یکی از محبوب تربن و سنتی ترین غذاهای ایرانی آبگوشت می باشد که با نام دیزی هم شناخته می شود. آبگوشت را می توان با مواد های اولیه متفاوتی و در طعم های مختلفی تهیه کرد. آبگوشت انواع مختلف مانند آبگوشت پاچه گاو دارد. این آبگوشت به راحتی تهیه می شود و برای طعم دار کردن می توان از انواع ادویه ها استفاده کرد. طرز تهیه آبگوشت پاچه گاو در این مطلب قرار دارد.
در سایت آرگا علاوه بر طرز تهیه آبگوشت پاچه گاو می توان با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توان طرز تهیه آبگوشت های دیگری مانند آبگوشت ماست، آبگوشت کشک و آبگوشت کدو حلوایی مشاهده کرد. این سه آبگوشت، آبگوشت های متفاوت و خوشمزه ای می باشند که به احتی تهیه می شود. برای سرو آبگوشت پاچه گاو می توان از انواع سبزیجات مانند جعفری و تره به دلخواه استفاده کرد.

مواد لازم
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- لیمو عمانی 1 عدد
- نخود 1 و نیم لیوان
- پاچه گاو تمیز شده 1/2
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر دارچین به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
- پودر هل به مقدار لازم
- فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت پاچه گاو، غذایی سنتی
ابتدا برای تهیه باید به خوبی پاچه گاو را تمیز کنید و به مدت 1 ساعت درون آب قرار دهید تا بهتر تمیز شود. سپس نخود را باید به مدت 2 الی 3 ساعت در آب بگذارید تا نفخ آن از بین برود. این کار را می توان از شب قبل هم انجام داد تا نفخ نخود به خوبی گرفته شود وگرنه 2 الی 3ساعت هم کافی است.
در ادامه باید قابلمه مورد نظر خود را بر روی حرارت بگذارید و مقدار خیلی کمی روغن بریزید. سپس پیاز را نگینی خرد کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس نخود، پاچه گاو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، سیر، پودر هل و پودر دارچین را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا مخلوط شوند.

در قابلمه مقدار زیادی آب بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش ب آید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. پس از گذشت 2 ساعت لیمو عمانی را به قابلمه اضافه کنید و پس از چندین ساعت که گوشت به خوبی پخته شد آبگوشت بسیار مقوی را به همراه نان و انواع سبزیجات متفاوت و پیاز خام به دلخواه سرو کنید. به دلخواه می توان از مقداری رب برای رنگ آبگوشت استفاده کرد. نوش جان.