ماهان شبکه ایرانیان

سازمان حج اعلام کرد:

تابوی وابستگی فنی - تخصصی در پتروشیمی در سایه اقتصاد مقاومتی شکست

تهران- ایرنا- نگاه صنعت نفت ایران افزون بر جذب سرمایه خارجی، به بومی سازی، خودکفایی و ارتقای توان داخلی نیز معطوف شده است.

تابوی  وابستگی فنی - تخصصی در پتروشیمی در سایه اقتصاد مقاومتی شکست
مصادیق زیادی از اقتصاد مقاومتی را می توان در بخشهای مختلف نفت، گاز ، پالایش و پتروشیمی یافت. از جمله آنها شرکت پتروشیمی پلیمر کرمانشاه است که موفق به تعمیر گیرباکس فوق سنگین «اکسترودر» شده است.
ابوالقاسم عابدی، رئیس مجتمع شرکت پلیمر کرمانشاه، در این باره به «مشعل» می گوید: شرکت خارجی سازنده گیرباکس فوق سنگین اکسترودر در ایران این باور را گسترش داده بود که تعمیر تجهیزات مرتبط با این شرکت، بدون حضور و نظارت مستقیم نمایندگان خارجی ریسک بالایی دارد و ناشدنی است، اما خوشبختانه به دست آوردن دانش فنی استاندارد تعمیر چنین تجهیزاتی، قدرت عملیاتی واحدهای تولیدی صنعتی کشور را افزایش داده و باور توانمندی متخصصان صنعت جمهوری اسلامی ایران را ارتقا بخشیده است.
وی می گوید: کمتر از سه هفته کاری، عملیات تعمیر گیرباکس فوق سنگین اکسترودر به دست توانمند متخصصان ایرانی با موفقیت کامل به پایان رسید؛ تمام تستهای کارکردی اولیه و نهایی این تجهیز با نتیجه عالی محقق شد و هم اکنون در چرخه تولید است و این گامی موثر و بسزا در پیشبرد اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی در کاستن از وابستگی به دیگر کشورها و خودکفایی عینی صنعت جمهوری اسلامی ایران است.
رئیس مجتمع شرکت پلیمر کرمانشاه بیان داشت: با توجه به اینکه گیرباکس فوق سنگین اکسترودر از سوی شرکت جی.اس.دبلیو ژاپن طراحی و تولید شده است و نیز در ایران تمامی تعمیرات این تجهیز از سوی نماینده این شرکت و تحت نظارت مستقیم آن انجام می شود.
عابدی افزود: با تحقق این پیروزی در تعمیرات فنی این دست تجهیزات فوق سنگین و پیچیده، دیگر نیازی به پذیرش شرایط یک طرفه شرکت های خارجی نیست. شرکت خارجی سازنده گیرباکس فوق سنگین اکسترودر در ایران این تلقی را گسترش داده بود که تعمیر تجهیزات مرتبط با این شرکت بدون حضور و نظارت مستقیم نمایندگان خارجی آن ریسک بالایی دارد و امکانپذیر نیست، اما خوشبختانه به دست آوردن دانش فنی استاندارد تعمیر چنین تجهیزاتی، قدرت عملیاتی واحدهای تولیدی صنعتی کشور را افزایش داده و باور توانمندی متخصصان صنعت جمهوری اسلامی ایران را ارتقا بخشیده است.
عابدی درباره صرفه اقتصادی این تعمیرات در داخل کشور، گفت: تعمیر این تجهیز از سوی نمایندگان خارجی شرکت سازنده بدون در نظر گرفتن هزینه های اقامتی و رفت و آمد، حداقل یکصد وپنجاه هزار یورو (معادل 6 میلیارد و صد میلیون ریال) هزینه در برداشت که خوشبختانه با به کارگیری تخصص مهندسان ایرانی، این هزینه به یک بیست و پنجم کاهش یافت.
رئیس مجتمع شرکت پلیمر کرمانشاه ادامه داد: این رقم در صورتی بود که تعمیر گیرباکس فوق سنگین اکسترودر در ایران انجام شود و به ژاپن انتقال پیدا نکند؛ بنابراین در صورت استفاده از متخصصان خارجی، ریسک امکان انتقال تجهیز به ژاپن وجود داشت و پیامد آن صرف هزینه چند برابری بود.
اقتصام**2022**1579
......................................................
نشریه وزارت نفت (مشعل)
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان