ماهان شبکه ایرانیان

انتقاد مدیر کمپین معلولان از رئیس سازمان بهزیستی

مدیر کمپین معلولان از فرصت‌سوزی جبران‌ناپذیر رئیس سازمان بهزیستی در فصل بودجه خبر داد.

انتقاد مدیر کمپین معلولان از رئیس سازمان بهزیستی

رویا بابایی: مدیر کمپین معلولان از فرصت‌سوزی جبران‌ناپذیر رئیس سازمان بهزیستی در فصل بودجه خبر داد.

بهروز مروتی با بیان این مطلب گفت: رئیس سازمان بهزیستی کشور در فصل بودجه‌نویسی که مهم‌ترین و حساس‌ترین مقطع زمانی در زمینه تلاش و چانه‌زنی برای افزایش سهم سازمان‌ها از بودجه سال آینده کشور است، فرصت بزرگی را سوزاند و زمان طلایی را از دست داد.

وی افزود: در شرایطی که انتظار می‌رفت رئیس سازمان بهزیستی کشور اولویت اصلی خود را بر افزایش سهم بودجه این سازمان بگذارد و با برگزاری نشست‌ تخصصی با رئیس سازمان برنامه و بودجه و انعکاس مشکلات جامعه هدف، بودجه بیشتری درخواست کند اما او با برگزاری نشست‌های غیرضرور و جلساتی که در هر زمان دیگری امکان برگزاری داشت، این فرصت مهم را از دست داد.

مروتی ادامه داد: رئیس سازمان بهزیستی کشور در این ایام در انواع رده‌های مدیریتی با مسئولان نشست داشت، به دیدار نمایندگان مختلف رفت، اما مهم‌ترین و تأثیرگذارترین جلسه‌ای‌ که می‌توانست سرنوشت بودجه معلولان و سایر گروه‌های‌ هدف بهزیستی را تغییر دهد را برگزار نکرد.

این فعال حوزه معلولان اشاره کرد: نکته تأسف‌بارتر این است که کمپین معلولان همان اوایل فصل بودجه، پیشنهاد برگزاری جلسه‌ای مستقیم با رئیس سازمان برنامه و بودجه را به سازمان بهزیستی ارائه داد و جالب آنکه این پیشنهاد با استقبال مسئولان سازمان مواجه شد، اما درست سر بزنگاه عملی نشد و رئیس سازمان بهزیستی با فرصت‌سوزی آشکار، این شانس حیاتی را از بین برد.

مدیر کمپین معلولان با بیان اینکه اکنون که لایحه بودجه بسته شده و فرصت‌ها از دست رفته، دیگر هیچ اقدامی نمی‌تواند این خسارت را جبران کند، این تعلل و بی‌برنامگی را ضربه‌ای جبران‌ناپذیر به معیشت و زندگی معلولان و سایر مددجویان بهزیستی خواند.

وی اظهار داشت: حالا دیگر هیچ توجیهی پذیرفتنی نیست، هیچ قول و وعده‌ای کارساز نخواهد بود. فصل بودجه، مهم‌ترین و تأثیرگذارترین زمان برای تغییر سرنوشت 7 میلیون نفر از اقشار محروم و مستضعف بود که متأسفانه این فرصت طلایی از دست رفت.

مروتی بیان کرد: امیدواریم این تجربه تلخ برای مدیران سازمان بهزیستی درسی شود که دیگر با گفتاردرمانی و جلسات بی‌ثمر وقت را تلف نکنند و در بزنگاه‌های مهم، اولویت‌های واقعی را بشناسند و برای آن اقدام کنند.

47236

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان