این که «سادگی» یکی از مهمترین المان های موفقیت اپلیکیشن ها است، مسئله پنهانی نبوده و برای اثباتش هم می توانیم از عناوین زیادی استفاده کنیم. اما پرسش مهم اینجاست آیا توسعه دهندگان همیشه می توانند دست به دامان آن شوند؟ شاید Planet of Heroes بهترین جواب باشد؛ عنوانی که به واسطه مکانیزم های گیم پلی خود، تجربه کنندگانش را به دو دسته تقسیم می نماید.
بعضی ها شیفته آن می شوند و بازیکن هایی هم هستند که نمی توانند طعم لذت را با این اپلیکیشن بچشند. پیش از پرداخت به Planet of Heroes و صحبت از چرایی این حرف ها، بد نیست بدانید ساخته My Com از عناوینی است که با وجود درخشش نسبتا خوبش طی نمایشگاه Gamescom 2016 توانست مخاطبین زیادی را جذب کند. حالا و بعد از ماه ها، ورژن نهایی Planet of Heroes عرضه شده و بازیکن ها قابلیت تجربه آن را دارند.
بعد از موفقیت های World of Warcraft، سازندگان زیادی برای طراحی بازی هایشان از ساخته معروف Blizzard الهام گرفتند. ادامه همین روند را با Team Fortress 2 شاهد بودیم و حالا هم قرعه به نام Overwatch افتاده است. جدا از بازی های مشابه، بعضی هیروهای Planet of Heroes از شخصیت های این بازی الهام گرفته شده اند.
فقط این نکته را اضافه نماییم که ورژن اندروید خلاف آی او اس، همچنان به مرحله نهایی نرسیده و دارندگان این دیوایس ها باید وقتشان را با نسخه ارلی اکسس [دسترسی زودهنگام برای بازی ها] بگذرانند. البته نگرانی نداشته باشید، چون همین هم با بخش های مختلفش شما را سرگرم می نماید. خوب بیایید از این حرف ها بگذریم و به خود ساخته My Com یعنی Planet of Heroes بپردازیم.
مکانیزم های گیم پلی Planet of Heroes پیرامون سبک MOBA [همان Multiplayer Online Battle Arena] می چرخند؛ سبکی که خیلی ها آن را با Vainglory روی اسمارت فون ها و بازی های Dota 2 یا League of Legends برای رایانه های شخصی می شناسند. بنابراین همانند تمام این عناوین شما طی مبارزات آنلاین، باید شخصیت خود را بسته به قدرت های متفاوت شان انتخاب نموده و با بازیکن های رو به رویی بجنگید.
چندین المان موجب شده اند تا Planet of Heroes کمی خودش را از بازی های هم سبک جدا کند که یکی از آن ها را می توانیم سادگی گیم پلی بنامیم. چه دوست داشته باشید چه نه، عناوین MOBA پیچیده هستند. تک تک قدم های شما باید با برنامه بوده و همیشه مجبورید نیم نگاهی به بقیه بازیکن ها برای انجام نقشه های تیمی بیاندازید. حالا به این المان ها، توانایی های مختلف شخصیت ها و آیتم های زیاد را هم اضافه نمایید تا به ذات واقعی این سبک پی ببرید.
نبردهای Planet of Heroes خیلی کوتاه هستند. شما نهایت 7 دقیقه وقت دارید تا به منطقه حریف رسیده و ساختمان اصلی را نابود کنید. تنها نقشه بخش مولتی بازی هم تنها یک لاین داشته و احتمالا پیش از اتمام زمان جنگ به پایان خواهد رسید.
My Com سعی نموده تا این پیچدگی ها را کاهش دهد و بنابراین با Planet of Heroes خلاف بازی های مشابه، احتیاجی به استراتژی های فراوان ندارید. پرسش ابتدای متن را به یاد دارید؟ این که گفتیم Planet of Heroes جوابش است دقیقا به همینجا اشاره می کردیم. بازیکن هایی که قبلا بازی های محبوب این سبک را انجام داده اند و از پیچیدگی هایش توانسته اند لذت ببرند، شاید خیلی از Planet of Heroes خوششان نیاید.
پس پیشنهاد می کنیم روی تلفن های هوشمند، همان Vainglory را که با آپدیت عظیم توسعه دهنده اش هم شاهد افزایش المان های مثبتش بودیم انجام دهند. اما برای کسانی که خواهان تجربه های ساده هستند، مطمئنا با بازی های Planet of Heroes یا Titan Brawl [معرفی دیجیاتو] ساعات خوشی را خواهند گذراند. عناوین این سبک روی تلفن های هوشمند زیاد هستند؛ بسته به سلیقه خود یکی از آن ها را انتخاب نموده و به طرفدارهای فراوان سبک MOBA بپیوندید.
دومین بخشی که موجب شده Planet of Heroes نسبتا متفاوت با بقیه بازی های MOBA باشد، قسمت داستانی اش است؛ با سه شخصیت [کاراکترهای تمام حالات گیم پلی همین تعداد خواهند بود] به یک ماجراجویی کلیشه ای اما با دیالوگ های جالب بروید. برای انجام این قسمت هم باید آنلاین باشید.
متاسفانه سرورهای بازی تعریف چندانی ندارند و احتمالا برای بعضی بازیکن ها مشکلاتی را به وجود خواهند آورد.
- Planet of Heroes
- قیمت: رایگان
- سازنده: My Com
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 76.5 / 198 مگابایت