ماهان شبکه ایرانیان

جالب ترین جزیره های ساخت دست بشر

شکل گیری تدریجی زمین باعث شده جزیره هایی روی این کره خاکی شکل بگیرند و محل سکونت انسان ها شود. انسان ها نیز مانند طبیعت دست به ساخت جزیره های زیبایی زدند که البته زیبایی آن ها به اندازه جزیره های ساخت طبیعت مادر نیست. در این جا با ۱۰ نمونه از این جزیره های مصنوعی در سراسر دنیا آشنا شوید.

جالب ترین جزیره های ساخت دست بشر

شکل گیری تدریجی زمین باعث شده جزیره هایی روی این کره خاکی شکل بگیرند و محل سکونت انسان ها شود. انسان ها نیز مانند طبیعت دست به ساخت جزیره های زیبایی زدند که البته زیبایی آن ها به اندازه جزیره های ساخت طبیعت مادر نیست. در این جا با 10 نمونه از این جزیره های مصنوعی در سراسر دنیا آشنا شوید.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزیره نوتردام (کانادا)

شهر مونترآل جهت آمادگی برای نمایشگاه جهانی و بین المللی سال 1967 نیاز به ساخت سیستم مترو داشت. بنابراین برای ساخت آن 15 میلیون تن سنگ نیاز داشتند و در نهایت به روشی کاملا هوشمندانه جزیره نوتردام را در رودخانه سنت لارنس ساختند. امروز این جزیره یکی از جاذبه توریستی شده است.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزیره ویلهلمستین (آلمان)

این جزیره در دریاچه استینهود که بزرگ ترین جزیره در شمال غربی آلمان است قرار دارد و از سال 1765 تا 1767 ساخته شده است. برای ساخت این جزیره آنقدر سنگ و صخره به داخل آب انداخته اند تا سرانجام جزیره شکل گرفته است. اکنون این جزیره به موزه و جاذبه توریستی تبدیل شده است.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزیره گنج (ایالات متحده آمریکا)

این جزیره ابتدا به شکل یک تپه زیرآبی در سواحل سان فرانسیسکو بود و از آنجایی که وجود این تپه برای کشتی ها و قایق ها خطرناک بود ساخت و ساز روی این تپه از سال 1936 آغاز شد. این جزیره در سال 1939 تکمیل شد و بعد از برگزاری نمایشگاه بین المللی گلدن گیت به مالکیت نیروی دریایی درآمد و دیگر برای شهروندها قابل استفاده نبود.

 

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزیره هالهومیل (مالدیو)

مردم برای نخستین بار در سال 2004 به این جزیره پا گذاشتند و اکنون محل سکونت 40 هزار نفر است. در این جزیره هتل ها و رستوران های زیبایی وجود دارد اما مهم ترین جذابیت آن ساحل بی نظیرش است.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزایر توموس (ایالات متحده آمریکا)

جزایر توموس که مجموعه 4 جزیره مصنوعی هستند در سال 1965 در سواحل کالیفرنیا ساخته شده اند. اسم این جزایر از حرف اول شرکت های سازنده آن گرفته شده است. این جزایر مسکونی نیستند و مجهز به امکانات حفاری نفت هستند.

جزیره های ساخت دست بشر

مجمع الجزایر جهان (دبی)

دبی بزرگ ترین و معروف ترین شهر امارات چندین جزیره مصنوعی دارد که شگفت انگیزترین جزایر دنیا به حساب می آیند. ساخت این جزایر در سال 2003 آغاز شد اما ساخت آن به دلیل بحران مالی سال 2008 متوقف شد و اکنون 300 جزیره در خلیج فارس ساخته شده است. در سال 2014 پروژه دوباره ادامه پیدا کرد.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزایر امواج (بحرین)

بحرین کشوری کوچک در خلیج فارس دارای جزیره های مصنوعی زیبایی است که جزایر امواج نام دارند. ساخت این جزایر از سال 2002 آغاز شد و از زمان شروع برنامه ریزی شده بود که به یک شهر هوشمند تبدیل شود. بنابراین با دو کمپانی سیسکو و اورکل قرارداد بستند که شبکه فیبر نوری را در تمام خانه ها و کسب و کارهای این جزیره راه اندازی کنند. یکی از جذاب ترین مناطق این جزیره منطقه المارسا نام دارد که در آن صاحب خانه ها قایق خود را در مقابل خانه پارک می کنند. این منطقه شباهت زیادی به ونیز دارد.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزیره ایجبرگ (هلند)

در کشورهایی که با مشکل کمبود مسکن مواجه هستند دولت مجبور است کمی خلاق تر باشد تا بتواند مسکن های بیشتری بسازد. یکی از شهرها که با این مشکل مواجه می باشد آمستردام است که با ساخت این جزیره مشکل را حل کرده است. ساخت این جزایر از سال 1996 آغاز شده و 3 جزیره که با پل به هم متصل شده اند ساخته شده است. این جزیره برای 45 هزار نفر مسکن فراهم کرده است و دارای رستوران، مدرسه، مرکز خرید و بیمارستان است.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزیره مروارید قطر

ساخت جزیره مصنوعی مروارید قطر 10 سال طول کشیده و در سال 2014 به اتمام رسیده است. در این جزیره 3 هتل 5 ستاره، رستوران و چندین مرکز سرگرمی وجود دارد.

جزیره های ساخت دست بشر

 

جزیره نخل جمیرا (امارات)

در دو طرف مجمع الجزایر جهان جزایر نخل جمیرا قرار دارند. سمت راست جزیره جمیرا و سمت چپ جزیره جبل علی. جزیره جبل علی هنوز نیمه کاره است و مشخص نیست چه زمانی ساخت آن به اتمام می رسد.جزیره نخل جمیرا که کوچک تر از جبل علی است برای سکونت 250 هزار نفر برنامه ریزی شده بود و از سال 2006 مردم به این جزیره نقل مکان کردند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان