به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، این آزمایش به درستی توانست 15 درصد از شرکت کنندگان در این پژوهش که احتمال بازگشت سرطان در آنها کم بود را شناسایی کند.
این بیماران پس از درمان اولیه خود بدون در نظر گرفتن اینکه آیا برای پیشگیری از بازگشت تومور به راههای درمانی اضافی دیگری نیاز دارند یا خیر، تحت روشهای پیش آگهی قرار گرفته بودند.
دکتر "لورا اسرمان" از دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو که رهبری این پژوهش را بر عهده داشت اظهار کرد:"این پژوهش یک گام مهم برای شخصی سازی مراقبت از زنان مبتلا به سرطان پستان است."
محققان دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو، این تست که بیش از 20 سال بر روی 652 بیمار مبتلا به سرطان پستان انجام شده و MammaPrint نام دارد را مورد بررسی قرار دادند.
آنها 1780 بیمار که سرطان آنها به غدد لنفاوی گسترش نیافته و تومورهای آنها به قطر بیش از 3 سانتیمتر نرسیده را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادند.
در این پژوهش پس از درمان اولیه، برای 311 بیمار به طور معمول دارو تجویز شد تا خطر ابتلا به تشکیل تومور ثانویه کاهش یابد، این در حالی است که 339 نفر از آنها مشمول درمان اضافی نشدند.
نکته جالب توجه این است که تمام تومورهای تمام شرکت کنندگان در این پژوهش از بین رفت.
نتایج به دست آمده از آزمایش چندگانه از نمونههای بافت تومور، 15 درصد از شرکت کنندگان را در دسته کسانی که خطر ابتلا مجدد آنها به سرطان کم است طبقه بندی کرد و مشخص شد که آنها بدون دلیل در حال دریافت درمانهای اضافی و غیرضروری بودند.
پزشکان میتوانند از این آزمایش ژنتیکی در جهت تعیین درمانهای بهینه برای بیماران استفاده کنند.
این پژوهش در مجله JAMA Oncology منتشر شده است.