یکی از انواع غذاهای حاضری که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید، سیب زمینی با گوجه است. شما در ادامه با طرز تهیه سیب زمینی و گوجه برای وعده های غذایی مختلف آشنا می شوید.

طرز تهیه سیب زمینی گوجه:
این غذا بسیار ساده بوده و برای وعده شام هم یک غذای سبک و مناسب است. طرز تهیه سیب زمینی نودلی و سیب زمینی خامه ای با رسپی های دیگر را در لینک دنبال کنید.
مواد اولیه:
- سیب زمینی 3 عدد
- گوجه: 3 عدد
- پیاز: 2 عدد
- فلفل، نمک، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم
- آبغوره: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
- آب: 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای داشتن این غذا یا خوشمزه یا میان وعده سالم ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالی یا نگینی شده برش بزنید. درون تابه ای مقداری روغن ریخته و بعد از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینی ها را نمک بزنید و درون قابلمه با حرارت ملایم سرخ کنید. برای اینکه سیب زمینی ها یکدست و طلایی سرخ شود، حتماً باید ابتدا به آن نمک بزنید.

دو عدد پیاز متوسط را پوست کنده و به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. می توانید پیازها را رنده هم کنید. گوجه فرنگی ها را می توانید نگینی خرد کرده یا ابتدا پوست آن را بگیرید و بعد برش بزنید. حالا بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شد، سیب زمینی را از درون تابه خارج کرده و نوبت به تفت دادن پیازها می رسد.
در این مرحله از طرز تهیه سیب زمینی گوجه پیاز را با حرارت ملایم تفت داده تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه با آن مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه اضافه کنید. حالا در ادامه باید گوجه های خرد شده را به درون تابه اضافه کنید.
کمی تفت داده و درب تابه را قرار دهید. در این مرحله باید زمان داده تا گوجه با حرارت ملایم روی حرارت پخته شود. بعد از اینکه گوجهها نرم شد، به آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و خوب تفت دهید تا روی حرارت باز شود.

در نهایت سیبزمینی های سرخ شده را به مواد درون تابه خود اضافه کنید. در صورت دلخواه می توانید از یک فلفل دلمه ای نگینی شده درون مواد گوجه استفاده کرده و تفت دهید تا عطر و بوی بهتری به غذای شما بدهد.
شما می توانید از ادویه های متنوع و دلخواه درون این دستور استفاده کنید. ادویه های لازم برای پخت این غذا فلفل، زردچوبه، دارچین و پودر سیر هستند. در صورت نیاز می توانید ادویه های دیگری با آن اضافه کنید. همچنین می توانید میزان فلفل را در این رسپی بیشتر نمایید.
بعد از اینکه مواد چند دقیقهای روی حرارت تفت خورد و با یکدیگر ترکیب شد، می توان آنها را از روی حرارت برداشته درون ظرف سرو کنید. دورچین مناسب برای این غذا انواع ترشی و سبزی می باشد. این غذا را می توانید با نان نوش جان نمایید. این غذای مخصوص طعم بسیار خوشمزه دارد و غذایی سالم است.