ماهان شبکه ایرانیان

آموزش امید: چگونه دانش آموزان و فرزندانی امیدوار پرورش دهیم؟

وقتی اکثر معلمان شروع به برنامه ریزی دروس خود برای هفته می کنند، امیدوار کردن دانش آموزان یا ایجاد انگیزه و امید در محصل ها معمولا در الویت برنامه های تدریس شان نیست. با این حال، صرف کمی زمان در هر روز برای آموزش و تمرین "مهارت‌های امید" می‌تواند مزیت های روشن و سنجیده ای را برای دانش‌آموزان و کل کلاس درس به همراه داشته باشد.

سواد زندگی؛ تربیت فرزندان؛ مریم طرزی – بر اساس تحقیقات، امید و امیدواری کلید موفقیت تحصیلی است و  مهارتی است که دانش آموزان می توانند  با آموزش در طول زمان آن را در خود بپرورند و بارور سازند.

امیدواری حالت ذهنی مثبتی است که بر اساس حس موفقیت و برنامه‌ریزی برای دستیابی به اهداف تعریف می شود. به عبارت دیگر امیدواری و امید تفکر هدفمند فرد است که انگیزه تعقیب اهداف و انتظار دستیابی به این اهداف را برجسته می‌کند.

” خیلی دلم می خواد از این درس نمره خوبی بگیرم”! به نظر شما چند بار سر کلاس معلم ها دقیقاً همین جمله را از دانش آموزان خود می شنوند؟

مهارت‌های کسب امید، مانند مهارت‌های کنترل استرس، تمرین عادت‌های شاد و اهداف هوشمندانه، مهارت‌هایی هستند که به ما در ایجاد، حفظ و رشد امید کمک می‌کنند.

سطوح بالاتر امیدواری با بسیاری از تأثیرات مثبت زندگی، از جمله افزایش پیشرفت تحصیلی، عملکرد ورزشی مناسب، موفقیت های کسب مهارت، سلامتی و انعطاف پذیری مرتبط است. در حالی که مزایای آموزش امید بی شمار است.

متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

_____________________

درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

*پرورش تفکر انتقادی در کودکان: چرا باید پرسش‌های بچه‌ها را جدی بگیریم؟

*در فکر، ذهن و روان نوجوانان و جوانان چه می گذرد؟

*پرخاشگری نوجوانان: علل و راهکارهای پیشگیری (+توصیه‌هایی به والدین)

*با بی ادبی و بد دهنی فرزندمان چه کنیم؟

*وقتی نوجوانتان دروغ می‌گوید، چه کار کنید؟ (+ 8 روش برای کاهش دروغ‌گویی)

*چگونه خانواده ای شاد و سالم داشته باشیم؟ (9 توصیه کاربردی)

کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان