ماهان شبکه ایرانیان

ترمیم و تعمیر کاشی شکسته و ترک خورده را به آسانی یاد بگیرید!

افراد دست به آچار همیشه تمایل دارند اسباب و وسایل خراب‌شده خود را تعمیر کنند تا از خرید وسایل جدید و پرداخت هزینه‌های بیشتر خودداری کنند. یکی از این موارد کاشی‌های ترک‌خورده است که تلاش می‌کنند آنها را ترمیم کنند تا نیازی به تعویض آنها نباشد. در این مقاله روش‌هایی برای تعمیر و ترمیم کاشی‌های ترک‌خورده توضیح خواهیم داد.

برای ترک‌های سطحی، می‌توان از چسب اپوکسی استفاده کرد. چسب اپوکسی به صورت خمیری است، بنابراین می‌توانید آن را در امتداد ترک‌ها بمالید و با یک ابزار نازک آن را به داخل ترک‌ها نفوذ دهید. پس از این کار روی اپوکسی را رنگ بزنید تا همرنگ کاشی‌ها شود.

به گزارش ابزارمگ، فرایند ترمیم ترک‌خوردگی‌ سرامیک را به صورت مرحله به مرحله توضیح می دهیم.

ترمیم کاشی ترک‌خورده بدون تعویض آن: یک فرآیند مرحله به مرحله

  • تجهیزات خود را بررسی کنید
  • سطح موردنظر را تمیز کنید
  • اپوکسی را روی یک تکه مقوا مخلوط کنید
  • ترک‌ها را با اپوکسی پر کنید
  • روی اپوکسی را رنگ کنید

مرحله اول: تجهیزات خود را بررسی کنید

هنگام ترمیم کاشی، تمام لوازم مورد نیاز خود را تهیه و آماده کنید.

  • مخلوط اپوکسی شفاف
  • دستکش
  • کاردک یا یک تکه چوب (مثلا چوب بستنی)
  • مقوا
  • قلموی نازک و ظریف‌

اگر ترک‌خوردگی کمی عمیق باشد، بهتر است از کاردک استفاده کنید.

آموزش ترمیم و تعمیر کاشی شکسته و ترک خورده

مرحله دوم: سطح مورد‌ نظر را تمیز کنید

قبل از اینکه اپوکسی را مخلوط کنید، سطح کاشی یا سرامیک را تمیز کنید. اگرچه گرد و غبار معمولاً هنگام مخلوط شدن با اپوکسی مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بهتر است قبل از شروع حتما سطح موردنظر را با مواد شوینده مانند آب و صابون تمیز کنید.

مرحله سوم: اپوکسی‌ها را با هم مخلوط کنید

رزین اپوکسی به صورت دوجزیی است بنابراین در دو ظرف مجزا عرضه می‌شود. این چسب به دلیل دوام و انعطاف‌پذیری بالایی که دارد، اغلب در پروژه‌های کف‌سازی استفاده می‌شود. اما در این مقاله، به بررسی کارایی آن در مورد ترک‌های سطحی کاشی و سرامیک می‌پردازیم.

پس از اینکه چسب‌ اپوکسی را مخلوط کردید، معمولاً زمان زیادی برای استفاده از آن ندارید. چون سریع سفت می‌شود، به حدی سفت می‌شود که دیگر نمی‌توان آن را جدا کرد. پس حواستان باشد اپوکسی را دقیقا همان جای ترک خورده بمالید.

مرحله چهارم: ترک‌ها را پر کنید

اپوکسی برای شکستگی‌های کوچک و ترک‌های سطحی بهترین گزینه است. اگر با شکستگی یا ترک بزرگ‌تر روبرو هستید، اپوکسی برای شما کارایی ندارد. وقتی از اپوکسی برای شکستگی‌ها و ترک‌های بزرگ‌تر استفاده کنید، کثیفی و بهم‌ریختگی بدی ایجاد می‌شود و صورت کار زیبا نمی‌شود.

ترک‌ها را با چسب پر کنید و چسب‌های اضافی را با یک کاردک پاک کنید. پس از اتمام کار، بر اساس دستورالعمل روی چسب صبر کنید تا چسب خشک شود.

معمولا چند روز طول می‌کشد تا چسب اپوکسی کامل خشک شود. اگر می‌خواهید در طی این مدت کسی رو کاشی‌ها پا نگذارد باید علامتی نصب کنید. علامت باید بزرگ و قابل مشاهده باشد، اما مواظب باشید آن را روی مخلوط اپوکسی قرار ندهید.

آیا راه‌هایی برای خشک شدن سریعتر اپوکسی وجود دارد؟

برای خشک شدن سریع‌تر اپوکسی می‌توانید از لامپ حرارتی یا هیتر استفاده کنید. اگر تصمیم به انجام این کار دارید، باید دما را ثابت نگه دارید. نوسانات دما می‌تواند باعث تغییر شکل اپوکسی شود، بنابراین دمای محیط برای حداقل 24 ساعت باید ثابت بماند.

به یاد داشته باشید که اپوکسی سمی است، بنابراین آن را در فر گرم نکنید.

همچنین برخی از کاشی‌ها به گرما حساس هستند. اگر اپوکسی را به سرعت گرم کنید، ممکن است کاشی بشکند یا خود اپوکسی تغییر شکل پیدا کند. هاردنر بیشتری نیز اضافه نکنید، زیرا باعث ایجاد مشکلات بیشتر برای اپوکسی می‌شود.

مرحله پنجم: روی اپوکسی را رنگ کنید

پس از خشک شدن کامل اپوکسی، می توانید روی اپوکسی رنگ بزنید. اگر از اپوکسی غیرشفاف استفاده کردید، ممکن است کم‌کم دچار تغییر رنگ شود. رنگ‌زدن این مشکل را حل می‌کند.

برای این کار از یک قلموی ظریف استفاده کنید. بهتر است از یک فرد متخصص کمک بگیرید تا بتواند نقاط ریز و ظریف را به دقت رنگ کند. نیازی به رنگ کردن قسمت‌های دیگر نیست.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان