ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ژیگو با سس پنیری با طعم فوق العاده عالی

ژیگو یکی از مخلوط های بسیار لذیذ و مخصوص فرانسوی می باشد که با استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند، مقداری سبزیجات و سس مخصوص پنیری تهیه می شود. طرز تهیه ژیگو بسیار راحت است و فقط پختن گوشت زمان بر است.

طرز تهیه ژیگو با سس پنیری با طعم فوق العاده عالی

ژیگو یکی از مخلوط های مخصوص و خوشمزه فرانسوی می باشد که از مخلوط کردن گوشت و چندین سبزیجات و پنیر به دست می آید برای تهیه می توان از گوشت گوسفندی و یا گوساله به دلخواه استفاده کرد و سس مخصوص آن همانطور که از اسم غذا معلوم است با استفاده از پنیر تهیه می شود. طرز تهیه ژیگو با سس پنیری به روش فرانسوی در این مطلب قرار گرفته شده است.

غذاهای فرانسوی و ملل انواع مختلفی مانند سالاد میگو و چیکن لوف دارند که برای تهیه این دو غذای ملل خوشمزه و مقوی می توان بر روی لینک درج شده در مطلب کلیک نمایید. برای تهیه ژیگو باید گوشت را در فر قرار داد و نیازی به سرخ کردن نیست. سبزیجاتی مانند کرفس، آویشن و رزماری در تهیه ژیگو نقش طعم دهنده دارد. از رب انار برای داشتن طعمی ملس استفاده می شود و به دلخواه می توانید بیشتر استفاده کنید.

ژیگو با سس پنیری لذیذ

 

مواد لازم

  • سیر 2 حبه
  • کرفس 1 ساقه
  • دنبه 50 گرم
  • گردو خرد شده 100 گرم
  • ران گوشت گوساله یا گوسفند 500 گرم
  • رب انار 2 الی 3 قاشق غذا خوری
  • پنیر گودا کاله 100 گرم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • تخم گشنیز به مقدار لازم
  • رزماری و آویشن به مقدار لازم
  • زرشک خشک یا تازه به مقدار لازم

ژیگو با سس پنیری فرانسوی

طرز تهیه ژیگو با سس پنیری به روش فرانسوی

ابتدا برای تهیه گوشت گوساله یا گوسفند را در کاسه ای مناسب بریزید. به کاسه انواع ادویه و سبزیجات دلخواه را برای طعم دار کردن گوشت اضافه کنید. سپس رزماری، آویشن و تخم گشنیز آسیاب شده را به همراه فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید.

روی کاسه را سلفون بکشید و حدود 35 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این مدت گوشت را در سینی مخصوص فر قرار دهید و بر روی هر گوشت برای پخت بهتر چند خط با چاقو ایجاد کنید. سیر، کرفش و مقداری دنبه را در سینی پخش کنید.

در ادامه سینی گوشت را در فر با دمای 180 درجه تا زمانی که پخته شود قرار دهید. حالا باید سس را تهیه کرد. برای این منظور گردوی آسیاب شده را با مقداری روغن تفت دهید. سپس زرشک و رب انار را در مخلوط کن به خوبی مخلوط و به گردو بی افزایید.

مقداری رزماری، آویشن، نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و با مقداری آب بگذارید سس به جوش بی آید. زمانی که سس جا افتاد 100 گرم پنیر گودا را به سس اضافه کنید و به دلخواه می توان از 2 قاشق خامه هم استفاده کرد. حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه ژیگو با سس پنیری فرانسوی

زمانی که ژیگو به خوبی پخته شد، ژیگو را از فر بیرون بی آورید و سس را می توان هم در کنار گوشت سرو و هم بر روی گوشت به دلخواه سرو کرد. به دلخواه می توان گوشت را چند دقیقه سرخ کرد و سپس در ظرف مورد نظر خود به همراه سس سرو کرد. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان