ماهان شبکه ایرانیان

آموزش کارجویان فاقد مهارت رسالت اصلی فنی و حرفه‌ای است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قزوین گفت: آموزش کارجویان فاقد مهارت و ارتقای مهارت شاغلان در استان رسالت اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای است.

آموزش کارجویان فاقد مهارت رسالت اصلی فنی و حرفه‌ای است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی طاهرخانی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قزوین در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که در دفتر مدیرکل برگزار شد، اظهارکرد: بضاعت فنی و حرفه ای در استان قزوین پایین و نیاز جامعه به نیروی ماهر بالا است که راهکارهایی را در دستور کار قرار دادیم تا از پتانسیل بخش خصوصی و واحدهای صنعتی برای ارتزاق نیروی ماهر استفاده شود.

طاهرخانی با اشاره به گروه‌های هدف سازمان فنی و حرفه ای استان، گفت: در فعالیت های سازمان 17گروه هدف وجود دارد که بیشتر با 2گروه آموزش کارجویان فاقد مهارت و ارتقای مهارت شاغلان در استان در ارتباط هستیم.

این مسئول ادامه داد: در بخش اول افراد جویای کاری که فاقد مهارت کافی هستند به عنوان کارآموز در کارگاه های مهارتی شرکت می کنند تا کم کم وارد بازار اشتغال شوند بنابراین رسالت اصلی سازمان فنی و حرفه ای، آموزش کارجویان فاقد مهارت است.

او افزود: در بخش دوم ارتقای مهارت شاغلان در دستور کار وجود دارد که مربی به کارخانه فرستاده می شود تا مهارت کارگران افزایش یابد و شغل پایدار ایجاد شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قزوین اظهارکرد: در استان قزوین 10مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای ثابت و یک شعبه شهری در شهرستان آوج وجود دارد که امیدواریم این مرکز هم به مرکز ثابت تبدیل شود.

طاهرخانی در خصوص گروه‌های هدف این سازمان برای آموزش مهارت، توضیح داد: گروه‌های هدف سازمان فنی و حرف ای استان قزوین کارجویان فاقد مهارت، ساکنین مناطق روستایی، سربزازان وظیفه، آسیب دیدگان اجتماعی، دانش‌آموزان و دانشجویان، معتادین در کمپ‌ها، کودکان کار و خیابانی، زندانیان، افراد دارای معلولیت، پناهندگان اتباع خارجی و همچنین مشمولان بیمه بیکاری هستند تا با یادگیری مهارت‌ها به سمت‌وسوی اشتغال متناسب خود بروند.

این مسئول توضیح داد: یکی از اهداف سازمان کیفی‌سازی آموزش‌های مهارتی ازطریق تزریق تجهیزات جدید به کارگاه‌ها و ارتقای مهارت مربیان است که در سال گذشته بالغ بر 4میلیون نفر ساعت عملکرد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای انجام شد.

طاهرخانی گفت: در شهرستان قزوین مرکز ثابت برای مهارت بانوان وجود ندارد و ایجاد یک مرکز خواهران در استان در دستور کار است تا این عزیزان از آموزش کیفی لازم بهره‌مند شوند.

این مسئول همچنین به ضرورت ایجاد مرکز سنجش مهارت آموزش دیدگان در استان نیز تاکیدکرد و افزود: این مرکز 30درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سفر ریاست‌جمهوری 20میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن اختصاص یافت که از این مقدار تاکنون فقط 6 میلیارد تومان جذب شده است.

او افزود: اما با توجه به اینکه مرکز سنجش ما یکی از بزرگ‌ترین مراکز سنجش آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح کشور است، تکمیل آن حداقل 100میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قزوین با اشاره به فعالیت 275آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در استان گفت: رشته های سخت و پرهزینه مانند جوشکاری، مکانیکی و فرز CNC در مراکز دولتی و رشته های سبک و نرم‌افزاری در آموزشگاه‌های آزاد ارائه می‌شوند.

46

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان