ماهان شبکه ایرانیان

به همت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران؛

کتاب «مادری در نگاه دینی و عینیت اجتماعی» منتشر شد

گروه حوزه‌های علمیه: کتاب «مادری در نگاه دینی و عینیت اجتماعی» با گفتارها و گفت‌و‌گوهایی از اساتید و دانش‌وران به همت مرکز تحقیقات زن و خانواده وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در ابتدای این کتاب که از سوی سمیه حاجی‌اسماعیلی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده گردآوری شده است، سخنانی از آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در دیدار اعضای شورای علمی همایش مادری در محل بنیاد اسراء با موضوع «مادری؛ طلیعه حیات طیبه» و در ادامه گفت‌وگوهایی با حجت‌الاسلام زیبایی‌نژاد، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیبی‌تبار،  کرمی، فریبا علاسوند، فرهمندپور، صادقی فسایی، هاشمی، حجت‌الاسلام بستان،  مهدوی، جوادی‌یگانه، جان‌بزرگی، حجت‌الاسلام آذربایجانی و خنیفر آمده است.
این کتاب به موضوعاتی چون مادری در نظام معنایی اسلام، مادری در ادبیات فقهی و حقوقی، بازنمایی مادری در ادبیات و هنر معاصر ایران، قدرت مادری و چالش‌های فرارو، مادری سنتی و مدرن، تحولات ساختاری و ولی‌گری، مادری و فرصت‌های فرارو، تحولات مادری و عوامل آن، اشتغال و مسئله‌ی مادری، بازنمایی مادری در رسانه، مادری از منظر روان‌شناسی، مادری و تربیت دینی و مادری و نظام آموزش پرداخته است.


گردآوردنده در پیش‌گفتار این کتاب آورده است: در دهه‌های اخیر، تغییر در ساختار و دگرگونی در نظام معنایی حاکم بر بینش و کنش افراد، تحولات گسترده و پردامنه‌ای را پدید آورده و تأثیراتی ژرف در نهادهایی چون خانواده گذاشته است. از جمله این تحولات، می‌توان به تغییر در نگرش‌ها و دگرگونی‌هایی که در نقش‌های جنسیتی و مسؤولیت‌های اجتماعی رخ داده است، اشاره کرد؛ تحولاتی که در نقش «مادری» نیز تأثیر گذاشته و آن را با مشکلات و تنگناهایی جدید روبه‌رو ساخته است. بدین منظور با کارشناسان این عرصه مصاحبه‌هایی صورت گرفت و در این گفت‌وگوها مباحثی مطرح شد که از جایگاه مادری در متون و فرهنگ اسلامی و ایرانی آغاز می‌شود و تا چالش‌های مادری و نقد سیاست‌ها، قوانین و برنامه‌ها امتداد می‌یابد.
از نگاه گردآورنده از وجوه تمایز این مجموعه با آثار دیگر آن است که برخی ارتکازات عمومی را به نقد و چالش می‌کشد، تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران نهادهای ذی‌ربط را با ابعادی مغفول از موضوع آشنا می‌سازد و زمینه‌ای فراهم می‌کند تا پژوهش‌گران و دانشگاهیان، پروژه‌های پژوهشی جدیدی را در این باره دنبال کنند.
چاپ نخست این کتاب با شمارگان 2000 نسخه، 296 صفحه و بهای 80 هزار ریال از سوی انتشار دفتر مطالعات و تحقیقات زنان در دسترس علاقه‌مندان است.
علاقه‌‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به نشانی قم، بلوار جمهوری اسلامی، میدان سپاه، خیابان مالک‌اشتر، شماره 50 یا تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، کوچه حجت‌دوست، پلاک 56، مراجعه یا با تلفن‌های 13-32907610(025) و 88983944(021) تماس بگیرند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان