به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان پیش از ظهر امروز 29 خرداد در هماندیشی سخنرانان هیئت رزمندگان اسلام، در مدرسه عالی دارالشفا، گفت: پرداختن به نیازها به خصوص نیازهای اولویتدار جامعه از مهمترین بایستههایی است که باید در یک سخنرانی رعایت شود.
وی افزود: انس و تدبر در قرآن یکی از مهمترین مباحثی است که باید در این حوزه، به جریانسازی بپردازیم؛ برای ایجاد انس با قرآن، باید راهبرد قرائت قرآن را نهادینه کنیم که راهکار آن نیز مانوس شدن با قرآن است.
این سخنران مذهبی کشور یادآورشد: قرآن با حزن نازل شده است و قرآن را نیز باید با حزن بخوانیم که کمتر به این بحث توجه میکنند.
وی گفت: گریه کردن پای قرائت قرآن را باید پای منبرها و محافل قرآنی باب کنیم زیرا پیامبر(ص) نیز چنین کردند و حتی در خصوص آیات پایانی «زمر» امر به گریه و حتی امر به تباکی کردند.
پناهیان یادآور شد: اینکه مردم به موسیقی محتاج شدند به دلیل خلاء در انس با قرآن است؛ بیان شده است که امام روزی 12 مرتبه برنامه قرآنی داشتند و باید قرائت به علاوه اشک و انس در جامعه باب شود.
وی عنوان کرد: قرآن حس زایش دارد و هر وقت که انسان آیهای را مطالعه میکند اگر با تدبر و حال و شور باشد در هر بار تکرار شود رهیافتهای جدیدی در روح انسان ایجاد میشود.
این سخنران مذهبی کشور بیان کرد: بسیاری از ما از قرائت قرآن لذت نمیبریم و این حظ معنوی را از خود دور کردهایم؛ هرچه آیات بیشتر مطالعه شود، رهیافتهای روحی بیشتری از آن در مییابیم.
وی گفت: باید سبک زندگی دینی را با محوریت انس با قرآن در کشور و به خصوص در میان جوانان رایج کنیم.
پناهیان خاطرنشان کرد: خداوند متعال قرآن را کتابی مبارک قرار داد که باید در آن تدبر کرد؛ در این حوزه آیات بسیاری وجود دارد که باید به آنها به دقت توجه کرد و روایات و سفارشات بسیاری نیز در این حوزه وجود دارد.
وی گفت: اگر کسی در قرآن تدبر کند به فرموده امام علی(ع) قرآن را بیشتر سیاسی خواهد دید؛ کسانی که قرآن را سیاسی نمیبینند در قرآن تدبر نکردهاند.