ماهان شبکه ایرانیان

دستیار پزشکیان: سیاست دولت استفاده از نخبگان اهل سنت در بدنه مدیریتی است؛ در ۴۰ گذشته چنین شرایطی نبوده است/ برای جمهوری اسلامی شیعه و سنی مطرح نیست

دستیار ویژه رییس جمهور گفت: سیاست دولت آقای پزشکیان فراهم کردن بستر برای حضور بیشتر نخبگان اهل سنت در مسئولیت‌ها است که همسوی راهبردهای نظام جمهوری اسلامی ایران است چرا که پیشتاز این حرکت رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

دستیار پزشکیان: سیاست دولت استفاده از نخبگان اهل سنت در بدنه مدیریتی است؛ در  40 گذشته چنین شرایطی نبوده است/ برای جمهوری اسلامی شیعه و سنی مطرح نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین محمود علوی،دستیار ویژه رییس جمهور و رییس شورای اقوام، مذاهب و ادیان، عصر چهارشنبه در نشست با بزرگان اهل سنت استان کرمانشاه در سالن شهید سلیمانی استانداری، گفت : اگر به 40 سال قبل برگردیم می‌بینیم حتی شرایط تحصیل در دانشگاه برای بسیاری از مردم و نیز زمینه و شرایط برای اقوام کُرد که با استعداد بودند، فراهم نبود.

بنابر روایت ایرنا، وی اضافه کرد: پس از انقلاب اسلامی زمینه حضور هر چه بیش‌تر برادران اهل سنت در مدیریت کشور فراهم شده و از ظرفیت نیروهای فرهیخته، تحصیلکرده و نخبه استفاده شده است.

علوی با بیان اینکه جامعه اهل سنت قبل از انقلاب اسلامی در بدنه مدیریتی حضور چندانی نداشتند، ادامه داد: جمهوری اسلامی در عمل نشان داده که شیعه و سنی مطرح نیست و مقوله‌ای که اهمیت دارد، امت واحده است؛ کمک‌های مختلف به مسلمانان اهل سنت بوسنی، کمک به ملت افغانستان در زمان حضور شوروی در این کشور و فلسطین گواه این سخن است.

دستیار ویژه رییس جمهور و رییس شورای اقوام، مذاهب و ادیان با اشاره به فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرام بودن توهین به بزرگان اهل سنت ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی سخنی که منجر به وحدت و انسجام جامعه اسلامی باشد، بر زبان جاری و ساری می‌کنند و جمهوری اسلامی ایران برای وحدت امت اسلامی هزینه می‌دهد.

علوی با اشاره به اینکه امروز دانش آموختگان و نخبگان زیادی در مناطق اهل سنت وجود دارد، اظهار کرد: ستارگان درخشانی از جامعه اهل سنت برخواسته‌اند که همگی دارای ظزفیت‌های ویژه و بالایی هستند و روز به روز شناخته‌تر می‌شوند.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط فراهم شده توسط جمهوری اسلامی ایران امکان حضور پررنگ نخبگان و رشد جامعه اهل سنت در کشور فراهم شده است.

 علوی ادامه داد: سیاست دولت آقای پزشکیان فراهم کردن بستر برای حضور بیشتر نخبگان اهل سنت در مسئولیت‌ها است که همسوی راهبردهای نظام جمهوری اسلامی ایران است چرا که پیشتاز این حرکت رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

او با اشاره به انتصاب امیر ایرانی نخبه اهل سنت ارتشی به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ادامه داد: این انتخاب‌ها نشان‌می‌دهد جمهوری اسلامی ایران به دنبال رشد برادران و خواهران اهل سنت است که باید تبدیل به فرهنگ شود.

دستیار ویژه رییس جمهور و رییس شورای اقوام، مذاهب و ادیان با بیان اینکه حضور تمام مذاهب و قومیت ها در مدیریت‌ها از راهبردهای جمهوری اسلامی است، گفت: خدمت به ایران وظیفه همگی ما است.

این مسئول گفت: در دفاع از ایران اسلامی همه مردم از هر قومیت و مذهبی پای کار آمدند و نگذاشتند وجبی از این خاک بدست دشمن بیافتد؛ تعرض دشمن موجب عقب ماندگی از توسعه در برخی استان‌ها از جمله کرمانشاه، ایلام، خوزستان و کردستان شدند و این موانع به همراه برخی اتفاقات دیگر مانند سیل و زلزله موجب شد توسعه‌ای که مورد انتظار بود بوجود نیامد.

وی با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم برای توسعه همه‌جانبه استان کرمانشاه تلاش می کند، ابراز کرد: برای این مساله تلاش ویژه خواهد شد و امروز شاهدیم در دولت از ظرفیت‌های جامعه اهل سنت استفاده خواهد شد و امروز می‌بینیم استانداران و ده‌ها فرماندار از میان جامعه اهل سنت انتخاب شده است.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های تجارت مرزی و ضرورت ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزنشین، بر لزوم حفظ کرامت مردم این نواحی تاکید کرد.

 علوی با تجلیل از وحدت مثال‌زدنی در استان اظهار کرد: کرمانشاه ویترین زیبای نمایش همزیستی مسالمت آمیز ادیان و مذاهب است؛ کرمانشاهیان با هر قومیت و مذهبی برادرانه با هم زندگی کرده اند و در تعامل سازنده ادامه مسیر داده‌اند.

علوی امروز چهارشنبه به منظور حضور در همایش وفاق ملی به کرمانشاه سفر کرد.

29218

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان