را در ذهن جوانان سرزمین زنده نگاه می دارند تا دشمنان در اجرای برنامه های مخفیانه خود از طریق نیروهای جوان موفق نشوند.
گزارش ازفرزانه فراهانی