به گزارش خبرآنلاین، این افزایش قیمتها عمدتاً شامل داروهای تزریقی و بیمارستانی بوده و در برخی موارد، قیمتها تا 400 درصد افزایش یافتهاند. بهعنوان مثال، قیمت برخی آمپولها از 6000 تومان به 19000 تومان رسیده است.
باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت:بهمن صبور، رئیس انجمن داروسازان تهران، در این باره اظهار داشت که این افزایش قیمتها بیشتر در حوزه داروهای تزریقی و شیافها بوده است که عمدتاً در بیمارستانها مورد استفاده قرار میگیرند. وی تأکید کرد که این افزایش قیمتها شامل داروهای بیماران خاص نمیشود و در صورت پوشش بیمهای مناسب، پرداختی از جیب بیماران افزایش نخواهد یافت.
عباس کبریاییزاده، رئیس هیأت مدیره فدراسیون اقتصاد سلامت، نیز با اشاره به عدم تناسب میان نرخ ارز و تعرفه خدمات پزشکی و دارویی، خاطرنشان کرد که در سالهای اخیر، قیمتگذاری دارو با بیانصافی همراه بوده است؛ بهطوریکه قیمت برخی اقلام دارویی چندین سال است افزایشی نداشته و برخی داروها با ضررهای 200 تا 300 درصدی تولید میشوند.
این افزایش قیمتها در حالی رخ داده است که کمبود برخی اقلام دارویی نیز گزارش شده است. بهعنوان مثال، ظفرقندی، وزیر بهداشت، اعلام کرده بود که حدود 300 قلم دارو در بازار با کمبود مواجه هستند و در صورت عدم اقدام فوری، این تعداد افزایش خواهد یافت.
سازمان غذا و دارو تأکید کرده است که این افزایش قیمتها با هدف جلوگیری از توقف تولید و تأمین داروهای مورد نیاز بیماران انجام شده است و مکاتباتی با سازمانهای بیمهگر برای پوشش این افزایش قیمتها صورت گرفته است تا فشار مالی کمتری به بیماران وارد شود.
233217