ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کرات البطاطس غذای لذیذ عربی

طرز تهیه کرات البطاطس ویژه با یک دستور ساده عربی را در این بخش آموزش می بینید. این غذا رسپی ساده ای داشته و یک غذای مجلسی است.

طرز تهیه کرات البطاطس غذای لذیذ عربی

یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی که در بسیاری از مجالس آنها تهیه می‌ شود، کرات البطاطس است شما در ادامه با طرز تهیه کرات البطاطس که یک غذای ویژه عربی بوده آشنا می شوید.

دستور پخت کرات البطاطس

طرز تهیه کرات البطاطس:

این غذا محبوبیت زیادی داشته و با یک دستور عالی تهیه می‌ شود. طرز تهیه فول مدمس و پاستا عربیتا  غذای عربی با رسپی های دیگر را در لینک دنبال  نمایید.

مواد اولیه:

  • سینه مرغ: 200 گرم
  • فلفل سبز: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • ذرت: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا: به مقدار لازم
  • سس سیر: به مقدار لازم

مواد لایه دوم:

  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: 4 عدد

مواد سس:

  • سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • شیر: 1 چهارم پیمانه
  • پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را شسته و به صورت نگینی برش بزنید. سینه‌ های خرد شده را درون ظرفی ریخته و آنها را مزه‌ دار کنید. برای مزه‌ دار کردن مقداری روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک، پودر پاپریکا، پودر سیر و سس سیر اضافه کرده و مواد را خوب ورزید تا به خورد مرغ‌ها برود.

رسپی کرات البطاطس

یک سلفون روی ظرف مرغ‌ ها کشیده و درون یخچال قرار دهید تا به مدت یک تا دو ساعت مزه‌ دار شود. سیب زمینی‌ ها را شسته و درون قابلمه‌ ای به همراه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه سیب زمینی‌ ها پخته شد، می‌ توانید آن را از درون قابلمه خارج کنید.

سیب زمینی‌ ها را پوست کنده درون کاسه‌ ای ریخته به آن مقداری ادویه فلفل و نمک اضافه کنید. در ادامه سیب زمینی‌ ها را کوبیده و پوره نمایید. مرغ را از درون یخچال خارج کرده درون تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون تابه تفت دهید.

بعد از اینکه پیاز سبک و شیشه‌ ای شد، را به ظرف اضافه کرده و روی حرارت تفت دهید. مقداری فلفل سبز خرد شده به مواد اضافه کرده و تفت داده تا عطر فلفل درون مرغ پخش شود.

طرز تهیه کرات البطاطس

در این مرحله از طرز تهیه کرات االبطاطس بعد از اینکه مرغ‌ ها روی حرارت پخته شد. ذرت‌ ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مدت باید سس مرغ را آماده کنید. مقداری خامه صبحانه و پنیر خامه‌ ای و سس مایونز را درون ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.

می‌ توانید از غذاساز برای این کار کمک بگیرید. بعد از اینکه سس شما یکدست شد، باید مواد مرغ را درون ظرف پیرکس پهن کنید. روی مرغ‌ ها را با استفاده از پوره سیب زمینی بپوشانید. مقداری از پوره برداشته به صورت توپک‌ های ریز درآورده و توپک‌ ها را روی سطح مرغ بریزید.

سس آماده شده را روی سطح مواد خود پهن کرده و مقداری هم پودر آویشن به آن اضافه نمایید. مواد آماده شده را باید در فر دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده و زمان دهید تا سطح آن کمی گریل شود. درصد دلخواه می‌ توانید برای سطح نهایی کار از مقداری پنیر پیتزا هم استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان