ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوکی زرشک خوشمزه خانگی

طرز تهیه کوکی زرشک با یک دستور ساده و کاربردی را در این قسمت مطالعه می کنید. این کوکی طعم ملس و ترشی داشته و بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه کوکی زرشک خوشمزه خانگی

برای تهیه کردن انواع از کوکی‌ های خانگی حتماً در این قسمت همراه ما باشید. در این بخش با طرز تهیه کوکی زرشک که یک شیرینی محبوب و ملس است، آشنا خواهید شد.

رسپی کوکی زرشک

کوکی زرشک طعم جدید کوکی‌ ها:

این کوکی علاوه بر اینکه طعم و مزه خوشمزه‌ ای دارد، یک کوکی پرخاصیت بوده که برای افراد با رژیم‌ های غذایی نیز مناسب خواهد بود. در ادامه نحوه آماده سازی و تهیه خمیر این کوکی را مطالعه می‌ کنید. طرز تهیه کوکی پاستیلی و کوکی نیویورکی را در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • آرد: 1 و نیم پیمانه
  • روغن مایع: 1 چهارم پیمانه
  • روغن صاف: 100 گرم
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • ماست شیرین: 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 دوم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: به میزان لازم
  • زرشک تازه: 1 دوم پیمانه

طرز تهیه کوکی زرشک:

برای داشتن کوکی مخصوص ابتدا باید تمام مواد خود را را از 30 دقیقه قبل درون محیط یخچال قرار داده تا با دمای محیط یکسان شود. در این صورت کوکی شما به خوبی پف می‌ کند. در ادامه فرا در دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کرده تا فر برای پخت شیرینی گرم شود.

طرز تهیه کوکی زرشک

در ادامه سینی فر را با یک کاغذ روغنی پوشانده و کنار بگذارید. روغن صاف را که از قنادی خریداری کرده‌ اید، با مقداری روغن مایع ترکیب کرده‌ حالا پودر قند الک شده را روی آنها می‌ ریزید.

با استفاده از دور همزن مواد را به خوبی هم زده تا یکدست شود. در ادامه یکی از تخم مرغ‌ ها را شکسته و به همراه مقداری وانیل و ماست به مواد کاسه اضافه کنید.

مواد مجدد با یکدیگر ترکیب کرده برای این کار می‌ توانید از همزن استفاده نمایید. حالا تخم مرغ‌ های بعدی را در چند مرحله به مواد خود افزوده و در قسمت بعدی که مواد شما به خوبی مخلوط و یکدست شد، آرد و بکینگ پودر را در ظرف دیگر چند مرتبه الک کرده و در چند مرحله به مواد خود افزوده و با لیسک آنها را ترکیب نمایید.

رسپی کوکی زرشک

در این‌ مرحله از طرز تهیه کوکی زرشک باید زرشک‌ ها را بشورید و درون آبکش ریخته تا آب اضافه آن کشیده شود. زرشک شسته شده را به مواد کوکی خود اضافه نمایید. اگر می‌ خواهید کوکی طعم ترش‌ تری داشته باشد، می‌ توانید از مقدار بیشتری زرشک استفاده نمایید.

در قسمت بعدی درون یک قیف مواد کوکی را ریخته و با استفاده از ماسوره ساده آنها را با فاصله روی کاغذ روغنی قیف بزنید. دستتان را درون مقداری روغن زده و کمی روی سطح شیرینی را فشار دهید تا پف آن کم شود و مایع به خوبی پخش بشود.

در ادامه روی کوکی‌ های خود را با مقداری پودر قند الک شده تزیین کرده و درون سینی فر قرار دهید. مدت پخت این شیرینی‌ها 12 تا 15 دقیقه بوده و بعد از این مدت می‌ تواند شیرینی را از درون فر خارج کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی