به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین صدیقی، امام جمعه موقت تهران، شامگاه سیزدهم بهمنماه، در دومین شب مراسم دهه فجر در مهدیه حوزه علمیه امام مهدی(عج) گفت: انقلاب اسلامی ما، انقلاب غدیری و فاطمی و ائمه اثنی عشری و فقاهتی است که بانی این انقلاب، حضرت بقیهالله الاعظم است.
وی ادامه داد: خداوند در سوره انفال، آیه 24 میفرماید: «یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا اسْتَجیبُوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاکُمْ لِما یُحْییکُمْ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یَحُولُ بَیْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ وَ أَنَّهُ إِلَیْهِ تُحْشَرُون»، نکته اول از پیامهای این آیه این است که خداوند متعال ما را دعوت میکند که ندای خدا و رسول و «هل من ناصر» دین را لبیک بگوییم. ولی هر کس لبیک گفت، بداند خدا و رسول، احتیاجی به او ندارند. دین هم احتیاجی به او ندارد، « إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ». خداوند تضمین کرده که دین را خودش حفظ میکند.
خداوند از دین در مقابل نفسهای مسموم محافظت میکند
امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: اما خداوند متعال در مورد آنهایی که میخواهند با تبلیغات زبانی یا نفسهای مسموم یا جنگ نرم و سخت و ...، نور خدا را خاموش کنند « ُیرِیدُونَ أَن یُطْفِؤُواْ نُورَ اللّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ »، میفرماید: «وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ» یعنی خودش حمایت میکند و متم نوره است. لذا هر چه که اینها بیشتر فساد و مقابله با دین کنند، دین مستحکمتر و قویتر خواهد شد.
وی افزود: خدا شهید بهشتی را رحمت کند که میگفت: «آمریکا از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر». این، همان تعبیر قرآن است که فرموده:«مُوتُواْ بِغَیْظِکُمْ»؛ یعنی هیچ کار نمیتوانند بکنند و هر چه دشمنی کنند، دین فراگیرتر خواهد شد و اینها بشارت است.
ماندگاری پرچم توحید، نبوت و ولایت در عالم
صدیقی بیان کرد: چون همه چیز به دست خداوند متعال است هیچ نگرانی در مورد دین وجود ندارد، «هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِینِ الْحَقِّ ». دین حق است و رمز این است که خداوند متعال قوم و خویشی با کسی ندارد، «لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ ». هر کتب و دینی پرچمی در عالم زده، همه جمع میشود و یک پرچم میماند که آن پرچم لااله الا الله، محمد رسول الله و علیا ولی الله است؛ یعنی پرچم توحید، نبوت و ولایت است که ماندگار است.
وی ادامه داد: این وعدهها کلی است اما تحقق عینی آنها توسط رهبری است که خداوند متعال او را فرستاده است. «اسْتَجِیبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ» یعنی خداوند نماینده دارد. خدا دیده نمیشود، ملک دیده نمیشود، اما امام داریم. خداوند متعال دوازده وصی برای بعد از پیغمبر قرار داده که مظهر صفات خدا هستند و الان زمان امامت وجود مبارک امام زمان (عج) است که مولای ماست، «بیمنه رزق الوری و بوجوده ثبتت الارض و السماء». «وجوده لطفٌ و تصرفه لطف آخر و عدمه منا» به یمن قدوم مبارک آقا، جان و پناه ما، عالم روزی می برند. هر چه به آنها میرسد، به دست ایشان است. ایشان شمس عالم است که عوالم بر محور او نظاممند هستند. وجود او لطف است و امام در پرده غیبت، عالم را رها نکرده است. حضرت تصرف دارند که لطف دیگری است و نشانه بارز آن هم امام بود که در برابر قدرتهای جهنمی آمریکا و شوروی آن روز و نیروهای پیچیدهای که نفس عالم را گرفته بود، انقلاب کرد؛ آن هم بدون این که دورهای دیده باشد. ایشان در عالم طلبگی خود فرمود: شاه باید برود. آن هم شاهی که از نیروهای او میترسیدند. امام هیچ نداشت ولی در سخنرانی خود فرمود: کاری نکن که گوشت را بگیرم و تو را بیرون کنم! امام اتکا به چه کسی داشت؟
اتکای امام خمینی(ره) به نصرت الهی
امام جمعه موقت تهران گفت: امام عصر (عج) در مرقومه خود به «شیخ مفید» فرمودند: «إِنّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِکُمْ، ولاناسینَ لِذِکْرِکُمْ» ما شما را بیصاحب نمیگذاریم و اگر کسی به این قدرت، معرفت پیدا کرد، کسی مانند امام (ره)میشود. امام وقتی قیام کرد، مردم همان مردم زمان مرجعیت «آیتالله بروجردی» بودند که آوازهاش شرق و غرب را گرفته بود. ایشان در مصر و آلمان و سایر کشورها کارهای عظیمی کرده بود و نماینده و کرسی داشت. اما ایشان نتوانست به دستگاههای سلطنت لطمهای بزند. چون زمام امور به دست ولی فقیه نبود. تهران کوچک آن زمان، چهار هزار شرابفروشی داشت، از زنان روسپی و قمارخانهها مالیات میگرفتند و در خزانه دولت میریختند و آمیخته با بودجه، به دولتیها حقوق میدادند. امام چه کرد؟ فرمود: شاه باید برود و او را بیرون کرد!
امام خمینی(ره) ارزشهای فراموش شده اسلام را احیا کرد
وی افزود: این مال خود امام نبود، «اسْتَجِیبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ» این یک حیات و قدرتی است که اگر کسی در مقام بندگی باشد، خدا او را زنده میکند. امام زنده بود که اسلام را زنده کرد و این اسلام منزوی را به صحنه آورد، جهاد، مکتب شهادت، ارزشهای فراموش شده و ... را احیا کرد، سلاطین قاجار و صفویه و کذا و کذا آنطور کشور را به دشمن هدیه دادند! اما امام بدون هیچ حمایتی از سوی هیچ قدرتی، هشت سال و نیم با دنیا جنگ کرد! ااسلحه جهادش چه بود؟ «اسْتَجِیبُواْ لِلّهِ». زندگی در پرتو دینداری و دینداری در پرتو ولایت. امر به معروف و نهی از منکر در سایه حکومت امکانپذیر است.
صدیقی تصریح کرد: اما این قدرت امام را هیچ تغییر نداد و یک ساعت و نیم گریه مستمر شبانه، در ماه هفت بار قرآن را ختم کردن، حامی خانوادههای شهدا و مستضعفین بودن و خود را همیشه با مردم دیدن و از لحاظ زندگی ظاهر، پستتر از آنها زندگی کردن و ... چیزهایی بود که در زندگی امام وجود داشت.
وی در ادامه گفت: امروز هم ولی فقیه قدرت دارد، همه قوا زیر پرچم ایشان هستند. اما زندگی ایشان بسیار ساده است. ایشان قصرنشین نشد و از دنیا استفادهای نبرد. این همه تحول با نفس ولی فقیه و حاکم اسلامی به وجود آمده است ولی یک ذره از بندگیشان هم کم نشده است. کدام رئیس مملکت است که هیچ تغییر نکند؟! هیچ جا سپردهای نداشته باشد! تمام بچههای او زندگی طلبگی داشته و حتی مستأجر باشند!
این مدرس عالی حوزه بیان کرد: لذا این از برکات انقلاب است. این حقیقتی است که از آن، حزبالله لبنان متولد میشود که تمام قدرتهای غربی در 33 روز حریف او نمیشوند. این باطن ولایتفقیه است. مراد از این دعوت، ولایت عملی است. والله از امام زمان گفتن و از ولی فقیه حمایت نکردن، حقیقی نیست. چنین کسی دشمن امام زمان(عج) است، کسی که ریشه فساد را بخواهد بزند، بدون حکومت نمیشود. آن هم بدون کسی که علم و تقوا داشته باشد. «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلى أَهْلِها وَ إِذا حَکَمْتُمْ بَیْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْکُمُوا بِالْعَدْلِ إِنَّ اللَّهَ نِعِمَّا یَعِظُکُمْ بِهِ إِنَّ اللَّهَ کانَ سَمیعاً بَصیرا»، هم امین بودن و هم عالم بودن ملاک است، باید فقیه اسلامشناس باشد.
وی افزود: میبینیم که مقام معظم رهبری هم همیشه از امام با عظمت یاد کردند. ایشان در یکی از جلسات به آقای بهجت فرمودند: مقام امام، مقام بلند و عرفانی بود. ولی این بار برای دوش بنده سنگین است. آقا فرمودند: شما صاحب نظرید، اگر به تشخیص خودتان عمل کنید، من تضمین میکنم اولیاء الهی کمک میکنند و کار را پیش میبرند، « وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا».
صدیقی بیان کرد: بدانید جنگ نرم سختتر از هشت و نیم سال دفاع مقدس بود. در آنجا دشمن مشخص بود اما در این سنوات بعد از امام، دشمن از درون اقدام کرده و توطئههایی را راه انداختند. اما «اسْتَجِیبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ» در روایت مراد از اجابت دعوت پیامبر به ولایت است، ولایت را قبول کنید تا صاحب زندگی شوید. وقتی بدن زنده است، آفتی به آن نمیرسد و کرم در این جسم نمیافتد. کشورهای عربستان و ... که ولایت ندارند، مردهاند و کرم به جانشان افتاده است. ما ولایت داریم و این ولایت، تحقق دین الهی است. لذا ما زندهایم و طرف دشمنان ما، ما نیستیم، بلکه خداوند است، «وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ یَحُولُ بَیْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ». در ادامه خداوند متعال میفرماید: خداوند از خودتان به شما نزدیکتر است، اگر اجابت نکردید، فکر نکنید میتوانید فرار کنید. اما اگر دین را حاکم کنید، خداوند حمایت و کمک میکند. این آیه، هم تهدید است و هم بشارت! لذا میبینیم دانشمندان ما در عرصه هستهای، ماهواره، هوا و فضا و نانوتکنولوژی و ...، نماز شب خوان هستند. خداوند اینها را یاری میکند. اینها صاحب توفیق سحرخیزی هستند، لذا خداوند هم عنایت میکند.
عدم پایبندی به ولایت منجر به بروز فتنه میشود
وی در ادامه گفت: خداوند فرموده: «وَاتَّقُواْ فِتْنَةً لاَّ تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُواْ مِنکُمْ خَآصَّةً»، این آیه، آیه ولایت است. آیه انقلاب و تحول و معرفت است. اگر لبیک نگفتید و زیر پرچم ولایت نبودید، فتنه به وجود میآید. فقط فتنهگر از بین نمیرود و تر و خشک با هم میسوزند. آیا فقط درب خانه حضرت زهرا(س) سوخت؟! چند سال طول نکشید که در زمان یزید، واقعه اسفبار حره به وجود آمد، که در آن تعدادی زیادی از صحابه کشته شدند و چند روز نوامیس تعداد زیادی از انصار حلال شدند و به هیچ کس رحم نکردند.
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: دشمن ما هم غیظ 35 ساله دارد، عقب بنشینیم، بلایی به سرمان میآورد که سر هیچ احدی نیاورده است، «و اتقوا فتنه». خداوند میفرماید: تقوا داشته باشید و از فتنه بپرهیزید. خداوند به مردم این توفیق را داد که امام را پذیرفتند و جان بر کف در همه عرصهها جان خود را فدا کردند، در پانزده خرداد، هفده شهریور و ...، در جای جای ایران اربعینهای شهدای دیگر و سیل خون شهدا، انقلاب را پیروز کرد و امام آمد. مردم بعد از انقلاب هم در مراسمات، 22 بهمن، روز قدس و ...، مهمترین حماسه 9 دی که به صورت خودجوش آمدند و به عنایت الهی و تصرف خود او، این انقلاب را تا آخر بیمه کردند. لذا قرآن میفرماید: « َئِن شَکَرْتُمْ لأَزِیدَنَّکُمْ وَلَئِن کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ».