ماهان شبکه ایرانیان

۷ مرحله استاندارد تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن

یکی از این تست‌ها تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن است که در این مقاله می‌خواهیم راجع به این موضوع با شما همراهان گرانقدر ناجی به بحث بپردازیم.

کپسول اکسیژن

برای استفاده از کپسول آتش‌نشانی باید اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید بهترین استفاده را از آن ببرید. نحوه صحیح استفاده و نگهداری کپسول‌های آتش‌نشانی را باید به خوبی بلد باشید. برای این کپسول‌ها که به مدت طولانی استفاده شده‌اند نیز تست‌هایی وجود دارد که برای ارزیابی سلامت این کپسول‌ها استفاده می‌شود. یکی از این تست‌ها تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن است که در این مقاله می‌خواهیم راجع به این موضوع با شما همراهان گرانقدر ناجی به بحث بپردازیم.

تست هدیرو استاتیک چیست؟

تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن یکی از مهمترین روش‌های ارزیابی ایمنی در این  کپسول‌های ضد حریق است. برای اطمینان از ایمنی و عملکرد صحیح بعد از سال‌ها استفاده در شرایط مختلف، به وسیله اعمال فشار آب روی کپسول انجام می‌شود.
یک نکته مهم وجود دارد که این تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن باید به صورت منظم و با فاصله زمانی مشخص تکرار شود. حتما باید به مراکز معتبر ارجاع داده شوند و در آن مکان‌ها این تست انجام شود. تست هیدرواستاتیک هر کپسول، به توصیه سازندگان و متخصصان این عرصه حداقل یک بار در سال و در صورت استفاده مداوم، به صورت هر دو فصل یکبار انجام شود.

چه کپسول های آتش نشانی را باید تست هیدرو استاتیک کرد؟

یک موضوع مهم وجود دارد که شما باید بدانید چه کپسول‌های آتش نشانی را باید تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن از آن‌ها بگیرید. در این بخش از مقاله به بررسی کپسول‌های آتش‌نشانی که باید تست هیدرواستاتیک شوند را در کنار شما همراهان ناجی می‌پردازیم. شما می توانید برا استعلام قیمت کپسول آتش نشانی به صفحه قیمت کپسول آتش نشانی وارد شوید.

در ابتدای امر باید بدانید که کپسول‌های آتش‌نشانی به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند: کپسول‌های اکسیژن و کپسول‌های مواد شیمیایی. هر دو نوع کپسول باید به طور منظم تست هیدرواستاتیک شوند. اما با توجه به اینکه موضوع ما تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن است، به نکات مهم در این تست می‌پردازیم.

کپسول‌های آتش‌نشانی اکسیژن دقیقا چی هستند؟

کپسول‌های آتش‌نشانی اکسیژن برای تامین اکسیژن به داخل ماسک‌های آتش‌نشانی و سایر تجهیزات نیازمند هستند. این کپسول‌ها باید به طور منظم تست هیدرواستاتیک شوند تا از سلامت آن‌ها مطمئن شد.

 این کپسول‌ها مسئول تامین اکسیژن برای آتش‌نشانان عزیز در هنگام عملیات هستند‌. یعنی به نوعی مسئول ایمنی آن‌ها هستند و اگر مشکلی برای این کپسول‌ها پیش بیاید جان این عزیزان در خطر خواهد بود.

به طور کلی، کپسول‌های آتش‌نشانی اکسیژن باید به صورت سالانه تست هیدرواستاتیک شوند مگر در مواقعی خاص که سالی ۲ بار باید بررسی شوند. همچنین، در صورتی که کپسول‌ها در شرایط خاصی نگهداری شده باشند، باید به صورت مداوم تست شوند.

به عنوان مثال، اگر کپسول‌ها در محیط‌های خشک و گرم نگهداری شوند، باید به صورت مداوم تست شوند تا از ایمنی و عملکرد صحیح آن‌ها اطمینان حاصل شود. برای استعلام قیمت کپسول آتش نشانی پودر و گاز به صفحه قیمت کپسول آتش نشانی پودر و گاز مراجعه کنید.

پس مهم است که این تست در مکان‌های معتبر گرفته شود و به طور منظم انجام شود. با این کار هم آتش‌نشانان می‌توانند در سلامت و ایمنی کامل به کار خود بپردازند و هم اینکه جان افراد را نجات دهند.

تست هیدرو استاتیک کپسول اکسیژن آتش نشانی چگونه انجام می شود؟

در این بخش از مقاله به همراه شما عزیزان ناجی می‌خواهیم نحوه انجام این تست را بررسی کنیم و ببینیم که این تست با اهمیت چگونه انجام می‌شود.

قبل از انجام تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن، باید اطمینان حاصل شود که کپسول در شرایط مناسب نگهداری شده و هیچ گونه آسیبی به آن نرسیده است.

باید توسط افراد متخصص انجام شود و همچنین، باید دستورالعمل تولید کننده را خواند و بر اساس آن، تست را با دقت انجام داد.

در ادامه به توضیح درباره مراحل انجام تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن می‌پردازیم که به این ترتیب است؛

کپسول آتش نشانی
 

1. پاک کردن کپسول

کپسول باید از هر گونه آلودگی و خاکستر پاک شود و به همین دلیل پاک کردن اولین مرحله است که بسیار نیز مهم است.

2. بررسی کپسول

 مرحله دوم بررسی کپسول از نظر سلامت فیزیکی آن است. کپسول باید بررسی شود تا مطمئن شویم که هیچ گونه آسیبی به آن نرسیده است. در صورت وجود عیب یا شکستگی در کپسول، باید آن را تعویض کنیم.

3. اتصال کپسول به دستگاه

کپسول باید به دستگاه تست هیدرواستاتیک وصل شود. توجه کنید که در این مرحله دستگاه باید به طور کامل خاموش باشد.

4. تزریق آب

آب به دستگاه تزریق می‌شود. اجازه می‌دهیم که آب کاملا درون کپسول جریان پیدا کند.

5. اعمال فشار

در دستورالعمل کپسول یک ماکسیموم فشار درج شده است. فشار آب را به آرامی اعمال می‌کنیم تا به حداکثر فشار مشخص شده در دستورالعمل تولید کننده برسد. تایمی که باید نگه داشته شود به مدت ۳۰ ثانیه است.

6. خارج کردن آب

 پس از اعمال فشار، آب از داخل کپسول خارج می‌شود و باید مطمئن شویم که هیچ گونه نشتی وجود ندارد.

7. بررسی نتیجه

مرحله آخر تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن بررسی نتیجه است. در نهایت تست باید بررسی شود تا اطمینان حاصل شود که کپسول به درستی کار می‌کند. در صورتی که نتیجه تست نامطلوب بود، باید کپسول را تعویض کرد.

اجزا تشکیل دهنده ساختار کپسول اکسیژن

کپسول‌های اکسیژن از اجزا و قطعات مختلفی تشکیل شده‌اند. در اینجا به بررسی اجزا تشکیل دهنده ساختار کپسول اکسیژن در کنار شما همراهان گرانقدر ناجی می‌پردازیم که شامل موارد زیر است:

1- بدنه کپسول

بدنه کپسول اکسیژن از جنس فولاد ضدزنگ ساخته شده است‌.

2- شیر اکسیژن

شیر اکسیژن برای ورود و خروج اکسیژن به و از کپسول به کار می‌رود.

3- لاستیک‌های کپسول

لاستیک‌های کپسول برای جلوگیری از نشت و ورود هوا به داخل کپسول استفاده می‌شوند.

4- پیچ‌ها

پیچ‌های کپسول برای تأمین اتصال بین شیر اکسیژن و بدنه کپسول به کار می‌روند.

بهترین مرکز برای انجام تست هیدرو استایتک کجاست؟

گفتیم که تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن بسیار مهم است و باید به دقت و درستی انجام شود. به همین منظور حتما باید آن را به بهترین مرکز برای انجام این تست ببرید تا از سلامت کار مطمئن باشید. سد حریق ناجی با تجربه چندین ساله در این امر و استفاده از افراد متخصص و صاحب نظر، بهترین مرکز برای انجام تست هیدرو استاتیک است. ناجی با همکاری‌های متعددی که با سازمان‌های مختلف داشته، کیفیت خود را ثابت کرده است.

کپسول اکسیژن

سخن پایانی

در پایان امر باز هم اشاره می‌کنیم که انجام درست تست هیدرواستاتیک کپسول اکسیژن بسیار مهم است و باید در زمان‌های تعیین شده انجام شود؛ زیرا که تضمین کننده سلامتی و جان آتش‌نشانان محترم است. برای تهیه کپسول آتش نشانی، شارژ آتش نشانی و تست هیدرو استاتیک می توانید. به وبسایت www.naji125.com مراجعه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان