کیک های خیس این روزها یکی از محبوب ترین کیک ها بوده که بسیار ترند هستند. شما می توانید در این قسمت با طرز تهیه کیک شیری خیس آشنا شوید.

کیک شیری خیس معطر:
این کیک بسیار ساده بوده و طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید برای آماده کردن این کیک محبوب در ادامه این قسمت همراهمان باشید. شما در لینک طرز تهیه کیک ماسالا و کیک برگردان را مطالعه خواهید کرد.
مواد اولیه:
- تخم مرغ: 3 عدد
- شیر: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
- آرد سمولینا: 3 قاشق غذاخوری
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 10 گرم
- وانیل: 5 گرم
مواد روی کیک:
- شیر: 3 لیوان
- شکر: 1 لیوان
طرز تهیه کیک شیری خیس:
برای آماده کردن این کیک محبوب ابتدا باید فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از اینکه فرگرم شد، باید درون کاسه تخم مرغ ها را شکسته و بریزید. مقداری شکر به آنها اضافه کنید. با دور تند همزن مواد را به خوبی ترکیب کرده تا یکدست شود.

بعد از اینکه مواد تخم مرغ و شکر شما حجیم شد و کرمی رنگ شد، مخلوط شیر را اضافه کرده به آرامی مواد را هم زده و چند مرتبه آن را اضافه نمایید. در قسمت بعدی به آن روغن مایع بکینگ پودر و وانیل را افزوده و مجدد مواد را هم زد و یکدست کنید.
در قسمت بعدی آرد سمولینا و آرد معمولی را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید. آرد الک شده را در سه مرحله و به صورت دورانی به مواد اضافه نمایید مواد را به آرامی با لیسک هم زده تا پف کیک از بین نرود. حالا که مواد شما یکدست شد، مواد را کنار گذاشته و قالب مخصوص را آماده کنید.
کف قالب را مقداری روغن و آرد پاشی کرده و از مواد تهیه شده خود درون آن بریزید. چند مرتبه قالب را به زمین زده تا حباب های آن خارج شده و یک دست پف کند. حالا می توانید کیک را درون فر قرار داده و به مدت 25 دقیقه به آن زمان دهید.

در این مرحله از طرز تهیه کیک شیری خیس بعد از آماده شدن با استفاده از یک سیخ چوبی کیک را تست کرده و اگر مایع کیک به سیخ نچسبد. کیک شما آماده بوده و می توانید از فر خارج کنید. در مرحله بعدی باید کمی زمان داده تا کیک از دما بیفتد و بعد لایه شیری را به آن اضافه نمایید.
شیر و شکر را روی حرارت باز کرده و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه شکر درون شیرها باز شد، روی سطح کیک را سوراخ هایی ایجاد کرده و بعد با استفاده از قاشق مواد شیری را روی سطح کیک بریزید.
حالا درون یخچال قرار داده و بعد از اینکه سرد شد آن را سرو کنید. روی سطح کیک خیس را می توانید با شکلات و انواع مواد دلخواه دیزاین کنید. برای سطح کیک می توانید، مقداری شکلات بن ماری شده را بریزید و با استفاده از خلال دندان روی سطح آن را تزیین کنید.