ماهان شبکه ایرانیان

ایمن‌سازی ۷۴۰ کیلومتر باند از محورهای شهرستان بروجن

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بروجن  گفت: عملیات شانه سازی به طول ۷۴۰ کیلومتر باند ازمحورهای شهرستان بروجن ایمن سازی شده است

ایمن‌سازی 740 کیلومتر باند از محورهای شهرستان بروجن

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری؛ عادل نقی زاده  رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بروجن  گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون  عملیات شانه سازی به طول 740 کیلومتر و اصلاح شیب شیروانی حاشیه راه‌های محورهای اصلی و نقاط مستعد حادثه شهرستان و  37 هزارمتر مربع ترانشه برداری و حذف نقاط پرتگاهی با ایجاد حفاظ خاکی به طول 23 کیلومتر توسط این اداره انجام شده است.

تقی زاده بر اهمیت ایمن‌سازی حریم و حاشیه راه ها درکاهش تصادفات جاده‌ای تأکید کرد و گفت: ایجاد فضایی مناسب در حاشیه راه‌ها برای رانندگان از جمله اقداماتی است که در کاهش تلفات ناشی از خروج خودرو از جاده و واژگونی موثر  است.

وی با بیان اینکه عملیات اصلاح شیب شیروانی در کناره جاده‌ها به منظور ارتقاء سطح ایمنی و جلوگیری از واژگونی و کاهش آسیب سرنشینان وسایط نقلیه انجام می‌شود، تصریح کرد: حفظ و نگهداری راه‌های موجود یکی از وظایف ذاتی این اداره‌کل بوده که با تکیه بر همت راهداران پرتلاش خود توانسته، در این مسیر گام‌های ارزشمندی بردارد.

 رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بروجن  با اشاره این نکته که عواملی همچون راه، خودرو و انسان در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند گفت: امیدواریم با انجام اقدامات ایمن‌سازی زود بازده مانند اصلاح شیب های شیروانی راه ها شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در شهرستان باشیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان