ماهان شبکه ایرانیان

فواید جالب و خواص زبان گوسفند + ارزش غذایی

خواص زبان گوسفند برای کودکان به خصوص از نظر ارزش غذایی دارد و بهتر است از این ماده پر اهمیت قافل نشوید.

فواید جالب و خواص زبان گوسفند + ارزش غذایی

زبان گوسفند یکی از پرطرفدار ترین بخش ها در پاچه می باشد و شما می توانید با استفاده از خوردن زبان مقادیر زیادی از پروتئین ها را به بدن خود برسانید. در ادامه خواص زبان گوسفند را برایتان مورد بررسی قرار می دهیم و اطلاعاتی را در این زمینه به شما خواهیم داد.

ارزش غذایی زبان گوسفند

خواص زبان گوسفند برای بدن

پروتئین های موجود در زبان گوسفند از ماهیچه های گوسفندی نیز بیش تر می باشد با این حال باید بدانید که این بخش یکی از بخش های محبوب بین افرادی است که طرفدار کله پاچه هستند می باشد و می توان از این مورد به عنوان یک غذای اصیل ایرانی نام برد زبان گوسفند بخشی از کله پاچه محسوب می شود ولی تنهایی نیز شما می توانید این بخش از پاچه را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید زیرا این مورد یک غذای کامل محسوب می شود.

گوشت زبان گوسفند علاوه بر اینکه بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و می توانید به راحتی آن را میل کنید سرشار از پروتئین، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، ویتامین ب6 و ویتامین ب 12 می باشد. بر اساس اطلاعاتی که در مورد زبان گوسفند موجود می باشد طبع این این بخش از کله پاچه سرد است بنابراین بهتر است آن را با مصلحاتی که طبع گرم دارند مانند سیر و فلفل سیاه یا فلفل قرمز مورد استفاده قرار دهید. استفاده از این بخش از کله پاچه برای افرادی که سرد مزاج هستند توصیه نمی شود.

ارزش غذایی زبان گوسفند

در هر 100 گرم از زبان گوسفند به صورت خام 222 کالری وجود دارد. ارزش غذایی در صورتی که زبان گوسفند را به همراه آب و به صورت ملایم بپزید در هر 100 گرم از آن عبارت است از :

  • 275 کیلو کالری
  • 22 گرم پروتئین
  • 21 گرم چربی
  •  58 گرم آب
  • 189 میلی گرم کلسترول

طرز پخت زبان گوسفند

فایده های زبان گوسفند

  • زبان گوسفند مقادیر بالایی از پروتئین دارد و می تواند به استحکام بافت های بدن به خصوص پوست و عضلات کمک کند. بنابراین بسیاری از افراد از این ماده به عنوان یک منبع بسیار خوب پروتئینی برای بدنسازی استفاده می کنند.
  • با توجه به فوایدی که زبان گوسفند با خود به همراه دارد باعث می شود تا زخم ها بهتر و سریع تر بهبود پیدا کنند. بنابراین در نظر داشته باشید که ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زبان گوسفند برای التیام سریع تر زخم های بدن بسیار مناسب خواهد بود.
  • از دیگر خواص زبان گوسفند می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد زیرا زبان گوسفند سرشار از سدیم و پتاسیم و روی می باشد و این مواد معدنی برای ایمنی بدن و تقویت آن بسیار مفید بوده و می تواند به جنگ با ویروس ها و باکتری های بیماری زا کمک کند.
  • روی موجود در زبان گوسفند می تواند با تقویت سیستم ایمنی بدن از شما در برابر بیماری های عفونی و سرطان ها و بیماری های خود ایمنی مراقبت کند.
  • همچنین باید بدانید که میزان روی موجود در زبان گوسفند باعث بهبود سلامت و رشد مو های شما خواهد شد بنابراین باید در نظر داشته باشید که بدن توانایی ذخیره کردن روی را ندارد و به صورت اگر از این ماده استفاده کنید می توانید به راحتی مو های سالم و شفاف داشته باشید.
  • میزان آهن موجود در زبان گوسفند یار زیاد می باشد و شما می توانید با خوردن این بخش از کله پاچه کم خونی خودتان را درمان کرده و از ابتلا به کم خونی نیز پیشگیری کنید.
  • همچنین این بخش از کله پاچه می تواند با بالا بردن سطح هموگلوبین خون اکسیژن رسانی به مغز و اندام ها را بهبود بخشد و مانع از خستگی زودرس شود.
  • ویتامین ب 12 موجود در زبان گوسفند نیز بسیار زیاد می باشد و شما می توانید با خوردن زبان گوسفند دستگاه عصبی خود را بهبود بخشیده و ابتلا به بیماری های شناختی را در سنین بالا کاهش دهید.
  • یکی از دلایل خستگی زود هنگام افراد کمبود آهن در بدن می باشد و اگر گلبول های قرمز خون نتوانند به اندازه کافی اکسیژن رسانی را انجام دهند بدن دچار خستگی و مزمن خواهد شد و شما با خوردن زبان گوسفند می توانید آهن مورد نیاز برای تولید گلبول های قرمز خون را فراهم کنید و خوردن زبان کله پاچه می تواند منجر به شادابی و سرحالی در فعالیت های روزانه‌تان شود.
  • مصرف متعادل از زبان گوسفند در دوران بارداری نیز می تواند میزان پروتئین و ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای رشد جنین را فراهم کرده و مانع از بروز مشکلات رشدی و ذهنی در جنین خواهد شد. همچنین این مورد می تواند مانع از بروز کم خونی گردد.

اهمیت غذایی زبان گوسفند

روش پخت زبان گوسفندی

پختن زبان گوسفند بسیار ساده و مقداری زمانبر می باشد و شما می  توانید برای پخت بهتر آن از زودپز استفاده کنید و زبان گوسفند را همراه با کمی پیاز و ادویه و آب درون زودپز بریزید و به مدت نیم ساعت آن را بپزید بعد از پخته شدن می توانید آن را از داخل زودپز درآورده و بگذارید تا خنک شده و پوست زبان را جدا کنید. گوشت زبان همراه با آب باقیمانده و مقداری نمک را به قابلمه دیگر منتقل کرده و سعی کنید آن را روی شعله ملایم بجوشانید تا میزان آب درون قابلمه کم شده و غلیظ شود در این صورت زبان نرم تر و قابل خوردن خواهد شد.

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه شما می توانید یک سری اطلاعات دیگری در مورد خواص مغز گوسفند و خواص گوشت گوساله  نیز مشاهده نمایید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده در این زمینه استفاده کرده تا بتوانید وارد صفحات مربوطه شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی