برای اینکه پلوهای متنوع با طعم و عطرهای ویژه داشته باشید، حتماً در این قسمت با طرز تهیه پلوی پوست پرتقال همراه ما بوده و نحوه تهیه این پلو مجلسی را مطالعه کنید.
نحوه تهیه پلو با پوست پرتقال:
این پلو طعم و عطر فوق العادهای داشته و برای اینکه طعم متنوعی از پلو را بچشید، حتماً با رسپی آن در این قسمت همراه شوید. طرز تهیه پلو چغاله و پلو ترش با دستورهای دیگر را در ادامه مطالعه خواهید کرد.
مواد اولیه:
- کره: 3 قاشق غذاخوری
- فلفل، زردچوبه، نمک: به میران لازم
- برنج: 2 لیوان
- آب پرتقال: 4 قاشق غذاخوری
- پوست پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پلو پوست پرتقال:
برای آماده کردن این پلوی خوشمزه باید ابتدا برنج را از شب قبل به همراه مقداری نمک بشورید و خیس کنید. بعد از اینکه چند ساعت برنج درون آب خیس خورد به سراغ آماده کردن پلو بروید.
بعد از اینکه پرتقال ها را شستید، پوست آنها را رنده کرده و توجه داشته باشید که سطح رویی پرتقال را رنده نمایید.یک عدد پرتقال را آبگیری کرده و توجه داشته باشد که دانه آن درون مواد مخلوط نشود تا طعم تلخی نگیرد.
در ادامه پوست پرتقال رنده شده را به همراه یک لیوان آب جوش روی حرارت قرار داده تا کمی قل بخورد. بعد آن را آبکشی کنید. این کار موجب شده تا تلخی پوست پرتقال از بین برود.
بهتر است این کار را سه بار انجام دهید تا به خوبی طعم تلخی آن گرفته شود. حالا گوشت پرتقال را در نام سر ریخته و کنار بگذارید تا شاداب شود. این کار را چند مرتبه انجام داده در این صورت به خوبی طعم تلخی آن گرفته می شود و تنها عطر آن باقی می ماند. در ادامه به سراغ دم کردن برنج بروید.
قابلمه آب روی حرارت قرار داده مقدار نمک در آن بریزید و بعد از اینکه به جوش آمد، برنج ها را درون آن ریخته و زمان دهید تا برنج قد کشیده و نرم شود. برنج را آبکشی کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید تا برنج له نشود.
درون قابلمه مقدار کره و روغن ریخته و بعد از اینکه باز شد، برنج را باید به صورت نیم پز آبکش کرده و کمی زنده بردارید تا در زمان اضافه کردن آب پرتقال له نشود.
بعد از آبکشی برنج درون قابلمه آن مقداری آب پرتقال به همراه پوست پرتقال ریخته و بعد از جوشیده شدن مقدار کره به آن اضافه کنید. بعد از اینکه کره باز شد، برنج ها را اضافه کرده کمی هم بزنید و بعد درب قابلمه را قرار داده تا برنج با حرارت پرتقال دم بکشد.
طرز تهیه پلو با پوست پرتقال به همین سادگی بوده و شما در این قسمت یک دستور ساده از این پلوی مخصوص مجلسی را مطالعه کردید. برای داشتن یک پلوی خوشمزه و معطر باید در زمان آبکشی پلو را کمی درشت بردارید تا بعد از افزودن آب پرتقال له نشود.