ماهان شبکه ایرانیان

دانشگاه کردستان میزبان سومین جشنواره بین‌المللی فرهنگی ورزشی/شرکت ۳۶۵ دانشجو

رئیس دانشگاه کردستان، گفت: دانشگاه کردستان برای سومین بار میزبان جشنواره بین‌المللی فرهنگی ورزشی خواهد بود.

دانشگاه کردستان میزبان سومین جشنواره بین‌المللی فرهنگی ورزشی/شرکت 365 دانشجو

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، دکتر حامد قادرزاده، رئیس دانشگاه کردستان، در نشست خبری با اصحاب رسانه، هدف از برگزاری این جشنواره را تعامل با کشور عراق، ارتباط دانشگاه با جامعه داخلی و خارجی و پذیرش دانشجوی بین‌الملل عنوان کرد.

وی افزود: این جشنواره چهار روزه، از 30 بهمن تا 4 اسفند، با حضور 365 ورزشکار، مربی و سرپرست از پنج دانشگاه داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

دکتر قادرزاده با اشاره به تأثیر این جشنواره در بعد اقتصادی، بیان کرد: تعامل بین دانشگاهی در هر حوزه‌ای می‌تواند دیگر حوزه‌ها را نیز تقویت کند.

به گفته وی، بستر ورزش، بستر امنی برای تعاملات ورزشی و فرهنگی است.

دانشگاه کردستان میزبان سومین جشنواره بین‌المللی فرهنگی ورزشی/شرکت 365 دانشجو

دکتر محمد ملکی، دبیر اجرایی سومین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی، ورزشی دانشگاه کردستان، نیز گفت: این جشنواره با شرکت دانشگاه کردستان، دانشگاه سلیمانیه، دانشگاه حلبچه، دانشگاه العراقیه بغداد و دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود. از این تعداد، 100 ورزشکار از دانشگاه کردستان، 85 دانشجو از دانشگاه سلیمانیه، 75 دانشجو از حلبچه، 60 دانشجو از العراقیه بغداد و 45 دانشجو از دانشگاه فرهنگیان در این جشنواره حضور دارند.

وی افزود: از مجموع شرکت کنندگان، 100 نفر دانشجوی دختر و 265 نفر دانشجوی پسر و از کارکنان دانشگاه‌ها هستند.

دکتر ملکی هدف این رویداد را تقویت روابط بین‌المللی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که این جشنواره فرصت مناسبی برای آشنایی با قابلیت‌های دانشگاه کردستان برای پذیرش دانشجویان خارجی باشد.

دبیر اجرایی جشنواره، تقویت روابط بین‌المللی میان دانشگاه کردستان و دانشگاه‌های اقلیم کردستان عراق و ترویج فرهنگ ورزش و روحیه رقابت سالم در بین دانشجویان را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان