ماهان شبکه ایرانیان

«خدایا در این ماه فضیلت شب قدر را روزی‌ام ساز»

گروه اندیشه: در این روز از خداوند می‌خواهیم که توفیق بهره‌مندی از شب قدر را در آخرین احتمالی که در این خصوص می‌رود بهره‌مند سازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ الْقَدْرِ وَ صَیِّرْ أُمُورِی فِیهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَى الْیُسْرِ وَ اقْبَلْ مَعَاذِیرِی وَ حُطَّ عَنِّیَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ یَا رَءُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِینَ: خدایا در این ماه فضیلت شب قدر را روزى‌ام ساز، و کارهایم را از سختى به آسانى برگردان، و پوزش‌هایم را بپذیر، و گناه و بار گران را از گردنم بریز، اى مهربان به بندگان شایسته.
تقاضای بهره‌مندی از فضیلت شب قدر در دعای روز بیست‌و هفتم ماه مبارک رمضان را می‌توان با این باور دینی در تناسب دانست که روز قدر یکی از ده روز آخر ماه رمضان می‌تواند باشد، هر چند روز قطعی آن معلوم نیست، از نظر شیعیان شب 23 ماه رمضان محتمل‌ترین گزینه برای شب قدر است.
شب قدر یکی از بافضیلت‌ترین زمان‌هاست که قرآن در سوره قدر و آیه «لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ: شب قدر بهتر از هزار ماه» (قدر،3) آن را بیان کرده است. در این خصوص احادیث زیادی توصیه می‌کنند که آدابی را در این شب انجام داده و به دعا بپردازیم.
آیت‌الله گرامی در تفسیر این فراز از دعای امروز می‌گویند: در این ماه فضیلت شب قدر را به من عنایت کن، شب قدر به احتمال قوی شب 23 ماه رمضان است و به احتمال دیگری شب بیست هفتم است که- در آن شب قرآن نازل شده است‏- ، لذا از خدا در این شب توفیق درک شب قدر را خواهانیم. آیت‌الله مجتهدی‌تهرانی نیز با اشاره به تنوعی که در خصوص شب قدر وجود دارد، با بیان اینکه برادران اهل سنت احتمال قدر بودن شب قدر را در بیست‌ و هفتم بیشتر می‌دانند، می‌گوید:‌ شیعه هم البته شب بیست ‌و هفتم احیاء دارد؛ اما تنها در اول شب.
قهوه‌چیان
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان