ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه زالوک پیش غذای خوشمزه عربی

اگر می خواهید پیش غذایی ساده و در عین حال خوشمزه که در مدت زمان کمی تهیه می شود، تهیه کنید زالوک گزینه بسیار خوبی می باشد. این پیش غذا یکی از پیش غذاهای محبوب و خوشمزه عربی می باشد.

طرز تهیه زالوک پیش غذای خوشمزه عربی

زالوک یا زعلوک یکی از محبوب و خوشمزه ترین غذاهای سنتی مراکشی است که به راحتی و در مدت زمان نسبتا کمی تهیه می شود. برای تهیه زالوک نیاز به مواد اولیه هایی مانند بادمجان و گوجه فرنگی دارد. برای تهیه می توان هم تمامی مواد را مانند کشک بادمجان له کرد و یا آن را به صورت نگینی به دلخواه خرد کرد. طرز تهیه زالوک با روشی آسان و خوشمزه در این مطلب قرار گرفته شده است.

تارت شیر و کرانچی پنیری دو نوع دیگر از پیش غذا بوده که به راحتی درخانه تهیه می شود. اگر می خواهید این دو پیش غذا یا دسر متفاوت را با دستور تهیه ای راحت تهیه کنید کافی است تا بر روی لینک قرار گرفته شده کلیک کنید. زالوک همانطور که می دانید یکی از پیش غذاهای خوشمزه عربی است که با روش تهیه ای آسان و در مدت زمان بسیار کمی تهیه می شود. از زالوک می توان به عنوان پیش غذا و یا میان وعده استفاده کرد.

زالوک عربی لذیذ

مواد لازم

  • آب 100 میلی لیتر
  • بادمجان 3 عدد
  • برگ بو 1 عدد
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • میخک سیر 4 عدد
  • پنیر کبابی 300 گرم
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • تخم فلفل 1/2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • شکر کاسترد 1 قاشق چای خوری
  • زیره سبز 2 قاشق چای خوری
  • پاپریکا 2 قاشق چای خوری
  • جعفری خرد شده به مقدار لازم

زالوک خوشمزه

طرز تهیه زالوک پیش غذایی محبوب و ساده

ابتدا برای تهیه زالوک باید بادمجان ها را بر روی زغال و یا شعله گاز کبابی کنید. سپس صبر کنید تا بادمجان خنک شود و پوست بادمان را بگیرید. حالا باید بادمجان ها را به صورت خیلی ریز خرد نمایید. در تابه ای 3 قاشق روغن بریزید و میخک سیر را تفت دهید.

در ادامه رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی نگینی شده، زیره سبز، تخم فلفل، شکر کاسترد، پاپریکا و آب را به تابه اضافه کنید. زمانی که مواد به جوش آمدند حرارت را کم کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید. سپس بادمجان های ریز شده را در تابه بریزید و 7 دقیقه تفت دهید.

پس از گذشت 7 دقیقه جعفری خرد شده را به همراه 1 قاشق غذا خوری آبلیمو به تابه اضافه کنید. به دلخواه می توان در این مرحله مقداری قارچ اضافه کرد و دوباره 7 الی 8 دقیقه تفت داد. تابه ای دیگر را با 2 قاشق غذا خوری روغن بر روی حرارت بگذارید و زالوک را در تابه بریزید.

طرز تهیه زالوک خوشمزه

زالوک را به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. پس از گذشت این مدت زالوک خوشمزه و لذیذ خود را در ظرف مورد نظر بریزید و تکه های پنیر کبابی را بر روی زالوک بگذارید. دقت داشته باشید که به دلخواه می توان از تکه های مرغ سرخ شده در زالوک استفاده کرد. این غذا را زمانی که گرم است به دلخواه همراه با نان سرو کنید. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان