سرویس سیاست مشرق- ساعتی پس از ترور شهید اسماعیل هنیه در شمال شهر تهران و در شرایطی که هنوز گیجی حاصل از انفجار روی سر شهر قرار داشت برخی محافل سیاسی خاص تلاش کردند تا با کشاندن پای دولتی که هنوز در پاستور استقرار پیدا نکرده با یک تیر دو نشان بزنند.
این محفل خاص و پیچیده بهسرعت فضای مهندسی افکار عمومی در شبکههای اجتماعی را در دست گرفته و این ادعا را مطرح کردند که قرار دادن یک جیپیاس در کت اسماعیل هنیه عامل شناسایی محل اسکان و پسازآن عملیات در تهران بوده است، این ادعا با انتشار یک گزارش جعلی که به نام سازمان اطلاعات سپاه پخششده بود جنبه واقعیتری به خود گرفت.
در این گزارش به نقل از سازمان اطلاعات سپاه آمده بود که شهید هنیه بهصورت کاملاً ناشناس در محل جانبازان در شمال تهران اسکان داده شد و حتی سرایدار ساختمان و نیروی انتظامی محل از هویت وی خبر نداشتند و تنها گمان میکردند یک مهمان خارجی ساده است.
در بخش عجیب و مهم دیگری از این گزارش اهداف جعل آن مشخصشده و نوشتهشده بود که بهجز سران قوا، احدی از محل سکونت شهید هنیه خبر نداشت بهجز آقای حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیسجمهور که جهت هماهنگیهای لازم امنیتی هویت فرد اسکان دادهشده در محل جانبازان به وی اطلاع داده شد، ز ساعت 1243 بامداد تا 0232 (نیم ساعت پس از واقعه) بهطرزی عجیب ارتباط ما با آقای حاجی میرزایی قطع شد و این در حالی بود که طبق قرار قبلی ایشان برای هماهنگیهای ضروری جهت امنیت شخصیتها باید تمام وقت به گوش میبودند!
سازمان اطلاعات سپاه گزارش جعلی منتشر شده را تکذیب کرد
عملیات تیکتاکی موساد در ضربه به دستگاه دفاعی و اطلاعاتی
این گزارش ساختگی بهصورت مویرگی در کانالهای تلگرامی، ایتایی و نیز شبکههای ماهوارهای ضدانقلاب پخششده تا اثر اجتماعی آن بیشتر شود. اما نکته عجیبتر آن بود که این گزارش دارای یک پیوست رسانهای خاص هم شده بود، برخی اکانتهای مشکوک که در خارج از کشور هدایت میشوند به این گزارش ضریب دادند تا علاوه بر ساختن یک داستان سینمایی از ترور شهید هنیه در تهران تسویهحسابهای سیاسی پس از انتخابات را نیز به همین بهانه آغاز کنند.
یک اکانت توییتری پروژهای و بدسابقه که مشهور به انتشار ضداطلاعات در فضای مجازی است با تمسک به گزارش جعلی که به نام سازمان اطلاعات سپاه پخششده بود نوشت:
یک افسر اطلاعاتی سفارت یمن در ریاض عامل انداختن ردیاب در جیب شهید هنیه را لو داد. پسازآن نهادهای اطلاعاتی لحظات نزدیک شدن مأمور این کار به شهید هنیه و انداختن ردیاب و عقب کشیدن را موشکافی کردند، روز گذشته نیز بخشی از گزارش اطلاعات سپاه منتشر شد که در آن تأکید شده بود بهجز سران قوا، آقای حاجی میرزایی تنها و تنها کسی بود که از هویت فردی که در محل جانبازان در شمال تهران اسکان دادهشده بود (شهید هنیه) اطلاع داشت، هرچند این گزارش بهصورت ضدونقیض تأیید و تکذیب شد.
کنار هم قرار دادن این سناریوسازی خاص در کنار پخش کردن اطلاعیهای جعلی از سوی اطلاعات سپاه نشان میدهد که عواملی دست در دست هم دادهاند تا از آب گلآلود شده استفاده کرده و نسخه دولت را قبل از استقرار بپیچند.
این پروژه با عنوان «بنیصدری» کردن دولت مدتی پس از پیروزی مسعود پزشکیان مطرحشده و هدف آن بود که رئیسجمهور جدید نتواند برف زمستانی در تهران را از نزدیک ببیند. در این طراحی عملیاتی خطرناک روی این نکته پافشاری شده بود که دولت قبل از استقرار باید ازکارافتاده و با ایجاد شرایط بحرانی فضای سیاسی کشور متشنج شود.
گزارش مشرق از این پروژه را اینجا بخوانید:
البته سقوط دولت با بحرانسازی و ایستادن روی نقطه شکست در انتخابات ازجمله خطوط قرمز نظام است که رهبر معظم انقلاب روی آن حساسیت ویژه دارند. آقا مدتی قبل در دیدار با نمایندگان مجلس فرمودند که هم مجلس باید به دولت کمک کند و هم دولت باید به حساسیتهای مجلس توجه کند. قوه قضائیه نیز در هر نقطه موردنیاز حضور فعال داشته باشد.
توجه به همکاری قوا و استفاده از ظرفیتهای ارکان نظام مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درحرکت بهسوی قله بخشی از راهبردهای اساسی نظام در پیچ تاریخی پیش رو است، اما به نظر میرسد که دستهای آلوده و نفوذی در داخل و خارج از کشور تلاش دارند در این «طرح ارتقایی» اختلال ایجاد کنند.
سوءاستفاده از عنوان سازمان اطلاعات سپاه در ساختن یک سناریوی انتزاعی و سینمایی از عوامل نفوذی دولت در ترور یکی از عالیرتبهترین رهبران مقاومت بیانگر طرحی «سهضلعی» است که در آن گروهی در تلاش است از سویی دولت را زمین بزند، از سوی دیگر سپاه پاسداران را در این طرح جانمایی کند و درنهایت با تضعیف نهاد اطلاعاتی و دفاعی کشور عوامل اصلی ترور در تهران را سفیدسازی کرده و رد آنها را پاک کند.
تضعیف نهادهای نظامی و نظارتی چه توسط یک گروه خاص چه اهدافی دارد؟
بررسیها نشان میدهد که ایده «دولت ناتمام» در اتاق فکر وابسته به رژیم صهیونیستی طراحی شده و پس از آن در چند کانال موازی (شبکه منافقین، شبکه نفوذ داخلی و رسانههای بیگانه) دنبال شده است. نکته جالبتوجه آنکه برای واقعیتر نشان دادن ماجرا و نیز آب و رنگ دادن به آن دو روزنامه انگلیسی و آمریکایی نیز پایکار آمده و این ادعا را مطرح کردند که ترور هنیه نه با یک پرتابه بیرونی بلکه توسط «بمبگذاری» صورت گرفته است.
انحراف پرونده ترور هنیه بهسوی «بمبگذاری» به معنای آن بود که انگیزه داخلی بر توان خارجی برتری داشته و رد این عملیات سیاسی بوده و نه نظامی!
این خط خاص اطلاعاتی بهسرعت توسط سخنگوی ارتش صهیونیستی نیز دنبال شد، دادن اطلاعات غلط و تودرتو از اندرونیهای خاص و نیز سو دادن آن بهسوی دولت نشان از آن دارد که برخی در تلاش هستند با دادن آدرسهای غلط مسیر تحقیقات این قتل را بر هم بزنند.
دادن گرای اشتباه و تحریک افکار عمومی چون دست داشتن ظریف و رئیس دفتر پزشکیان در ترور هنیه و باز کردن پای سازمان اطلاعات سپاه در این ماجرا بخشی از یک عملیات بزرگ است که در آن قرار است دولت قربانی به دست نهاد اطلاعاتی سپاه شده و عامل قتل و شهادت اسماعیل هنیه از زیر بار مجازات فرار کند.
نکته جالبتوجه دیگر آنکه این مأموریت قابلتوجه همراهی شبکه تروریستی اینترنشنال را نیز با خود داشته تا موج رسانهای آن نیز افزایش یابد بهعبارتیدیگر علاوه بر حضور مستقیم دو رسانه آمریکایی و انگلیسی و نیز اکانتهای وابسته شبکه اختصاصی موساد نیز به این سناریو ضریب داده است تا ابعاد آن چندضلعی شود.
هماهنگی موساد و نفاق اتفاقی نیست!
باز شدن پروندهای با عنوان «بمبگذاری» در تهران یادآور تلاش منافقین برای اختلال سیاسی در کشور در سال 1383 است، در آن روزها دولت اصلاحات بر سرکار بود و مدعی شده بود که جریانی در کشور برای دولت بحران سازی میکند، در آن روزها اصلاحطلبان رادیکال با این بهانه که کشور به بنبست سیاسی رسیده است خط استعفای دولت خاتمی را مطرح میکردند.
در همان زمان گروهک تروریستی منافقین که توسط سازمان سیا برایش طراحی عملیاتی شده و توسط موساد کوک عملیاتی میشد با انتخاب یک گروه خرابکار سعی کرد در آستانه انتخابات ریاست جمهوری طرح «بمبگذاری در تهران» را پیش ببرد، در این طرح قرار بود دولت خاتمی به مرز جنون سیاسی رسیده و کار به گردن محافل خودسر در داخل کشور بیافتند.
گروهک نهضت آزادی به عنوان پدر منافقین در صحنه جرم حاضر است
این طرح چندلایه به دنبال ایجاد فضای انسداد سیاسی در داخل کشور بود، خوشبختانه این سناریو خطرناک با رصد نهادهای امنیتی شناسایی و برخورد با آن در دستور کار قرار گرفته است. در بررسیها فنی مشخص شد که ایجاد شورشهای سیاسی و از کار انداختن دولت از سویی و نیز «امنیتی سازی فضای کشور در آستانه انتخابات» از سوی دیگر هدف منافقین و موساد در این طرح بوده است. در همین راستا اخیرا نیز سرشبکههای نفاق و تجزیهطلبان در یکی از استانهای غربی کشور توسط سازمان اطلاعات سپاه شناسایی و بازداشت شدند.
به نظر میرسد طراحان عملیات جدید نیز همین سودا را در سردارند، کشیدن کشور بهسوی بنبست سیاسی باهدف ترور ناخواسته دولت پس از ترور شهید هنیه و بهسلامت عبور دادن رژیم صهیونیستی در گردنه خطرناکی که این روزها در آن گرفتارشده و نیز کاهش اثرات عملیات وعده صادق با مقصر جلوه دادن نهادهای اطلاعاتی کشور ازجمله اهدافی است که بهآسانی از آن نباید عبور کرد.
تلاش برای زمین زدن دولت در شب ترور هنیه در تهران
این خط انحرافی را باید با این طرح سؤال زیر ضرب برد که چه کسانی از ترور و ناکارآمد شدن دولت استقرار نیافته در این روزها بهره خواهند برد؛ به طبع جریان اصیل انقلابی که با زحمات شبانهروزی در حال ایستاده نگاهداشتن دولت روی پای خودش است به این دست سؤالات باید بهخوبی فکر کند.
البته نهاد امنیتی با وسواس خاص این روزها روی تحرکات تمامی سوژهها رصدهایی دارد که نتایج آن بسیاری را شگفتزده خواهد کرد؛ در جنگ امنیتی و نظامی که رژیم صهیونیستی به آن دامن میزند، سیاسی بازیهای نفوذیها پاسخهای سخت و پشیمان کننده خواهد داشت!