ماهان شبکه ایرانیان

تاثیر رژیم‌های غذایی روی پوست (۱)

بخش اول-یک رژیم غذایی مناسب و متعادل از ترکیب سبزیجات، میوه‌‌ها، کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها تشکیل می‌شود تا هم ویتامین‌ها، املاح و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کند و هم باعث افزایش سلامت پوست شود.

تاثیر رژیم‌های غذایی روی پوست (1)

تحریریه زندگی آنلاین- گروه دنیای سلامت

 

 

یک رژیم غذایی مناسب و متعادل از ترکیب سبزیجات، میوه‌‌ها، کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها تشکیل می‌شود تا هم ویتامین‌ها، املاح و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کند و هم باعث افزایش سلامت پوست شود. بیشتر مردم روزی سه بار مقداری پروتئین و چربی جذب بدن خود می‌کنند، اما به اندازه کافی به خوردن سبزیجات و میوه‌ها اهمیت نمی‌دهند.

در صورتی که هر یک از مواد مغذی مورد نیاز بدن ما تامین نشود، آن ماده به خون نمی‌رسد، پوست اکسیژن کافی دریافت نمی‌کند، حفظ و نگهداری بافت‌های بدن کاهش می‌یابد، رنگ پوست عوض می‌شود و توان بدن برای مقابله با انواع عفونت‌ها کاهش می‌یابد. در عوض، یک رژیم غذایی خوب و متناسب، کمک به انجام تمام موارد فوق می‌کند.

یک رژیم غذایی خوب باعث کاهش سطح استرس بدن و کاهش تولید بیش از اندازه هورمون‌ها می‌شود. این مساله بسیار مهم است؛ زیرا دلیل اصلی ایجاد آکنه همین مورد است. مصرف زیاد، چه از طریق غذا و چه دارو، به پیدایش آکنه روی سطح پوست دامن می‌زند.

برای کاهش میزان ید در رژیم غذایی چه باید کرد؟

وقتی که ید وارد بدن شده و همراه با خون در تمام بدن پخش می‌شود، مقدار اضافه آن از طریق غدد چربی دفع می‌گردد. به هنگام دفع ید، منافذ پوست دچار سوزش می‌شوند و به همین سادگی آکنه به وجود می‌آید. بنابراین دقت داشته باشید که مصرف زیاد ید منجر به جوش زدن می‌شود.

نمک

چند سال پیش متخصصان تغذیه از کمبود ید در بدن مردم نگران بودند؛ خصوصا در مناطقی که کمتر از غذاهای دریایی استفاده می‌شد. آنها می‌خواستند از شیوع گواتر و بزرگ شدن غده تیروئید که نتیجه کمبود ید در بدن می‌باشد، جلوگیری کنند؛ بنابراین نمک‌های یددار را به فهرست مواد غذایی اضافه کردند.

غذاهای دریایی

آشنه دریایی مقدار زیادی ید در خود دارد؛ بنابراین بهتر است از آن به عنوان یک غذای دریایی استفاده نکنید. میگو، مقدار بسیار کمی ید دارد.

قرص‌های ویتامین و املاح و مکمل‌های غذایی

بیشترین مقدار ید اضافی بدن از این طریق ایجاد می‌شود و شما به راحتی می‌توانید آن را برطرف کنید. هنگام مصرف ویتامین‌ها به برچسب آنها توجه کنید، اگر حاوی ید هستند، آنها را مصرف نکنید. اگر جوش‌های روی سطح پوست‌تان اهمیت زیادی برایتان دارد و به شدت آزارتان می‌دهد و از اعتماد به نفس‌تان کم می‌کند، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید، کاهش میزان ید دریافتی بدن است.

پس باید به تمام غذاها، داروها و مکمل‌هایی که مصرف می‌کنید، توجه داشته باشید. خوردن غذاهای آماده و فرآوری شده که حاوی نمک زیادی هستند نیز برای پوست مضر است. 

 غذاهایی که حاوی هورمون‌های مختلف هستند

هر غذایی که هورمون زیادی داشته باشد، می‌تواند مشکل‌ساز شود. روغن بادام‌زمینی، روغن ذرت و روغن ریشه گندم حاوی مقدار زیادی تستسترون و دی‌هیدرو تستسترون است. هورمون‌های مردانه، غدد چربی را تحریک کرده و بدن به طور طبیعی شروع به تولید هورمون بیشتری می‌کند.

غذاها روی پوست تاثیر زیادی می‌گذارند. این موضوع حقیقت دارد که با خوردن زیاد توت‌فرنگی، جوش‌های پوست صورت افزایش می‌یابند. افراد زیادی به آب میوه‌ها حساسیت دارند (مثل آب پرتقال)، زیرا اسید و قند زیاد آب میوه‌ها می‌تواند حساسیت‌زا باشد. غالبا برنامه‌های غذایی مردم آنقدر صحیح و اصولی نیستند که به سلامت بیشتر آنها کمک کنند؛ برعکس روز به روز موجب افزایش میزان چاقی می‌شوند.

بیشتر افراد عادت دارند صبح‌ها بدون خوردن صبحانه از خانه بیرون بروند و بعد با نوشیدن چند فنجان قهوه و چای شروع به تحریک بدن خود کنند. از طرفی، آب نبات، شکلات و اسنک و ... را نیز به فهرست چیزهایی که می‌خورند، اضافه می‌کنند و بیشتر تحریک می‌شوند. با این رژیم‌های ناسالم نه تنها وزن بدن بالا می‌رود، بلکه استرس‌های جسمی و جوش‌های پوستی نیز افزایش می‌یابند؛ زیرا این رژیم‌ها موجب افزایش سطح هورمون‌ها می‌شوند...

برای خواندن بخش دوم- تاثیر رژیم‌های غذایی روی پوست- اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان